Canım Allah razı olsun içim rahatladi bende salı gidicem bakalım ne olacak inş bugünlerde geçecek dün kötü geçti sanki tüm enerjimi almışlar tek dileğim biran evvel iyileşmek ve tekrardan hamile kalabilmekKuzucum cumartesi iğne oldum Çarşamba gittim kontrole yani vurulduğun günü sayma ayrıca wc den sonra hafif lekelenme geliyor peçeteye belli belirsiz olmayadabilir ama bchg düşüyor (yanı düşmesi lazım)parça gelecek bir durum yok çünkü daha oluşan doğrudüzgün birşey yok.bende kese temizlenmesi için kürtaj oldum doktorun söylediği iğnenin daha iyi etki etmesi için bunu yapmamız lazım dedi ve güzel bir ivme ile düşüyor değerim.benim gittiğimde içerde kan birikintisi çoktu kanamam vardı ve sol tüpüm de oldukça şişti.Doktor ameliyat gerekebilir riskli bir durumdasın şuan dedi ve yatış verdi hemen.buna rağmen gayet olumlu bir süreç işledi ki hiç kalkmadan yattım kaç gün lavaboya bile ağır adımlarla gittim zaten ağrım da çoktu.bugün yine gittim doktora ucuz yırttın dedi.beslenmene çok dikkat et bu ara.bchg ile kan takibinde yapılıyor benim kanama sebebi ile değerlerim de düşüktü gayet iyi bir beslenme programı düzenledik doktor bile çok kısa sürede kan değerlerin topladı iyi besleniyorsun belli dedi.söyleyeceğim o ki biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah biliyor hesap üstünde hesap var önce kendimize iyi bakmamız lazım.Burada günlerdir yazıştığımız arkadaşların hepimizin umudu var en azından hamile kalabiliyoruz...sevgiler