Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Inşallah cnm bizede Rabbim sağlıklı bebis ler nasip eder umudumu yitirmek istemiyorum ama çok zormuş ama bi yandanda kendime bişi olabilirdi diye kendimi avutuyorum
Sen vajinal enfeksiyon falan geçirmis miydin arkadaşım daha önce?enfeksiyon dis gebelik sebebiymis.sonra 35 yaş üstü olmak sigara kullanmak falan.dis geb.sebebiymis yine.bazen de sebepsiz olusuyormus.ne bileyim sebep aramaktan da yoruldum.bir kere diş gebelik geçirenlerin diğer gebeliginde yüzde15 risk olusuyormus yine.normalde yuzde 1 olan ihtimal yuzde 15 e yukseliyormus bu yüzden.Allah'a sigindik ne bileyim

Canım ne kadar sürede düştü değerin tek iğne yettimi
Benim çok ilginc bir sekilde gelişti durumum.607 iken igne oldm.7.gün sonunda yüzde15 lik düşüş yaşanmadı ve doktor ikici igneyi yapalm dedi.ikinci igneden sonra düştü.toplam bir ay sürdü.dedi ki normalde bu degere tek igne yeter ama seninki beslenebilecegi bir yere tutunmustur dedi.buna da şükür dedim.ameliyata gidecem diye korkuyordum ben.500 le bile ameliyat olan var tüpü patlayan.kisiye göre degisiyor demek ki.8000 den igne ile düşen de var.ne bileyim değişik bir sey bu

Canım kaç ay korunmanı soylemişti dr

Canım bişi yoktu ve ben rahim filmi de çektirdim hersey çok iyi çıktı iki ay Klomen çatlama iğnesi yapıldı olmadı ilaçtan bi ay sonra kendi kendime kaldım 87 dogumluyum bende daha yeni 30 olcam

Canım kaç ay korunmanı soylemişti dr
Simdi benm degerim yeni sifirlandigi için mart ayinda rahim filmi çekelim dedi doktorum.rahim filminden sonra denemeye baslayabilirsiniz dedi.birkaç ay kendi haline birakalim sonrasinda olmazsa tedaviye geçelim dedi yani korunma 2 ay oluyor.3.ay yine denemis oluyorz ama ben hemen hamile kalamiyorm zaten.bunu bildigi için uzum süre koruma vermedi belki de.sana kaç ay verdi doktor

Canım bişi yoktu ve ben rahim filmi de çektirdim hersey çok iyi çıktı iki ay Klomen çatlama iğnesi yapıldı olmadı ilaçtan bi ay sonra kendi kendime kaldım 87 dogumluyum bende daha yeni 30 olcam
Işte canim sebepsiz de olabiliyormus bu illet.bende de bir şey yoktu.ben de 29 yaşımdayım.30 a girmeye 9 ay kaldi.bana da 2 ay korun sonra yine dene dedi.tabi martta film çekilecek rahim filmi.birkaç ay kendi haline birakalim olmazsa tedaviye geçelim dedi.ayni yaştaymisiz aşağı yukari.umarim bebeklerimizi de kucagimiza aldigimizi haber veririz buradan

Bana da iki ay verdi korunmam için ama ilaç mı içsem bilemedim yani ilaçla mı korunsam acaba.nisanda da rahim filmi.rahim filminin sonucuna göre hareket edeceğiz

Sakın ilaç kullanma korunmak için ilaçtan sonra iki ay üç ay sonra falan anca olabiliyor esin korunsun.Canım bende onumuzdeki ay 30 olcam hele şu değer bi dussunde çok yeni benim daha bakalım pzt gitcem ne kadar düşmüş görcem tel duam inş iğne ile düşmüş olmasi

Geçen arkadasin biri yazmisti burada.doktoru demis ki dis gebeligin üç sebebi var.ya tüp kaynakli.ya yumurta kalitesiz.kalitesiz hareket kabiliyeti az oldugu için rahme inemedi.ya da sperm kalitesiz.bu yüzden dis gebelik oluşuyor demis.ben hic duymamistim bunu.ama mantikli olabilir tabiki.tedavi görüp yumurtalari kaliteli hale getirmek daha mi mantikli acaba diye düşünüyorum şu an.klomen 3 ay yapiliyor diye biliyorum.sende neden 2 ay uygulandi?

Canım değerin şuan kaç ve iğnenin kaçınca günündeyiz. Bir de sakın yaşım ilerliyor biran önce hamile kalmalıyım diye kendini şartlama çünkü boyle yapınca daha da öteleniyor

Evet benim Dr um saymıştı bu üç sebebi.bunun için de rahim filmine bakmalıyız dedi bunu yaşama nedenindeki olasılıkları en aza indirgeyebilmek için

Evet benim Dr um saymıştı bu üç sebebi.bunun için de rahim filmine bakmalıyız dedi bunu yaşama nedenindeki olasılıkları en aza indirgeyebilmek için
Ben de rahim filmi cektiricrm gelecek ay.bir şey sorucam bu klomen tedavisi hani 3 ay uygulaniyor ya.3 ay boyunca araliksiz mi uygulanmali yani bir ay ilac alip diger ay almamak falan oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…