Sanki beni anlattın arkadaşım ya:) valla biktim artik bir yili aşkın süredir böyle ugrasmaktan.sürekli gün sayip yumurtlama gününü denk getirmeye çalismaktan.haaa hamile kaldim mi kaldm.iki kere.ama ikisi de sagliksiz çıktı.elde var sifir.en başa döndük şimdi.daha korunacam rahim filmi çekilecek.ins.temiz çıkar da devam ederiz.bir de tüp tikaliysa artik normal yolla da deneyemeyiz.bazen kafayi yeme aşamasina geliyorum.şu ilk ay hamile kalip bir de saglikli doğum yapanlari gördükçe psikoloji iyice gidiyor benim.ben niye bu kadar uğraşıyorum diyorum.hadi ugrasiyorum tamam da gebeliklerim niye sagliksiz oldu diyorum...sen diyosun ya hamile oldugumu öğrenince yattim diye.ben de öyle yaptm ilk günlerde hep yattim.şimdi diyorum acaba yattigim için mi tupte kaldi aşağı inemedi diyorum.bu topikte okumustum birkac yil once de böyle şeyler konusanlar olmus yattigim icin mi oldu diye.ne bileyim artik paranoya oldm herhalde belki de ondan böyle düşünüyorum.benm bir önceki gebeligim rahimde olan bir gebelikti.onda hic yatmamistim günlük 20 dk yürüyüş bile yapiyordum.ama o da yürüyüşten degil gelişmedi ondan düştü.demem o ki yatmak dış gebeligi tetikler mi diye aklima gelmiyor degil bazen.bir de ilişkiden sonra ayaklari dikiyoz ya hani bunu da soylemisler birkaç yil önce.bu da etkiliyor dis gebeligi filan demislerBana da iki ay korunmamı söyledi kanamam geçince de normal ilişki hayatına dönebilirsin dedi.zaten regl den sonra hsg istedi.hsg temiz çıkarsa yaklaşık 1 ay sonra da tekrar denemeye başlayabiliyoruz fakat hemen denemeye başlarmıyım hiç emin değilim bu süreç gerçekten yıprattı.çocuk denerken her ay nolur regl olmayım bu ay diye stres içinde beklerdim.hamile olduğumu öğrenince aman bişey olmasın diye hiç hareket etmeden yattım hep stres içinde şimdi bi an önce regl olmayı bekliyorum stres içinde.tekrar denemeye başlayınca en başa döneceğiz ne zor işler bunlar
Valla hiç sormadım neden ilişkiye girmeden gel dediğini hatta hsg kağıdına bile yazmış aynısıAdetin 9.günü gel demişti ilişkiden bahsetmedi hiç.ilişkiye girmeden nedeen
Yok canım arkadaşım o saydıklarının hiçbiri neden değil sağlıksız gebelikler yaşıyoruz diye dolayısıyla hep kendimizde bir hata arıyoruz ayakları mı dikmeseydik yatmasaydık daha mı iyiydi acaba o rafa uzanmasaydım kahve bitki çayı içmeseydim de düşermiydi vs vs vs bir sürü şey sayabilirim bunların hiçbiri neden değil.Düşünsene bugün engelli tekerlekli sandalyede bayanların çocukları oluyor,ama spor yapan koşucuların da oluyor yada madde bağımlıları da çocuk doğuruyor ne örnekler var önümüzde o yüzden ben artık hiç ama hiç acaba demiyorum.olacağı olsaydı olurdu.hamile kalabiliyoruz en azından.ya kalamasaydık hiç.aylarca ovulasyon testi yapmaktan da sıkıldım senin gibi beklemekten de.tüpünde sıkıntı olsa ilk gebeliğin de Rahime yerleşmezdi.biz şuan bedenen ve psikolojik olarak çok yorgun olduğumuz için böyle düşünüyoruz galiba.Sanki beni anlattın arkadaşım ya:) valla biktim artik bir yili aşkın süredir böyle ugrasmaktan.sürekli gün sayip yumurtlama gününü denk getirmeye çalismaktan.haaa hamile kaldim mi kaldm.iki kere.ama ikisi de sagliksiz çıktı.elde var sifir.en başa döndük şimdi.daha korunacam rahim filmi çekilecek.ins.temiz çıkar da devam ederiz.bir de tüp tikaliysa artik normal yolla da deneyemeyiz.bazen kafayi yeme aşamasina geliyorum.