Olabilirdi tabiki.bize de bir şey olabilirdi.çocuk tamam çok önemli ama biz de önemliyiz.sağlıklı olmaliyiz ki gelecekte güzel sonuçlar elde edebilelim.bu illet öyle bir sey ki resmen dogurganligimizi tehdit ediyor.ya tüp giderse, ya bir daha doğal yoldan hamile kalamazsam düşünceleri kafanda dolaşıp duruyor.süreci yasiyorken dedim ki hep keşke normal düşük yapaydm.kurtlurdum dedim.beta hcg ölçturmekten kan vermekten kan kalmamisti artik.temmuz ayinda yine bir düşük yapmistim ama o rahim içi bir gebelikti.ben yine normal bir gebelik beklerken aklima bile gelmezdi dış olacagi.ne diyelim haktan hayirlisi.her şeyin hayirlisini dilemek ve istemek lazim...ayrica bu diş gebeligin birsürü sebebi varmış ama bizde neden olustu bilinmez.yani ben de anlamadim.35 yaş üstü olmak sigara kullanmak falan çok fazla risk olusturuyormus.bende bunlar yok niye olustu niye oluştu diye diye soruyorum hep.tesadüfi oluşurmuş bazen de.yani kader...bir de vajinal enfeksiyon geçirmis olmak da diş gebeligi tetikleyebiliyormus.sen geçirmis miydin enfeksiyon falan mesela?