dış gebelik şûphesi kızlar yardm ediiiin

• Konu Sahibi Konu Sahibi rony
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rony

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
96
1
6
Mardin
Adetim yedi gûn gecikti dûn doktora gitti karndan bakti birşey gõremedi kan tahlilimi istedi 1336 çktı alttan baktı yine birşey gôrûnmûyor dedi.. Git pazar gûnû yada pazartesi yine gel dedi daha kûçûk olabilir dedi.. Yûzde bir dûşûk ihtimalle dış gebelik olablilr dedi kzlar aklmı yedim sabaha kadar uyumadm õldûm õldûm acayip rûyalar gõrdûm.. Bana teselli verecek bu duruma benzer yaşayan var mı???????????????????????????

şu koca izmirde hangi doktorun kapısını çalacağımı şaşırdım

Canım kafana takma öncelikle sakın ol hersey olacagına varır senın suan elinden beklemekten baska bır care yok canım benım ben boş gebelik yasadım dış gebelikle aynımı bılmıyorum sanırım dıs gebelik rahım dısında olan bırsey benım bu degerlerde cok ta kucuk olsa kese gorundu sonra bıraz daha buyudu ama bebek oluşmadı boşdu malesef sen 3 gun boyunca kanında gebelik hormonuna baktır bakalım yukselıyormu. Yoksa dusuyormu canım benım dusmeye baslamıstı doktorum oyle kürtaj yaptı hakkında hayırlısı inş duzelir bebişin gelir ama sakın stres yapma

sağol canım umarım öyle olur.. dün hastanede iki kişi daha aynı durumdaydılar onlarda biraz moral oldu bana dilerim herkesin bebişleri onlara tutunur vi hiç bırakamz

sağol canım umarım öyle olur.. dün hastanede iki kişi daha aynı durumdaydılar onlarda biraz moral oldu bana dilerim herkesin bebişleri onlara tutunur vi hiç bırakamz

İnş cnm ya herkesın hakkında hayırlısı benim ilk gebeliğimde cok heyecanlanmıstık ama nasip olmadı cok uzuldum Ama sımdı alıstım hakkımda hayırlısı buymus dedım zamana bıraktım umarım senın saglıklıca ilerler gebeliğin ve kucagına alırsın bebişini

Öncelikle sakin ol canım henüz çok küçük olduğu için görememiş olabilir keseyi. Bende mayıs ayında dış gebelik yaşadım ve hcg sonucum 7 hafta boyunca hiç seninki kadar yükselmedi 200 252 arasında indik çıktık.

Tabi ki değildir demiyorum ama Rabbime tevekkül et. Vardır göremediğin bir hayır. Ben şimdi tekrar hamileyim. Sağlıklı alırız inşallah kucağımıza

Arkadaşlar bende yeni uye oldum 3.5yillik evliyim ama bebek iki aydir düşünüyoruz olmadi hala adetlerim cok düzenlidir hep ve oluncada tam olurum ama buay tam adet günümde sancilarim olmaya basladi ama kanamam yok denecek kadar az ayiptir soylemesi olmuyorum peceteyle silince cok acik bi renk minnacik kanamam oluyo 2.gün test yaptim 2.çizgi birazcik soluk cikti bugünde 3.gün kan testi yaptirdim hcg 433.81 cikti idarimdada iltahap varmis acaba hamileyim yoksa minnacik akinti gibi olan kan adetmi sasirdim kaldim nolur yardimci olun((

Bence bikaç hafta daha sabret ve tekrar kan testi yaptır En garanti sonucu ordan alırsın.

Ama bana kalırsa rabbimin izniyle inşallah hamilesin

Bence bikaç hafta daha sabret ve tekrar kan testi yaptır En garanti sonucu ordan alırsın.

Ama bana kalırsa rabbimin izniyle inşallah hamilesin
Insllh cok istiyorm pazartesi tekrar dktra gidicem insllh olsun yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…