Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok şükür iyigim ameliyat iyi geçti iç kanama başlamıştı iğne hiç bi şekilde etki etmemiş bu bir sınavdı diyip kendimi avutuyorum suan tek isteğim toparlanmak Rabbim yardimcimiz olsun hayırlı kapılar açsın bize

Çok şükür iyigim ameliyat iyi geçti iç kanama başlamıştı iğne hiç bi şekilde etki etmemiş bu bir sınavdı diyip kendimi avutuyorum suan tek isteğim toparlanmak Rabbim yardimcimiz olsun hayırlı kapılar açsın bize
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Allah hepimize önce sağlığımıza sonrada isteyene sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Tekrar geçmiş olsn canm.merak etmiştik seni.iyi olmana sevindim.umarim tüpe falan dokunmadilar ameliyatta.tek temennimiz zaten bu günleri unutturacak saglikli bir evlada kavuşmak...Allah'im hepimize nasip eder ins...

Kızlar Allah razı olsun sağ tüpüm ne yazık ki alındı incelmis iyice doktor biraksam sonrasında yine dis gebelik yada kanama olcakti dedi sanki duygularımı yitirdim bakalım nasıl bi süreç bekliyor zaman ne göstericek

Kızlar Allah razı olsun sağ tüpüm ne yazık ki alındı incelmis iyice doktor biraksam sonrasında yine dis gebelik yada kanama olcakti dedi sanki duygularımı yitirdim bakalım nasıl bi süreç bekliyor zaman ne göstericek

Gecmis olsun.Uzulme diyecegim ama seni cok iyi anliyorum.hayirlisi boyleymis demek ki.Tek tuple hamile kalan cok kisi var..Hepimizin yaslari yakin,cocuklarimiz yok ve neolacagini hakli olarak merak ediyoruz.Hakkimizda hayirlisi olsun.Insallah bizlerde bebeklerimizin kokusunu icimize ceke ceke bugunlere aci bir tecrube olarak bakabiliriz,Allaha sukrederiz tek istegim bu.:(

Çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım üzücü bir durum fakat tek tüp ile de rahatlıkla hamile kalabilirsin.ameliyat esnasında diğer tüpünü kontrol etmişlerdir onda sıkıntı Yok değil mi

Çok geçmiş olsun canım, hiç üzülme benim de iç kanama ile sağ tüpüm alındı. 6 ay oldu. Allah sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.

Sağlık olsun canim ya...hayirlisi buymuş.hepimiz zaten her şeye hazirlikli değil miydik? Ama bu topikte okudum ben .tek tuple hamile kalan çok kişi vardi gecmis yillarda.hem de ameliyattan kisa süre sonra.bu bir sinavdi hepimiz için.tüp alinmadi bende ama bu icimdeki dis gebelik korkusunu yok etmedi.tekrarlamasin diye dua etmekten başka çarem de yok.Allah ins hepimize tez zamanda sağlıklı bir evlat verir de bu kötü günleri unuturuz.

Hepinize ayrı ayrı çok tsk ederim yanlız bırakmadıginiz için çok şükür evim deyim daha ıyigim aklımda değer dustumu düşmedimi ya iç kanama geciriyorsam gibi sorular kalmadı en azından kötünün iyisi anlayacağınız sadece sağ tüpüm alınmış yumurtaligina dokunmadik tüp iyice incelmis almasak sonradan duş gebelik kanama olusurdu dedi işin ilginci ben rahim filmi cekdirmistim daha bi sene bile olmadı iki tüp de iyi ve açıktı doktorum kontrole geldiğinde herseyi konuşuruz dedi haftayı beklicem bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Hepinize ayrı ayrı çok tsk ederim yanlız bırakmadıginiz için çok şükür evim deyim daha ıyigim aklımda değer dustumu düşmedimi ya iç kanama geciriyorsam gibi sorular kalmadı en azından kötünün iyisi anlayacağınız sadece sağ tüpüm alınmış yumurtaligina dokunmadik tüp iyice incelmis almasak sonradan duş gebelik kanama olusurdu dedi işin ilginci ben rahim filmi cekdirmistim daha bi sene bile olmadı iki tüp de iyi ve açıktı doktorum kontrole geldiğinde herseyi konuşuruz dedi haftayı beklicem bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Tüplerinde hiç sorun olmadan dış gebelik geçiren o kadar çok kişi var ki bu dış gebeliğin bence mantıklı bir açıklaması yok.bir çok sebebi var diyor doktorlar fakat bana hepsi mantıksız geliyor artık.neyseki sen iyisin bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle

