- 22 Mart 2024
- 195
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi girlll5587
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de pcosluyum femara ve çatlama iğnesiyle gebe kalmıştım ama dış gebelik oldu iğne ile sonlandı. O ara çok araştırmıştım tek tüple tabiki de gebe kalınıyor zaten tüp alındı diye de üzülmeyin zaten sağlıksız olduğu için alınıyor ve sağlıklı tüp kalmış oluyor Buda tabiki de bir avantaj hiç üzülüp strese girmeyin. Bu arada sizinki doğal yolla mı olmuştuHanımlar merhaba ben 1 hafta önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı pko vardı bende tekrardan doğal yolla hamile kalabilir miyim ya da sağ taraftan yumurtlamam şart mı bu durumda bilgisi olan yazabilir mi ??ilk gebeliğimdi
Teşekkkür ederim evet rahim filmi sonrası olmuştuMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de pcosluyum femara ve çatlama iğnesiyle gebe kalmıştım ama dış gebelik oldu iğne ile sonlandı. O ara çok araştırmıştım tek tüple tabiki de gebe kalınıyor zaten tüp alındı diye de üzülmeyin zaten sağlıksız olduğu için alınıyor ve sağlıklı tüp kalmış oluyor Buda tabiki de bir avantaj hiç üzülüp strese girmeyin. Bu arada sizinki doğal yolla mı olmuştu
Merhaba canım sen sonradan doğal yollarla hamile kaldın mı pekiMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde ilk gebeliğim dış gebelik oldu ağustos ayında.Ama mtx iğnesi ile sonlandı. Tek tüple hamile kalan çok kişinin yorumlarını okudum. Merak etme Rabbim ol der oldurur:)
Yok canım daha korunma süresindeyim bu ay ki regl ile denemelere başlayacağımMerhaba canım sen sonradan doğal yollarla hamile kaldın mı peki
Hadi inşallah Allah büyükYok canım daha korunma süresindeyim bu ay ki regl ile denemelere başlayacağım
Teşekkür ederim insan ister istemez korkuyor olur mu olacak mı diyeDogal yolla gebe kalabiliyorsan inan tekrar kalirsin
Rabbime birak o ol derse olur sakin kendini uzup strese girme
Umarım benimde sorunsuz geçer tekrardan olur diye korkuyorum yalan yok elimde değilMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde ilk gebeliğim dış gebelik oldu ağustos ayında.Ama mtx iğnesi ile sonlandı. Tek tüple hamile kalan çok kişinin yorumlarını okudum. Merak etme Rabbim ol der oldurur:)
Olur kuzum benimde dış gebelik oldu ameliyat oldum ama tüpüm alınmadı daha sonra diğer tüpüm tıkalıymış meğer. Bunun üzerine iki kez kimyasal gebelik oldu.Teşekkür ederim insan ister istemez korkuyor olur mu olacak mı diye
Peki neden dış gebelik oldu sizin doktor birşey dedi miOlur kuzum benimde dış gebelik oldu ameliyat oldum ama tüpüm alınmadı daha sonra diğer tüpüm tıkalıymış meğer. Bunun üzerine iki kez kimyasal gebelik oldu.
Ben soldan dış gebelik yaşadım. Sağ tüpümün hemen arkasında cikolata kisti varmış tüpü cektirp yapısını bozmuş ondan olabileceği söylenildiPeki neden dış gebelik oldu sizin doktor birşey dedi mi
Anladım canım herkes ayrı birşey diyor anlamadım kiBen soldan dış gebelik yaşadım. Sağ tüpümün hemen arkasında cikolata kisti varmış tüpü cektirp yapısını bozmuş ondan olabileceği söylenildi
Tek birşey sebep oluyor diye kesin birşey yok. Birçok etken olabiliyor ama tek sevindirici kısmı gebeliğin oluşması inşallah kısa vakitte sağlıklı bi gebelik oluşurAnladım canım herkes ayrı birşey diyor anlamadım ki
Ben de öyle düşünüyorum hamile kalabilmiş olmakta güzel inşallah tez vakitte oluruzTek birşey sebep oluyor diye kesin birşey yok. Birçok etken olabiliyor ama tek sevindirici kısmı gebeliğin oluşması inşallah kısa vakitte sağlıklı bi gebelik oluşur
Benimle aynı şeyleri yaşamışsın tek fark benim sağ tüpün alındı ve pcos var adetlerim çok düzensiz 2-3 ayda bir belki olur , şimdi 6 ay geçti benim ameliyatımdan yumurtlama takibi yapıyorum ama hayırlısı umudumu kaybetmemeye, stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor, seni çok iyi anlıyorum. Tek tüp olmak bir yana bir de pcos var ye endişeleniyor insan doktorların sakinliği olur demesi de beni benden alıyor hemen tedaviye başlamak istiyorum ben yumurtlama takibine falan ama doktorlar 1 yıl olmazsa diyor. Bakalım Allah ın bir bildiği vardır ,Allah en kısa sürede nasip eder inşallah canım sana da isteyen herkese deHanımlar merhaba ben 1 hafta önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı pko vardı bende tekrardan doğal yolla hamile kalabilir miyim ya da sağ taraftan yumurtlamam şart mı bu durumda bilgisi olan yazabilir mi ??ilk gebeliğimdi
Allah razı olsun canım evet benim de düşüncelerim var benim adetlerim düzenli her ay oluyorum tekrar diğer tüpün durumu için doktorum rahim filmi istediBenimle aynı şeyleri yaşamışsın tek fark benim sağ tüpün alındı ve pcos var adetlerim çok düzensiz 2-3 ayda bir belki olur , şimdi 6 ay geçti benim ameliyatımdan yumurtlama takibi yapıyorum ama hayırlısı umudumu kaybetmemeye, stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor, seni çok iyi anlıyorum. Tek tüp olmak bir yana bir de pcos var ye endişeleniyor insan doktorların sakinliği olur demesi de beni benden alıyor hemen tedaviye başlamak istiyorum ben yumurtlama takibine falan ama doktorlar 1 yıl olmazsa diyor. Bakalım Allah ın bir bildiği vardır ,Allah en kısa sürede nasip eder inşallah canım sana da isteyen herkese de