Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok ilginçmis ama.yani bebek normal dogacak kiloya mi erişmiş hem de tüpte?
Evet önce tüpteymiş ordan bi şekilde tüp yırtılıp karın boşluğuna tutunmuş ve normal bi bebek kadar büyümüş Doğum zamanı kadın hastaneye yatırılmış ama bebek bi türlü gelmemiş doktorlar kadına sezeryan demiş. Tabi o dönemde hastane imkanları çok kısıtlı kadının yanındaki bi başka kadın sezeryan Doğum a alınıp bebekte annede ölünce kadın korkup hastaneden kaçmış. Bu olay Fas'ta yaşanmış orda bi inanış varmış bebekler bazen doğmak istemezse annelerin karnında uyurlar diye kadında hatanaden kaçınca birkaç gün bebek karnında çırpınmış ama sonra tüm hareketler durmuş annede bebeğin uyuduğuna doğmak istemediğine inanmış ve bebekle 46 yıl yaşamış bu şekilde. Başka bi şikayetle hastaneye gidince olay ortaya çıkmış.

Kızlar dış gebelik iğnesinin 8.günü bugün ve ben dışarda yürüdüğüm de falan belim ağrıyor biraz şiddetli uzanıp dinlenince geçiyor.sizin de bu tarz şikayetleriniz oldu mu

Kızlar dış gebelik iğnesinin 8.günü bugün ve ben dışarda yürüdüğüm de falan belim ağrıyor biraz şiddetli uzanıp dinlenince geçiyor.sizin de bu tarz şikayetleriniz oldu mu
cnm dinlenince geçen agrıdan korkma. Bu aralar istirahat halinde isen kas agrısıdır o. Geçmiş olsun inşallah hemen düşer değerlerin

Bende Ağustos ayında kimyasal geçirdim ilk denememdi. Değer 28 di bi haftada sıfırlandı. 1 ay korundum 2. Denemem yine sağlıksız oldu ekim ayında . 400 e kadar çıktı degerim normal. Sonra degişmedi çok azda olsa arttığı oldu. 1 hafta boyunca kafayı yedim. Kürtaj iğne önerildi farklı doktor lar tarafından. Ameliyat öneren oldu. Sonra güvendiğim bi doktora telefon edip danıştım bekleyebilir sin dedi. Çok korktum tüpüm patlayack falan diye ama yinede bişey yaptırmadım. İğne sonrası 3 ay korunma süresini bekleyemem diye. Değerler 20 günde sıfırlandı çok şükür. Ama 3 ay oldu bebiş yok hala. Diyeceğim o ki çok düşünüp kendinizi üzmenin anlamı yok.igne yaptrsam belki daha çabuk düşcekti. Rabbim hepimiz in yüzünü güldürsün. Tek tek bebiş haberlerini verelim birbirimize. Tabiki öncelikle tez vakitte şifa bulmanız dileğiyle

Benimde bugün 4 gün aynı şekilde bel ağrım ve tek taraflı ağrım var az önce bu gün ki test sonucunu aldım yarı yarıya düşmüş herşey yolunda yani dr a ağrıları sordum çok şiddetli olmadığı sürece normal olduğunu kendimi zorlamam gerektiğini ağrı hissetmeye başladığımda istirahat etmemi söyledi. Eğer çok şiddetli ağrın olursa mutlaka dr una görün canım ama onun dışında ki ağrılar bu aşamada normalmiş. Kendini çok yormamaya çalış.

Canım çok geçmiş olsun. Bende on gün boyunca dr dr gezdim en güvendiğimi buluncaya dek hatta son dakikaya kadar teşhis koyamayanlar oldu. Dış gebelik çok tehlikeli ve sinsi bir durum çok dikkatli olmak gerekiyor. Senin sonrasında dr un herhangi bir test vs istedimi? Yani tekrar deneme yapmadan önce. Dış gebelik sonucu tüpler biraz hasar görüyor buda tekrar dış gebelik yaşamaya yada hamile kalamamaya sebep olabilir

Ben soğan kürünü hiç denemedim fakat sitede yapan çok kişi var faydasını gören de var bend sorayım doktora fakat doktorlar bilimsel açıdan yaklaştığı için konuya ne der bilemedi

Evet benimde bugün 8.günüm aynı ağrı bende de oluyor yürüyünce hatta sol tarafıma bıçak saplanır gibi ara ara Ağrı da oluyor doktor normal olduğunu söyledi

Ya bana tam dış gebelik teşhisi konmadıgı için bişey istenmedi. Biraz zamana bırakcam. Daha adetimde tam düzeldi sayılmaz. İnşallah araştırma işine gerek kalmadan sağlıklı bi gebeliğim olur

Evet benimde bugün 8.günüm aynı ağrı bende de oluyor yürüyünce hatta sol tarafıma bıçak saplanır gibi ara ara Ağrı da oluyor doktor normal olduğunu söyledi
Anladım canım sağol.umarım in kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarız hayırlısıyla.gerçi Dr um bana iki ay korunmanı soyledi.nisan a kadar bir şey yok yani

Anladım canım sağol.umarım in kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarız hayırlısıyla.gerçi Dr um bana iki ay korunmanı soyledi.nisan a kadar bir şey yok yani
Bana da iki ay korunmamı söyledi kanamam geçince de normal ilişki hayatına dönebilirsin dedi.zaten regl den sonra hsg istedi.hsg temiz çıkarsa yaklaşık 1 ay sonra da tekrar denemeye başlayabiliyoruz fakat hemen denemeye başlarmıyım hiç emin değilim bu süreç gerçekten yıprattı.çocuk denerken her ay nolur regl olmayım bu ay diye stres içinde beklerdim.hamile olduğumu öğrenince aman bişey olmasın diye hiç hareket etmeden yattım hep stres içinde şimdi bi an önce regl olmayı bekliyorum stres içinde.tekrar denemeye başlayınca en başa döneceğiz ne zor işler bunlar

Ayn
Aynen oyle ama elden bir şey gelmiyor.bana hsg için dr 2 ay sonra işte hem korun hem de nisanda gel hsg çektirelim dedi.ben hemen istedim o da iki ay rahim bir dinlensin kendine gelsin oyle yapalım dedi.ben debi brokoli kürüne başlamaya karar verdim

Doktorum muhakkak söylemiştir hsg regl bitiminden sonraki ilk hafta ilişkiye girmeden çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…