Dış gebelik şüphesi

Gurbetkusu010

#hamile
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
21
42
8
36
Belcika
Selam arkadaslar,
4 ay once 8haftalik bebegimi düşürdüm, ve simdi tekrar hamileyim ama dış gebelikten şüphe ediyorlar

14 nisan> Testte positifi gorur gormez 2 gun sonra randevu verdiler HCG 559 cikti ve alttan ultrasyonda bisey goremediler kese dahil.
2 gun sonra gel dediler, hcg 756 olmus ve gene ultrasyonda bisey yok.
5 gun sonra gel dediler, hcg 1000 olmuş ve gene göremediler.
Hcg degerlerim cok yavas ilerliyormuş + rahimde bisey goremiyoruz deyince akla ilk gelen dış gebelik oldu haliyle.
9 gun sonra tekrar gel dediler, oda yarin (çarsamba) iste. İnsallahhhhhhh HCG kat kat artmıştır ve ultrasyonda bu sefer bebegim gozukur, zira aksi taktirde hamileligimi sonlandiracaklarmış doktorum %1 şansin var dedi çok ümitsiz oda. Agrım sızım lekelenmem yok elhmdulillah. Yer gök dua, nolur dua edin çok ihtiyacim var yarin sabah 10da randevum, yer: Belçika

Canim inşaAllah bebegin saglikla.sihhatle seninledir
Hakkinda hayırlısı inşaAllah

ALLAH yanında olsun inşallah korktukları gibi degildir de bebeğini kucağına almayı nasip eder rabbim

Kızlar simdi hastaneden geliyorum ve bebek gene gözükmedi malesef ve kan degerlerim artmasi gerekirken düşmüş. 9 gun once gittigimde 1000di, simdi 900 düsmüs bebegi ne içte nede dışta görebildiler. Kucuk diye gozukmedi desek sanmiyorum tahminimize gore suan 6,5/7 haftalik olmasi gerekiyor bilmiyoruz. Haftaya tekrar gidecez. Bakalim hcg düsecek mi yada bebek gözükecek mi hayirlisi Vardir rabbimin bi bildigi

İnşallah sağlıklı gebeliktir diyeceğim ama olasılık düşük gözüküyor canım değer hem düzenli artmamış hem de azalmış bugün.

İnşallah dış gebelik değildir sağlıklı değilse normal düşük olur inşallah korktuğunuza uğramayın.

Aynen canim benimde hic ümidim kalmadi artik, bu saatten sonra düzelmez bence, belli bisey dış gebelik kesin haftaya tekrar gidecez ya, o gün hamilelgimi sonlandirmak istedigimi söyleyecegim. Çünkü durdukca bana zarari olacak, allah korusun yumurtaligim felan hasar görebilir (ablamda olmustu aynisi) bebek haftalarca dura dura “fallop tüpü” dedikleri yumurtaliga bagli olan kolu yani, orayi çürütebilir ve almak zorunda kalabilirler. O duruma gelmeden kalcadan igne ile ilacla hamileligimi sonlandirmalarini isteyecegim. Hayirlisi bakalim. Olur bidaha allahin izniyle insallah

ARKADAŞLAR ÇOK SUKUR DIŞ GEBELİK DEGİLMİŞ, ama suan düşük yapiyorum evde doğal yönde, dün başladi kanamam ve agrılarım, hala devam ediyor. Baştan beri sağlıklı gebelik olmadığı biliyorduk zaten, tek korkum dış gebelik olupta ameliyat olmaktı, şükür degilmiş ama simdi hastaneden geliyorum ve beta HCG degerlerim baya düşüyor. Dış gebelik olup ameliyat olacagima, doğal yönde evde düşük yapmaya raziyim.
Bu benim 2.ci düşüm oluyor, 4ay öncede düşük yapmistim. Olsun vardir bunda bir hayir morellerimizi yüksek tutuyoruz, bi kac ay sonra antremanlara devam allahin izniyle Şuan çok iyiyim az ağrım var ve kanamamda yavaş yavaş oluyor ÇOK şükür böyle devam ederse kolay atlatacagim insallah. Diger düşüğümde evde doğal yönde olmuştu, o biraz daha ağrılıydı, bu daha hafif geçiyor elhamdulillah Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun

Dış gebelik olmadığına sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız hayırlısı ile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…