Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım, bende 15 kasımda betam 3700 ve kese gözükmediği için önce bir iğne varmış kanser hastalarına yapılan onu vurdular olmadı kürtaj yaptılar oda olmadı açık ameliyatla sol tüpümü aldılar tam 1 ay oldu ve daha yeni yeni kendime geliyorum.. Dikişleri zorlayamıyorum psikolojim bozuldu.. İnşallah Allah n izniyle geçer hep dua edin salavat çekin3gün önce dış gebelik amelyatı geçirdim açık amelyat oldum sağ tüpümü aldılar kızlar. Yatarken çok zorlanıyorum dış gebelik geçirenler acaba yardımcı olabilir mi?Nasıl uyuma şeklindeydiniz![]()
Aynı şekilde bende canım artık iyice psikolojim bozuldu inşallah canım. Eşim uzman çavş evde hiç olmuyor nasl yapcam bilmiyorumMerhaba canım, bende 15 kasımda betam 3700 ve kese gözükmediği için önce bir iğne varmış kanser hastalarına yapılan onu vurdular olmadı kürtaj yaptılar oda olmadı açık ameliyatla sol tüpümü aldılar tam 1 ay oldu ve daha yeni yeni kendime geliyorum.. Dikişleri zorlayamıyorum psikolojim bozuldu.. İnşallah Allah n izniyle geçer hep dua edin salavat çekin![]()
Benim de eşim asker gurbetteyiz Allah yardımcımız olsun..Aynı şekilde bende canım artık iyice psikolojim bozuldu inşallah canım. Eşim uzman çavş evde hiç olmuyor nasl yapcam bilmiyorum![]()
Çok saol canım iğne ile nasıl bir şey oluyor açıkcaaı bilmiyorum ama her dış gebelik geçiren için en az 3ay bekleyin diyor doktor belki öyle bir şey olabilirÇok geçmiş olsun herkese bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı sizce o iğnenin yan etkisi 3 ay da mı geçiyor
Canım sonuçta rahim kendini bir gebelik için hazırlayıp tabaka oluşturuyor bebek tutunsun diye. Düşük , kürtaj, dışgebelik ameliyatı..vs durumlardan sonrada o hazırladığı tabaka artık gereksiz olduğu içinde beta hcg değeri düştükçe içini temizlemek, onarmak ve yenisini oluşturmak için eski tabakayı dışarı atıyor.Kizlar ben şubat başı gibi düşük yaptım dış gebelikten . Beta hcg yaklasik 3 hafta once 18 oldu. Düşük yaptıktan bir hafta sonra hafif kanamalar oldu hafif kasık ağrısıyla. Sonra aradan bir hafta sonra yine hafif kasık ağrısı var cok hafif ve silince cok hafif lekelenmem oluyor. Düşük yaptıktan sonra ara ara böyle olması normal mi. Geçen haftaki lekelenme adet miydi. Bu hafif sancı lekelenme gören var mı
Merhaba canım. Cevabın için teşekkür ederim. İlk adetimi oldum şükür. Yarın rahim filmi çekineceğim inşallah sağlıklı ve hayırlı gebeliklerimiz olur. Adetimi beklemek benim için çok zordu gerçekten.Canım sonuçta rahim kendini bir gebelik için hazırlayıp tabaka oluşturuyor bebek tutunsun diye. Düşük , kürtaj, dışgebelik ameliyatı..vs durumlardan sonrada o hazırladığı tabaka artık gereksiz olduğu içinde beta hcg değeri düştükçe içini temizlemek, onarmak ve yenisini oluşturmak için eski tabakayı dışarı atıyor.
Yani bu regl değil.
bu tarz durumların ardından yaklaşık40 gün içinde gelen bir sonraki kanama normal reglin olacak.
Bende dış gebelik ameliyatı sonrası yeni reglini bekleyenlerdenim. Allah hepimize bu durumlarla başa çıkacak sabrı, metaneti ve gücü versin inşallah. Bir an önce göbüşlerimiz dolsun.
![]()
Merhaba canım. Cevabın için teşekkür ederim. İlk adetimi oldum şükür. Yarın rahim filmi çekineceğim inşallah sağlıklı ve hayırlı gebeliklerimiz olur. Adetimi beklemek benim için çok zordu gerçekten.
İlk kanama 25 ocakta oldu , 1 şubatta da keseyi düşürdüm. 12 subatta regli gibi kanamam oldu ama regli mi düşük kanaması mı bilemedim. 12 martta da regli oldum. İki ay tam olmadı aslında. Ama igne ve ameliyata gerek kalmadan kendi düştü ya o yüzden çok ta beklemeye gerek yok diye düşündüm. Bekleyemiyorum daha doğrusubenim içinde zor geçiyorhele eve kapandık hem ameliyat süreci, hem virüs tehlikesi. Zaman geçmiyor sanki.
Sen ilk reglinden sonra hemen film çektirecek misin? Bana 2 ay dediler rahim filmi için iyileşme süreci açısından .
Anladım canım. Çok geçmiş olsun, Allah hepimizi tekrarından korusun. Çok büyük bir şans iğne veya ameliyata gerek kalmamış olması. O zaman dediğin gibi haklısın, senin beklemene gerek yok ben olsam bende beklemezdim, zaten zor duruyorumİlk kanama 25 ocakta oldu , 1 şubatta da keseyi düşürdüm. 12 subatta regli gibi kanamam oldu ama regli mi düşük kanaması mı bilemedim. 12 martta da regli oldum. İki ay tam olmadı aslında. Ama igne ve ameliyata gerek kalmadan kendi düştü ya o yüzden çok ta beklemeye gerek yok diye düşündüm. Bekleyemiyorum daha doğrusu