şu ilk ay hamile kalip bir de saglikli doğum yapanlari gördükçe psikoloji iyice gidiyor benim.ben niye bu kadar uğraşıyorum diyorum.hadi ugrasiyorum tamam da gebeliklerim niye sagliksiz oldu diyorum...sen diyosun ya hamile oldugumu öğrenince yattim diye.ben de öyle yaptm ilk günlerde hep yattim.şimdi diyorum acaba yattigim için mi tupte kaldi aşağı inemedi diyorum.bu topikte okumustum birkac yil once de böyle şeyler konusanlar olmus yattigim icin mi oldu diye.ne bileyim artik paranoya oldm herhalde belki de ondan böyle düşünüyorum.benm bir önceki gebeligim rahimde olan bir gebelikti.onda hic yatmamistim günlük 20 dk yürüyüş bile yapiyordum.ama o da yürüyüşten degil gelişmedi ondan düştü.demem o ki yatmak dış gebeligi tetikler mi diye aklima gelmiyor degil bazen.bir de ilişkiden sonra ayaklari dikiyoz ya hani bunu da soylemisler birkaç yil önce.bu da etkiliyor dis gebeligi filan demisler
Valla hiç sormadım neden ilişkiye girmeden gel dediğini hatta hsg kağıdına bile yazmış aynısı
Valla hiç sormadım neden ilişkiye girmeden gel dediğini hatta hsg kağıdına bile yazmış aynısı
Benim doktorum 40 gün lohusasın adet hemen olmazsın dedi.iğneden sonra şuan 9.günüm lavabodan sonra peçeteye silince lekelenmeler oluyor bu normalmiş.fakat adet kanaması gibi kanamam Yok o nedenle bir fikrim Yok açıkcasıAdet ne zaman oldunuz kızlar iğneden sonra benim beş gün oldu bugün adet kanaması gibi kanamam var normal dimi
Aynen canim benim...çok yorgunuz çok.o kesin...Allah'im bizi de mukafatlandiri ins.tez vakitte.çünkü beklemek çok kötü gerçekten.çok yipratici.buraya yazan herkesin saglikli bir gebeligi olur ve saglikla çocuklarını doğurur ins.özellikle bizim gibi hiç çocuğu olmayanlara bu dileğim.bir tane evladimiz olaydi inan hicbirimiz bu kadar uzulmezdik.Yok canım arkadaşım o saydıklarının hiçbiri neden değil sağlıksız gebelikler yaşıyoruz diye dolayısıyla hep kendimizde bir hata arıyoruz ayakları mı dikmeseydik yatmasaydık daha mı iyiydi acaba o rafa uzanmasaydım kahve bitki çayı içmeseydim de düşermiydi vs vs vs bir sürü şey sayabilirim bunların hiçbiri neden değil.Düşünsene bugün engelli tekerlekli sandalyede bayanların çocukları oluyor,ama spor yapan koşucuların da oluyor yada madde bağımlıları da çocuk doğuruyor ne örnekler var önümüzde o yüzden ben artık hiç ama hiç acaba demiyorum.olacağı olsaydı olurdu.hamile kalabiliyoruz en azından.ya kalamasaydık hiç.aylarca ovulasyon testi yapmaktan da sıkıldım senin gibi beklemekten de.tüpünde sıkıntı olsa ilk gebeliğin de Rahime yerleşmezdi.biz şuan bedenen ve psikolojik olarak çok yorgun olduğumuz için böyle düşünüyoruz galiba.