Kizlar bugun ignenin 15.gunu bnm kanamam tekrar basladi.Hafif de sancim var.Adet mi olacagim bilemiyorum benim gibi olan var mi.Akinti gibi kanla birlikte geliyor..Degerim 55e dustu bugun cok sukur

Kizlar bugun ignenin 15.gunu bnm kanamam tekrar basladi.Hafif de sancim var.Adet mi olacagim bilemiyorum benim gibi olan var mi.Akinti gibi kanla birlikte geliyor..Degerim 55e dustu bugun cok sukur

Değer sıfırlanmadan adet olmayacaksın demişti bana doktorum. Benim de o dönemlerde sürekli kanamam oluyordu.

Kuzucum seninle aynı zamanda iğne olduk sende durum ne ağrıların sancılarım geçtimi 10.gün bitti ama hala yürürken alt tarafıma bi anda sancı giriyor bende dışarı çıkıp şöyle gönül rahatlığı ile yürüyüş yapamıyorum sende de oluyor mu birde kanaman geçti mi?
Canım cevabım biraz geç oldu kusura bakma.evet biz seninle aynı zamanda iğne olduk ve bugün sanırım 14.günümüz.benim kanamam bir 5 gündür falan bitti.ağrımda çok yok ama şu sıralar dışarı falan çıkmadım evdeydim genelde.ama dün boyle apandisit ağrısı gibi ağrı saplandı sol tarafıma alakası var mıydı bilmiyorum.senin değerlerin ne durumda ve kanaman var mı.bu arada benim dün regl günümdü ben herhalde adet olmayacağım değil mi

Canım benimde aynı şekilde akıntı ve kanama oluyor hatta aynı adet oluyor gibi bi gün duruyor sonra yine başlıyor dr um normal olduğunu bir problem olmadığını söyledi. Bu arada değerimde düşmeye devam ediyor.

Adet kanaman mı acaba normal regl günün ne zamandı

Slm kızlar bende size umut olmak istedim sırf bu yüzden üye oldum,geçen sene tamda bu aylarda bende kendime bu sitede umut olcak bişeyler arıyordum o yüzden yazmak istedim bende geçen Ocak ayında dış gebelik geçirdim iğne ile düşmedi ameliyat oldum we sağ tüpüm alındı çok kötü günlerdi ilk gebeliğimdi 3 ay korunma werdi dok.6 ay normal yolla dene olmazsa tüp bebek denersiniz dedi ama ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım Nisan ayında we şimdi tam 2 aylık kızım war şükürler olsun Rabb'ime o yüzden hiç korkmayın tek tüple hamile kaldım ben Rabbim sizlerede nasip etsin dualarımdasınız

Slm kızlar bende size umut olmak istedim sırf bu yüzden üye oldum,geçen sene tamda bu aylarda bende kendime bu sitede umut olcak bişeyler arıyordum o yüzden yazmak istedim bende geçen Ocak ayında dış gebelik geçirdim iğne ile düşmedi ameliyat oldum we sağ tüpüm alındı çok kötü günlerdi ilk gebeliğimdi 3 ay korunma werdi dok.6 ay normal yolla dene olmazsa tüp bebek denersiniz dedi ama ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım Nisan ayında we şimdi tam 2 aylık kızım war şükürler olsun Rabb'ime o yüzden hiç korkmayın tek tüple hamile kaldım ben Rabbim sizlerede nasip etsin dualarımdasınız
Çok güzel bir şey bu.sğ tüpünü neden aldı lar canım

Bebeğin de hayırlı olsun canım.sağlıcakla büyütün inş

Sanırım ameliyat sırasında hasar gördü hem bölesi daha iyi oldu çünkü ameliyat sırasında sol tüpümüde temizlemişler erken hamile kalmamın sebebi bence bu neden

Back