Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Adet kanaman mı acaba normal regl günün ne zamandı

Ya benim adet tarihim hic sasmaz 30gunde bir oluyorum ama ocak ayinda 18gun gecikme ile kanamam oldu dis gebelik iken.Hatta dr da kimyasal gebelik kendisi dusecek dedi ama.En son 25ocakta adet oldum yani.Buyuk ihtimal adet gorecegim bu kanamalar ona isarettir insallah...

Canım tüp sağlamsa bile bebek yerleştiği için kanamalar falan hasar yapiyormus tüpe banada umut oldun tupumun alındığını duyan herkes sanki bidaha anne olma şansım yokmuş gibi bakıyorlar çektiğim acı yetmiyor gibi bide onlarla uğraş banada umut oldun bende üç ay korunup sonra bırakmayı düşünüyorum akışına bakalım tabi haftaya doktor ne dicek ama inanıyorum hersey güzel olacak çektiğimiz bunca uzuntunun ardından güneş bizim için de doğacak

Ama stres yapmayın biliorum sölemesi kolay ama stres çok etkilio ben nasıl olsa olmaz diodum rahattım o yüzden Ameliyatdan 3 ay sonra hamile kaldım

Slm arkadaşlar bende bi yıl önce dış gebelik geçirdim ve allahım korudu canımı bağışladı son dakika acil ameliyat oldum iç kanama olmuş ve kanım neredeyse zehirlemisdi beni .. bu psikolojik çöküntü nun üste bi yıl ara verdik ve bu ay gebe kaldım fakat yine hüsran la bitti. Söyleki adetimin gecikmesinden bi gün sonra test yaptım pozitif çıktı iki gün sonra yani 3 üncü gününde Dr gittim kan tahlili için ve negatif çıktı , dünya başıma yıkıldı zaten 3 saat sonra büyük bi sanciyla adet oldum meğer kimyasal gebelik geçirmişim .. allah inananlarla şükür ediyorum ki eve doğal yollardan hamile kalabiliyorum ama umudum tükeniyor.. bu talihsiz olay çok taze şuan adetimin ikinci gunundeyim ve bidahaki ay tekrar denemek istiyoruz ovulasion testi yardimiyla.. arkadaşlar sizlere sorum şu benim gibi tek tüplü olupta iki ay ard arda hamile kalan varmı? Çünkü duyduğuma göre her ay bi yumurta çatlıyor benim sağ tüpüm yok yani geçen ay sol yumurtalık çatlayıp hamile kaldıysam bu ay sağ yumurtam çatlaması lazım ama orda tüp yok olmaz dio lar ..bazıları da olmayan tüpün işini olan tüp yapio dio lar.. nolur bilgisi olan cevap versin.. şimdiden tsk

Aynı şekilde benimde 4 gündür kanamam yok ağrım epey kesildi dün hafif bir yürüyüş yaptım dışarda 15 dk kadar eve döndüğümde sol kasığımda Ağrı oluştu.doktor bu ani ağrının sol tarafımda bebeğin gelişmeye çalıştığı yerde bir kistin olduğunu bununda bu hassas süreçte ağrıya destek olacağını söyledi.tabi günün büyük kısmını evde çok hareket etmeden geçiriyorum.en son 119 du geçen hafta doktor haftaya çağırdı.doktora en son gittiğimde 40 gün lohusasın regl olmazsın demişti o yüzden regl beklemiyorum ben

Ama stres yapmayın biliorum sölemesi kolay ama stres çok etkilio ben nasıl olsa olmaz diodum rahattım o yüzden Ameliyatdan 3 ay sonra hamile kaldım
Ben stres yüzündendir birde evde deniyim dedim :)) sırf bu yüzden işi bıraktım belki de denk geldi bilmiyorum ama o ay hamile kaldım o da dış gebelik oldu.

Senin şuan değerin kaç hayatım?doktorun çağırdı mı seni bhcg için arada gidip tekrar kan versemmi bilemedim şuan kaç olduğunu merak da ediyorum haftaya da çağırdı beni yani geçen cuma girmiştim aradan 1 hafta geçti ve haftaya gidersem 2 hafta geçmiş olacak.

Benim en son geçen cuma 28 di Dr normalde dün çağırmıştı yumurtalıklara bakmak ve tekrar bhcg için ama dun yoktu salı gelecekmiş.salı gideceğim.

Öncelikle çok geçmiş olsun.ben de dis gebelik atlattim geçen ay.igneyle degerim sifirlandi.doktora o dediğini sormuştum ben.soldan yumurtlayinca illa sol tüp veya sagdan yumurtlayinca illa sağ tup yakalayacak yumurtayi diye bir kaide yok demisti.soldan yumurtlarsin ama bunu sağ tüpün de yakalayabilir dedi aynen böyle söyledi.o yüzden zaten tek tuple de hamile kalinabiliyor ya.yoksa tek tuple hamile kalmak çok zor olurdu.

Çok sağol cnm ben allah düşmanımın başına vermesin.. verdiğin cevap da beni çok ama çok mutlu etti , Allah bin kere razı olsun .. ve en kısa zamanda inşallah sende muradına erersin cnm

Yeni
Çok sağol cnm ben allah düşmanımın başına vermesin.. verdiğin cevap da beni çok ama çok mutlu etti , Allah bin kere razı olsun .. ve en kısa zamanda inşallah sende muradına erersin cnm

Allah razi olsun...ins cumlemiz muradimiza ereriz arkadasim.çok zor bir imtihan bu dis gebelik.yaşamayan bilmez...

Merhaba arkadaşlar bende bir 8 haftalık kürtaj 1 de dış gebelik var.5 ay korunduktan sonra bu ay korunmayı bıraktık ve sanırım hamileyim öyle hissediyorum.Ama sırtım ağrıyor çok korkuyorum ya buda dış gebelikse diye daha test yapmAdım daha adetime 6 gün var göğüs hassasiyetide var.normal gebelikte sırt ağrısı olurmu

benim de adetime 7 gün var ve göğüs hassasiyetim var,inş bu ay hamileyimdir normal olarak..tekrar dış gebelik olacak korkusu berbat bir şey inş bi daha yaşamayız. rahim filmi de çektirmediğim için biraz çekinceliyim açıkçası ama doktorum gerek yok henüz demişti.

Aynı durumdayız benimkide gerek görmedi rahim filmine .Ama çook korkuyorum .Şuandada hamile olduğumu düşünüyorum ama ya dış gebelikse ihtimali beni benden alıyor

Aynı durumdayız benimkide gerek görmedi rahim filmine .Ama çook korkuyorum .Şuandada hamile olduğumu düşünüyorum ama ya dış gebelikse ihtimali beni benden alıyor
Ben dis gebeligi gecireli 10 ay oldu. 3 aydir bebek istiyoruz hala olmadi ins tuplerde bi sorun yoktur da kolaylikla olur hepimizin..

Ben bir yıl önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı yaklaşık bi sene ara verdik bu ay hamis kaldım ama kimyasal gebelik olduğu için kaybettim şuan adetimin 3 üncü gunundeyim inşallah önümüzdeki ay bende sizin gibi var diye umutlanirim.. ben Doktoruma endişe ile Sorduğumda değerlerim neden düşük yine mi dış gebelik dediğimde rahat ol kolay kolay tekrarlamaz dedi ve dedi gibi oldu.. dış gebelik deyil kimyasal gebelik oldu. Allahım hayırlısını versin. İnşallah hamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…