Canım benim iğneden sonra kanamam arttı hatta bugün 9.günüm daha yeni bitti.ama Dr um adet kanaması gibi kanama görebilirsin dedi canım.bu arada o kanama adetten kaynaklı değil sanırım yaşanan dış gebelik ve sonlanmasıyla alakalı diye düşünüyorum.kanaman çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmam canım.Adet ne zaman oldunuz kızlar iğneden sonra benim beş gün oldu bugün adet kanaması gibi kanamam var normal dimi
Sağol canım kürtaj yapmıştı dr o yüzden şuan pek yoğun kanama beklemiyordum. Korkuttu biraz beni ama sanırım normal. Dün değerlerim bin civarına düşmüştü bu kadar düşmüşken tüpte kanama falan olmaz heralde. İğne olalı beş gün olduCanım benim iğneden sonra kanamam arttı hatta bugün 9.günüm daha yeni bitti.ama Dr um adet kanaması gibi kanama görebilirsin dedi canım.bu arada o kanama adetten kaynaklı değil sanırım yaşanan dış gebelik ve sonlanmasıyla alakalı diye düşünüyorum.kanaman çok şiddetli olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmam canım.
sıkıntı olacağını sanmam çünkü değerler düştükçe kanama normal tabi ki.ama emin olmak istersen Dr una da bir sor canım benimSağol canım kürtaj yapmıştı dr o yüzden şuan pek yoğun kanama beklemiyordum. Korkuttu biraz beni ama sanırım normal. Dün değerlerim bin civarına düşmüştü bu kadar düşmüşken tüpte kanama falan olmaz heralde. İğne olalı beş gün oldu
Ağrın varmı peki çok?şiddetli kanama ile ağrın varsa bence doktorunu ara.tansiyonunu da ölç sık sık fiziksel olarak anormal bir durum hissedersen kendinde bence hemen hastaneye gitmelisinSağol canım kürtaj yapmıştı dr o yüzden şuan pek yoğun kanama beklemiyordum. Korkuttu biraz beni ama sanırım normal. Dün değerlerim bin civarına düşmüştü bu kadar düşmüşken tüpte kanama falan olmaz heralde. İğne olalı beş gün oldu
Kanama şuan durdu ayakta biraz durunca şiddetleniyor sanırım dinlenince kesiliyor. hafif ağrım var adet oluyor gibi bide bel ağrısı. Dr aradım sorun olmadığını söyledi ağrın şiddetlenirse gel dedi. Bide dış gebelikte kolda ağrı olduğunu okumuştum o nasıl bi ağrı olmuşmuydu sende de?Ağrın varmı peki çok?şiddetli kanama ile ağrın varsa bence doktorunu ara.tansiyonunu da ölç sık sık fiziksel olarak anormal bir durum hissedersen kendinde bence hemen hastaneye gitmelisin
Adet ağrısı gibi Ağrı bende de oldu hatta adet olacağımı sanmıştım ama doktor bekleme deyince umursamadım ki o Ağrı geçti.omuz ağrısını bende okudum ama bende öyle bir Ağrı olmadı.Kanama şuan durdu ayakta biraz durunca şiddetleniyor sanırım dinlenince kesiliyor. hafif ağrım var adet oluyor gibi bide bel ağrısı. Dr aradım sorun olmadığını söyledi ağrın şiddetlenirse gel dedi. Bide dış gebelikte kolda ağrı olduğunu okumuştum o nasıl bi ağrı olmuşmuydu sende de?
Cnm cok dua ettim sana inşallah tez vakitte en kolay yoldan sonuçlanır durumun ve hayırlı bebeklerin olurKızlar ne olur dua edin bana geçen hafta 4358 di 7 gün sonra değerim 5000 kusul olmuş ameliyata alacaklar çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun kuzucum hiç korkma tüm dualarımız seninle Allah daha beterinden esirgesin.bir an önce ol da eski günlerine kavuş sağlıkla inşallah.haberdar et bizleri durumundan muhakkak.Ebru_87 nin dediği gibi hep en kötüsüne hazırlıyoruz kendimizi bu durumda.her an herşey olabilir diye bekliyoruz ama geçecek bu günlerKızlar ne olur dua edin bana geçen hafta 4358 di 7 gün sonra değerim 5000 kusul olmuş ameliyata alacaklar çok korkuyorum
Kuzucum seninle aynı zamanda iğne olduk sende durum ne ağrıların sancılarım geçtimi 10.gün bitti ama hala yürürken alt tarafıma bi anda sancı giriyor bende dışarı çıkıp şöyle gönül rahatlığı ile yürüyüş yapamıyorum sende de oluyor mu birde kanaman geçti mi?sıkıntı olacağını sanmam çünkü değerler düştükçe kanama normal tabi ki.ama emin olmak istersen Dr una da bir sor canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?