Dış gebelik sonrası oluşan sağlıklı gebelik

Seleniss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
21
5
26
merhaba kızlaarrr benim ilk gebeliğim dış gebelikti mextu 50mg iki iğneyle sonlandırdık fakat biz eşimle çocuk çok istyoruz. Bu konuda kafam karışık biraz 3-6 ay korunmam gerektiğini biliyorum salı günü doktorada soracağım fakat dış gebelik boş gebelik yada bozuk gebelikten sonra hemen hamile kalan var mı ? Hamileliği sağlıklı geçti mi ? Ve ne kadar süre korundunuz ?

Ben düşük yaptım 5 ay önce.doktorlr ilk adetten sonra kalabilirsin dedi yine de bekledim 5 ay şimdi test yapmıştım pozitif haftaya kontrole gideceğim.aslinda ne zaman hazır hissedersiniz

NAPTINIZ MERAK ETTİM HAYIRLA SONUÇLANSIN BEN DE 6 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK YAŞADIM SÜREM BİTTİ AMA ŞUAN ROMATİZMA İLACI KULLANIYORUM DENEMEYE KORKUYORUM AÇIKCASI

Merhaba ben bu sene dış gebelik geçirdim ipne ile sonlandı sonra doktorum 3 ay korunma söyledi 3 ay korunma sonrası hemen hamile kaldım ilk güzel gidiyordu dün pek iyi gitmediği haberini aldık ve gittiğim doktorlar en az 6 ay beklemem gerektiğini çok erken gebe kaldığımı söylediler böyle şeylerle uğraşıp psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız lütfen 6 ay sonra deneyin çok güçlü ilaç çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün son kanamamdan sonraki 40. Gündeyim ve hala adet olamadım acaba normal mi ? test yaptım negatifti ama tekrar yapayım diyorum. Kaç gün sonra adet oldunuz

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün son kanamamdan sonraki 40. Gündeyim ve hala adet olamadım acaba normal mi ? test yaptım negatifti ama tekrar yapayım diyorum. Kaç gün sonra adet oldunuz
son kanamamdan sonra 32. gündeyim bende. 5 ağustosta iğne vuruldum bir hafta sonra kanamam başladı. Sonra 3-4 eylülde biter gibi olup, 7 eylülde regl olmuştum bunun cevabını bende merak ediyorum. NAptınız üzerinden zaman geçmiş oldunuz mu ?

Merhaba hayır olmadım pazar günü doktora gittim doktor ultrasyona baktı herşey normal yakında olursun ilaç vermicem kendiliğinden olman daha sağlıklı dedi bende belirtiler var olucam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…