Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canım Allah razı olsun içim rahatladi bende salı gidicem bakalım ne olacak inş bugünlerde geçecek dün kötü geçti sanki tüm enerjimi almışlar tek dileğim biran evvel iyileşmek ve tekrardan hamile kalabilmek

Benim de sol kasigimda ağrı vardi.igne olunca artmisti.ama agri olmasi normal.çok aşırı olmadigi sürece.seni çok iyi anliyorum bu süreç beklemek cok zor.kafanda sorular hep.acaba dusecek mi degerim acaba igne yetecek mi ya yetmezse ya ameliyat olur tupumu kaybedersem..ben delirmeküzereydim artik.her gün agliyordum bir daha normal yoldan hamile kalamam eger tupum giderse diye...artik gozlerim şismisti aglamaktan.kilo kaybettim can sıkıntısından.insallah degerin duser.yalniz 4.gün az bir yukselme oluyor doktor da buna normal dedi .ki benm de yükseldi degerim.kafani sakın takma buna.benm 7.gün yeteri kadar dusmemisti 2.dozu da yedim ve çok şükür bitti.darisi sana olsun.doktor evet neden olustuguyla ilgili kesin hir sey söyleyemiyor çünkü cok nedeni varmis.tüp kaynakli yasin 35 uzeriyse sigara kullaniyorsan alkol varsa geçirilmis vajinal enfeksiyon....bunlarin herbiri birer neden.ama yok yere sebepsiz de olabiliyormus.bazen de yumurta kaynakli bazen de sperm kaynakli.bozuk hir sperm bozuk bir yumurta hepsi sebep.ama her seyden önemlisi yasayacagimiz varmis olacagi varmis öyle degil mi?ins. Sonumuz iyi olur.bu arada ben 29 yasimdayim.yani risk grubunda da degilim.yukarida saydigim nedenlerin hiçbiri de yoktu.daha once de normal bir dusugum oldu.tupte hasar olsa herhalde ilki de dış gebelik olurdu diye düşünüyorum.ama canini sıkma.geçiyor alisiyorsun.yine hamile kalicaz ins.bu sefer saglikli olacak ins.güzel düşünelim güzel olsn...tekrarlama ihtimali yüzde 15 imiş.eger bir kere dış geçirmissen tabi.ben rahim filmi cektircm mart ayinda.tüp temiz ise tedaviye basliycaz öyle demişti doktor.

Şuan bukadar kötü hissederken çok daha iyi hissettim sağol arkadaşım. İnsanı en iyi yaşayan anlıyor. Etrafımda kilere özellikle eşime çok hissettirmemeye çalışıyorum aslında nasıl olduğumu üzülmesin daha çok diye. İnşallah düşer değerlerim durumum daha kötüleşmeden. Yaşım 33 henüz çocuk yok bide pcoymuşum. Bilmiyorum inşallah sonu hayır olur hepimizin. Muhtemelen dr bendende hsg istiycek bu durum atlatılınca. Umudum ondan sonrası iyi devam etmesi. Çok teşekkür ederim Allah hayırlısıyla en kısa zamanda seni de kavuştursun bebeğine.

Amin canim....cumlemizi ins.dış gebelik çok zor bir imtihan gerçekten yasayan biliyor...33 yasindasin yaşın geçmemis daha çocuklar dogurursun Allah'in izniyle.yeter ki saglikli olsun.ben de bir yildir ugrasiyorum iki kere hamile kaldm dogal yoldan.sonuç olarak ikisi de sagliksiz oldu.bir sonraki güzel olsun saglikli olsun insallah senin de.hepimizin de.pconun çözümü var tedavi ile hallediliyor çok kafaya takicak bir durum degil.bende pco yok ama bak ben de tedavi gorucm artik.dis gebelik gecirdgm için.Allah'im ins.bizleri cok fazla bekletmez.çok zor çok beklemek.eşim benden de kötü etkilendi sadece bana belli etmek istemiyor.ne diyelim Allah sonumuzu güzel eylesin.

Benimde sol tüpümde gelişmeye çalıştığı için ağrım çoktu.ne doğrulabiliyordum ne yürüyebiliyordum.vajinal muayenede bile 2 gün önce canım yandı fakat doktor bunun çok normal olduğunu orada gelişmeye çalıştığı için tüpün şiş ve ödemli olduğunu söylemişti.benim iğne olalı 8 gün oldu geçiyor o Ağrı zamanla hiç dert etme kendine çok normal bir süreç bu

Kizlar selam benim degerim en son 2gun once 378 idi bugun 219a dusmus cok sukur.Insallah sizinde hemen duser..
Dis gebeligin oldugu tarafta agrim vardi dr normal dedi ayrilmaya calisiyor betan dustukce dedi.Cok asiri agriniz yoksa endiselenmeyin.

