Tamam canım sordum ben cevap gelince yazarım sana.bu dış gebelik geçiren arkadaşlar eşinizle kan uyuşmazlığı var mı yani siz -rh eşiniz +rh olan.sende boyle bir sıkıntı var mı nevarnee
Bülent Tıraş ilaçlar kontroller vs 10.000 gibi tutuyor 2 ay önce arkadaşım yaptırdıCanım benim Dr um da tüp bebeğe yönlendirecek sanırım.tüp bebeğin fiyatı hakkında bir bilgin var mı
Bülent Tıraş ilaçlar kontroller vs 10.000 gibi tutuyor 2 ay önce arkadaşım yaptırdı
Kızlar sizin değerleriniz bana göre çok düşükbenim değerim 4358 di iğne olduğum gün düşmesi sanirim bayaga zaman alcak
Çok fazla ya..imkanı olmayan ne yapıyor acaba..çocuk sahibi olmaktan vaz mı geçiyor.bana çok geldiBülent Tıraş ilaçlar kontroller vs 10.000 gibi tutuyor 2 ay önce arkadaşım yaptırdı
İnş düşer.bugün kaçıncı gün ve değerin kaç olduKızlar sizin değerleriniz bana göre çok düşükbenim değerim 4358 di iğne olduğum gün düşmesi sanirim bayaga zaman alcak
Salı günü oldum iğne yi 4 gün ama vuruldugum gün sayılıyor mu bilmiyorum pzt kontrolüm var bişi daha parça falan mı düşmesi lazım benim kanamam falan da yok
Bizde kan uyuşmazlığı falan yok.kan pihtilasmasi da çikmadi.eşimin sperm degerleri de normal.bu illet dış gebelik denen şey illa sebepli olacak diye bir sey yokmuş sebepsiz de olabiliyormus maalesef arkadasim ya.benm bir arkadasim da geçen yil dış gebelik geçirdi.sonra bir daha hamile kaldi.şimdi çocuğu doğdu.yani dış gebelik hep tekrarliycak diye de bişey yok.Umarim hicbirimiz tekrarini yasamayiz artik...Tamam canım sordum ben cevap gelince yazarım sana.bu dış gebelik geçiren arkadaşlar eşinizle kan uyuşmazlığı var mı yani siz -rh eşiniz +rh olan.sende boyle bir sıkıntı var mı nevarnee
Anladım canım.benim de değerlerim iyi çıktı bu iş bitmiştir dedi dr sıkıntı yok dedi.bir hafta sonra ultrason la rahim ve yumurtalıkların a bakalım dedi.nisanda da rahim filmi için gel dedi.bu arada korunmayı sordum ilaca gerek yok dedi.sizin dediğiniz yolla korunmayı ömerdiBizde kan uyuşmazlığı falan yok.kan pihtilasmasi da çikmadi.eşimin sperm degerleri de normal.bu illet dış gebelik denen şey illa sebepli olacak diye bir sey yokmuş sebepsiz de olabiliyormus maalesef arkadasim ya.benm bir arkadasim da geçen yil dış gebelik geçirdi.sonra bir daha hamile kaldi.şimdi çocuğu doğdu.yani dış gebelik hep tekrarliycak diye de bişey yok.Umarim hicbirimiz tekrarini yasamayiz artik...
Sevindim senin adina dis gebeligin sonlanmis.umarim saglikli hamilelik yaşarız bir dahakine.Anladım canım.benim de değerlerim iyi çıktı bu iş bitmiştir dedi dr sıkıntı yok dedi.bir hafta sonra ultrason la rahim ve yumurtalıkların a bakalım dedi.nisanda da rahim filmi için gel dedi.bu arada korunmayı sordum ilaca gerek yok dedi.sizin dediğiniz yolla korunmayı ömerdi
İnşallah canım burada son yazışmadakiler hep birlikte yaşadık ve sonraki konuşmamız sağlıklı gebeliklerimiz üzerine olur inşSevindim senin adina dis gebeligin sonlanmis.umarim saglikli hamilelik yaşarız bir dahakine.
Arkadaşımın bebeği de tutmadı zaten bebeğim kalp atışları duyulmadığı içiYuh...Ya bu kadar parayi verdikten sonra bir de tutmama ihtimali var...En kotusu de o.Ama bulent tras biraz taninmis bir dr oldugu icin fiyat bukadar ucuk olabilir..
