- 6 Eylül 2023
- 83
- 14
- Konu Sahibi dertsizinsanyok
Arkadaşlar merhaba, size yaşadığım bir kaç konudan bahsedip yardım rica edeceğim. Gebelık sürecimde 8 haftalıkken kalp atısı durması sebebıyle küretaj olmak zorunda kaldım. küretaj sonrası 6 ay sonra tekrar gebelik oldu. o ay regl oldugum ıcın gebelık oldugunu anlamadım sıddetlı kasık agrısı ıle gıttıgım hastanede dış gebelık gecırdıgımı ve ıc kanama basladıgını öğrendim. Hala kalp atışı olan bebeğimi ve patladığı ıcın sol tüpümü acil ameliyata alarak aldılar.. kapalı yontemle opr oldum, bır doz metotreksat iğne uyguladılar. operasyondan 3 ay sonra hsg cekıldım kalan tüpüm saglıklı ve acık gorunuyor. yumurtalık rezervı de ıyı gorunuyor dedıler tüp bebek yapmayalım bekleyelım spontane gebelık olusur dedı doktorlar. ameliyatın uzerınden 1 sene gectı fakat hala gebelık olmadı, tek tüp ile gebelık sürecim daha da zorlasır mı imkansız mı? bu durumda olup dogal yollarla hamıle kalan varmı? tekrar dış gebelık gecırmekten ve aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum..
bu ay famera yumurta gelıstırıcı ılac kullandım yumurta buyudu fakat catlamadıgı ıcın kist oldu, progna gynova kullandım bıtınce 7 gun ıcınde regl olursun demıslerdı fakat olmadım. regl ortalama 1 aydır gecıkıyor. suan duphaston adında ılac baslandı 2 gundur ıcıyorum hala regl olmadım. bu sürecte canımı ayrı sıkıyor ve korkutuyor..
Sizin hamilelik sürecinizi hızlandırmak için uyguladgınız özel bir yöntem oldu mu bılgı verırsenız ve yanlız olmadıgımı hissettirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz. Herkese sevgiler ve sağlıklı günler dilerim..
bu ay famera yumurta gelıstırıcı ılac kullandım yumurta buyudu fakat catlamadıgı ıcın kist oldu, progna gynova kullandım bıtınce 7 gun ıcınde regl olursun demıslerdı fakat olmadım. regl ortalama 1 aydır gecıkıyor. suan duphaston adında ılac baslandı 2 gundur ıcıyorum hala regl olmadım. bu sürecte canımı ayrı sıkıyor ve korkutuyor..
Sizin hamilelik sürecinizi hızlandırmak için uyguladgınız özel bir yöntem oldu mu bılgı verırsenız ve yanlız olmadıgımı hissettirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz. Herkese sevgiler ve sağlıklı günler dilerim..