Elbette geçecek bu günler şuan hamile kalmaktan önce sağlığımıza kavuşmaya odaklanmalıyız bence.hele bi toparlanalım nasıl olsa hamile kalabiliyoruz elbette bir gün olacak.Senin psikolojik olarak şuan en güçlü durman gereken zaman seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz fakat önce biz.Ben bi sınavdan geçtiğimizi düşünüyorum bizim başımıza geldiyse bu işler illaki bi sebebi olmalı.hep kendimi anomali olsaydı yada daha çok bağlanmışken büyümeye başlarken düşseydi kalbi dursaydı o zaman daha kötü olurdu diye avutuyorum.Birşey olacaksa biz içimizde hissetmeye başlamadan başında olması çok daha iyi.Diğer türlü çok daha fazla yıpranırdık.

Kizlar selam benim degerim en son 2gun once 378 idi bugun 219a dusmus cok sukur.Insallah sizinde hemen duser..
Dis gebeligin oldugu tarafta agrim vardi dr normal dedi ayrilmaya calisiyor betan dustukce dedi.Cok asiri agriniz yoksa endiselenmeyin.
Süperrrr önümüzdeki hafta içi hayırlı haberini alırız o zaman sıfırlanır hadi darısı başımıza

Süperrrr önümüzdeki hafta içi hayırlı haberini alırız o zaman sıfırlanır hadi darısı başımıza

Insallah canim sagolasin.2 ya da 4gun sonra tekrar kan verecegim.4gun sonra vermeyi dusunuyorum.Senin kacti en son degerin..

Sanada çok geçmiş olsun doktorun başka ilaç antibiyotik vs verdimi tüpte oluşan hasarlar için

Mrb arkadaslar bende agustos 27 de dis gebelik yuzunden kurtaj olup igne vurundum. 11 ekimde tam anlamiyla bitmisti. Sonrasinda rahim filmi cekindim 30 aralikta. Sebepsiz dıs gebelik dedi doktorum. Dis gebelik oncesinde zaten bi kizim var 2bucuk yasinda.bi de düsük oldu. Rahim filmi sonrasi doktorum hamilelik ihtimalin cok yuksek dedi. Ocakta degerlendirdik ama olmadi malesef. Olmam gereken adet tarihi 22 subat. Umutla bekliyorm

Sanada çok geçmiş olsun doktorun başka ilaç antibiyotik vs verdimi tüpte oluşan hasarlar için
Hayır benim doktorum bu süreçte Ağrı kesici bile içme bi Ağrı hissedersen ilaç içmeden hastaneye gel dedi.Cuma akşamı (dün akşam)gittiğimde artık çok ağrın olursa hafif bir Ağrı kesici alabilirsin dedi.antibiyotik alerjim var zaten kullanamıyorum.ilk önce çok şiş ve ödem olduğu için orada parça kalmış olabilme ihtimali için emar istedi (geçen pazartesi )aynı gün çektirdim.temiz çıktı.eskisi kadar olmasada hala ödemli ve şiş.bu sebeple açıkhavada ağır adım yürüyüş sadece dedi.bugün sitenin içindeki markete kadar yürüdüm eve çıkarken iki büklüm ağrım vardı bana 2 ay ağır sporu yasakladı.adetten sonra da hsg istedi başka hiçbir ilaç vermedi

Hadi canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız 1 hafta içinde

Benim dr um bi ağrı kesici verdi onu kullanıyorum şimdilik ama dış gebelik sonrası tüplerde iltihaplanma olabiliyor sanırım okuduğum kadarıyla buda ilerisi için tekrarlayan dış gebelik yada tüplerde hidrospenks oluşumuna neden olabiliyormuş. Birdahaki randevuda bunu sorucam dr a. Soğan kürü acaba dış gebelik sonrası faydalı olabilirmi?

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sonraki hamileliğin çok sağlıklı ve huzurlu geçer. Günlerdir forumu sayfa sayfa okudum hsg sonrası sağlıklı hamile kalan çok arkadaş var bi kaç ay içinde. Darısı hepimizin başına

Kızlar hayat herzaman kurallarla ilerlemiyor az önce çok enteresan bir belgsl izledim dış gebelik geçirmiş bi Faslı kadın hakkında bebeği Doğum zamanına kadar gelişiyor ama doğurmuyor tam 46 yıl karnında kalıyor ve kadın bu şekilde yaşıyor. Her yönüyle mucize. Hiç denk geleniniz oldumu

Insallah cnm. Allah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin

Çok ilginçmis ama.yani bebek normal dogacak kiloya mi erişmiş hem de tüpte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…