aynen çok ama alanında tanınmış doktor olduğu için ve başarı oranı yüksek olduğu için tercih ediliyor daha çok fakat arkadaşımın ki tutmadı mesela kalp atışı duyulmadı bebeğin ilaçla düşürmeye çalıştılar içerde parça kaldı kürtaj oldu.hal böyle olunca da insan şunu soruyor kendine"Bülent tıraş da bile böyle oluyorsa diğerleri nasıl oluyor acaba"diye birde şu var normal bir yerde ortalama 6000 civarı tutuyor aradaki 3-4 bin fark için kimse riske atmak istemiyor.en iyisine gitmek istiyor.Bende o durumda kalsam bilmiyorum böyle düşünürdüm herhaldeÇok fazla ya..imkanı olmayan ne yapıyor acaba..çocuk sahibi olmaktan vaz mı geçiyor.bana çok geldi
Kuzucum cumartesi iğne oldum Çarşamba gittim kontrole yani vurulduğun günü sayma ayrıca wc den sonra hafif lekelenme geliyor peçeteye belli belirsiz olmayadabilir ama bchg düşüyor (yanı düşmesi lazım)parça gelecek bir durum yok çünkü daha oluşan doğrudüzgün birşey yok.bende kese temizlenmesi için kürtaj oldum doktorun söylediği iğnenin daha iyi etki etmesi için bunu yapmamız lazım dedi ve güzel bir ivme ile düşüyor değerim.benim gittiğimde içerde kan birikintisi çoktu kanamam vardı ve sol tüpüm de oldukça şişti.Doktor ameliyat gerekebilir riskli bir durumdasın şuan dedi ve yatış verdi hemen.buna rağmen gayet olumlu bir süreç işledi ki hiç kalkmadan yattım kaç gün lavaboya bile ağır adımlarla gittim zaten ağrım da çoktu.bugün yine gittim doktora ucuz yırttın dedi.beslenmene çok dikkat et bu ara.bchg ile kan takibinde yapılıyor benim kanama sebebi ile değerlerim de düşüktü gayet iyi bir beslenme programı düzenledik doktor bile çok kısa sürede kan değerlerin topladı iyi besleniyorsun belli dedi.söyleyeceğim o ki biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah biliyor hesap üstünde hesap var önce kendimize iyi bakmamız lazım.Burada günlerdir yazıştığımız arkadaşların hepimizin umudu var en azından hamile kalabiliyoruz...sevgilerSalı günü oldum iğne yi 4 gün ama vuruldugum gün sayılıyor mu bilmiyorum pzt kontrolüm var bişi daha parça falan mı düşmesi lazım benim kanamam falan da yok
Çok geçmiş olsun açıkcası benim hiç bir belirtim olmadıHerkese geçmiş olsun kızlar bende Yen'i öğrendim dış gebelik geçirdiğimi kürtaj artı iki doz iğne oldum şimdi değerlerin düşmesini bekliyorum. Değerleri düşen arkadaş lar hiç belirti hissettinizmi yani gebelik belirtilerinin azalması gibi göğüslerdeki hassaslığın gitmesi gibi
Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun. Benim oldu hamilelik belirtilerim ilk dr larda emin olamadı biraz daha beklettiler lekelenmelerim oluyodu sonra baya baya kanamaya döndü bir hafta sürdüÇok geçmiş olsun açıkcası benim hiç bir belirtim olmadı
Geçmiş olsn arkadaşım.ben de 2 doz igne oldm degerim sifirlandi.degerim düşerken evet belirtiler oluyordu.mesela idrar rengim koyuyken açilmaya basladi tekrardan.goguslerimde damarlar belirginlesmisti.damarlardaki belirginlik de azaliyordu günden gune.degerin kaç su an ve igne yapildiginda kaçtı?Herkese geçmiş olsun kızlar bende Yen'i öğrendim dış gebelik geçirdiğimi kürtaj artı iki doz iğne oldum şimdi değerlerin düşmesini bekliyorum. Değerleri düşen arkadaş lar hiç belirti hissettinizmi yani gebelik belirtilerinin azalması gibi göğüslerdeki hassaslığın gitmesi gibi
Canım çok geçmiş olsun benim iğne iki gün oldu değer 1990 dı 4.gün olmasını bekliyorum inşallah düşmüştür. Gebeliğin oluştuğu tarafta ağrı hissediyorum iki gündür sürekli öncesinde yoktu hiç ağrım acaba iğne etki ettiği için olabilirmi? Bide benim normal hamilelik belirtilerim vardı göğüs hassasiyeti iştah artması koku hassasiyeti falan azalıyor gibi hissediyorum. Dua ediyorum inşallah düşüyordur değerler diye. Dr un nedeni için hiç birşey söyledimi canım benim dr önce bunu atlatalım sonra konuşuruz onları dedi. Günlerdir araştırıyorum int ten neden diye çok korkuyorum tekrar edermi diyeGeçmiş olsn arkadaşım.ben de 2 doz igne oldm degerim sifirlandi.degerim düşerken evet belirtiler oluyordu.mesela idrar rengim koyuyken açilmaya basladi tekrardan.goguslerimde damarlar belirginlesmisti.damarlardaki belirginlik de azaliyordu günden gune.degerin kaç su an ve igne yapildiginda kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?