Merhaba, daha önceden gebelik hakkında çok konu açtım şükürler olsun kızım 2 yaşında. Buraya aynı sebeple döndüm. 2. Çocuk düşünüyoduk ve bu ay yumurtlama geç oldu bunu farkettim adete 1-2 gün kala test yaptım negatif çıktı. Tam adet gününde aşırı silik çizgi gördüm hemen kan verdim 5.42 çıktı. İki gün sonra tekrarladım 11,24 çıktı. Yazdım doktoruma folik asit al artarsa gel dedi. İki gün sonra 24 çıktı iyi iki katı artıyor dedik o akşam regl oldum. 2 gündür normal adetimi görüyorum ağrım yok kızıma hamileyken olduğu gibi sol kasığım hafif ağrıyor. Ben düşük yapıyorum dedim çünkü daha önce kimyasal gebelikler oldu. Bugün eşimle yine test vermeye gittik düşmüşmü değer bakalım düştüğünden emin olalım diye sonuç 50 çıktı. Şok olduk ama burdan okuduklarım kadarıyla üstüne görmedir diye düşünüyoruz. Doktora yazdık dış gebelik varmı diye bakılması lazım muayeneye gel dedi. Yaklaşık 6 saattir burdaki dış gebelik hikayelerini okuyorum ve tedirgin oldum. Adet olup benim yaşadığım durumu yaşayan varmı?