Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben 3 gün yattım hastanede iğneyi olduğum gece de kaldım dün çıktım.tansiyonum zaten hep düşüktür benim ama iyice düştü şimdi 9-5.tek doz iğne vurdular evet.sol kasığımda hafif ağrı ve kanama var ama normal dedi doktor fakat hastaneden çıktığımdan beri baş dönmem çok var.doktorum bugün hastanede yok gidemedim o yüzden muayeneye burada sizlere sorayım dedim
Bence igneden dolayi ama sen yine de sor doktoruna.telefon numarasini almadin mi ki ?ben hep telefonunu arayip soruyordm çok kötü günlerdi Allahim tekrarini yaşatmasin.umarim sen de kisa sürede kurtlursun.607 gibi bir degerin sıfırlanması bir ayi buldu.bu çok illet bir şeymiş meger .ne düsüge benziyor ne kürtaja.

Bence igneden dolayi ama sen yine de sor doktoruna.telefon numarasini almadin mi ki ?ben hep telefonunu arayip soruyordm çok kötü günlerdi Allahim tekrarini yaşatmasin.umarim sen de kisa sürede kurtlursun.607 gibi bir degerin sıfırlanması bir ayi buldu.bu çok illet bir şeymiş meger .ne düsüge benziyor ne kürtaja.
Aldım doktorun numarasını yazdım tansiyonun daha düşerse acil hastaneye geç dedi.aynen offffff bi bitse ne kötü zamanlarmış bunlar.demekki benim sıfırlanması için epey yolum var.allah tekrarını kimselere yaşatmasın çok çok zormuş

Merhaba iğne olduktan sonra tüpünüzün patladığını nasıl anladınız?yani kanama mı oluyor Ağrı mı artıyor nasıl oluyor?
Merhabalar canım, ağrı hep vardı bende ama gitgide arttı. Tüpüm patladığında gözlerim karardı o an bayılacağımı anladım eşime seslendim sonra bayılmışım. Hastaneden eve dönünce anlattılar her yer kan olmuş yani vajinal kanama da artmış o sırada. Doktor bana bayılma hissi olursa ya da kasığında bıçak girer gibi bir ağrı olursa hastaneye gel hemen demişti. Ben direkt bayıldım. Allah korusun öyle birşey olursa anlaşılıyor zaten hemen bence evham yapma belirti arama kendinde. Sadece en önemli konu evde yalnız olma. Benim bayılınca soluk almakta zorlanmışım eşim düzeltmiş. Yalnız olmamak hayat kurtarıyor.

firavun1 firavun1 bu arada geçmiş olsun canım, en kötüsü olacak diye birşey yok, tansiyon çok düştüyse baş dönmesi olabilir. Doktorunun talimatlarına uy, gerekli tüm önlemleri al ama evham yapma, geçecek bu günler, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Son düzenleme:
firavun1 firavun1 bu arada geçmiş olsun canım, en kötüsü olacak diye birşey yok, tansiyon çok düştüyse baş dönmesi olabilir. Doktorunun talimatlarına uy, gerekli tüm önlemleri al ama evham yapma, geçecek bu günler, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
Çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah daha beterinden esirgesin hepimizi

Ahh ahh o bekleyişçok kotu zaten.simdi igne yapidiktan sonra 4.gün ve 7.gün tekrar bakiliyor.4.gun az bit yükseliş olmasi normalmis ki benm de öyle oldu.sonra 7.gün tekrar bakiliyor 7.günde igne yapilan gune göre en az yuzde15 düşüş olmasi gerekiyor.benmki yüzde15 düşmedi bu yüzden ikinci doz igneyi de yedim.çok şükür su anda sifirlandi.bence bekle biraz.bu degerle dusmesi lazim.dusmezse gerekirse ikinci dozu yersin.ameliyat olmaktan iyidir.atlatacagina inanıyorum

Gecmis olsun.birsey sormak istiyorum.Igne yapildiktan sonra 4.gun mu?yoksa igne yapildigin gunu sayarak 4.gun mu?Ben persembe gunu igne oldum degerim 427ydi.Pzt gunu 507 olmus.Normal mi yani bu.Doktor hic bir bilgilendirme yapmadi 7.gunde bakalim dedi sadece.

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Gecmis olsun.birsey sormak istiyorum.Igne yapildiktan sonra 4.gun mu?yoksa igne yapildigin gunu sayarak 4.gun mu?Ben persembe gunu igne oldum degerim 427ydi.Pzt gunu 507 olmus.Normal mi yani bu.Doktor hic bir bilgilendirme yapmadi 7.gunde bakalim dedi sadece.
Teşekkür ederim arkadasim.sana da çok geçmiş olsn.bana doktorun dedigi şu: igne yapilan günü sifir kabul ediyoruz.4.gün ve 7.gün degerlere tekrar bakilacak.4. Gun igne yapilan gune gore az bir yukselme olabilirmis bu normalmis.7.gun bir daha bakilacak.ve 7.gün ile igne yapilan günkü deger arasinda yuzde 15 düşüş olmussa igne tedavisi basarili olmustur dedi.benm 607 ile igne yapildi 4.gün 629 a yukseldi.7.gün 545 te kaldi.tabi doktor yeterli bulmadi düşüşü.hemen ikinci dozu yapalm dedi.tekrar yatis yapildi hastaneye.2.doz ile hizli bir şekilde düşmeye basladi.şu an sifirlandi çok şükür kurtuldm.darisi sana olsun.degerin yeteri kadar düsmezse 2.dozu ol hemen bence.biran once düşsün de kurtul.degerlerimiz ayniymis aşağı yukari.4.gundeki az bir yükseliş normal kabul ediliyor.senin 7.günkü degerin önemli artik.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadasim.sana da çok geçmiş olsn.bana doktorun dedigi şu: igne yapilan günü sifir kabul ediyoruz.4.gün ve 7.gün degerlere tekrar bakilacak.4. Gun igne yapilan gune gore az bir yukselme olabilirmis bu normalmis.7.gun bir daha bakilacak.ve 7.gün ile igne yapilan günkü deger arasinda yuzde 15 düşüş olmussa igne tedavisi basarili olmustur dedi.benm 607 ile igne yapildi 4.gün 629 a yukseldi.7.gün 545 te kaldi.tabi doktor yeterli bulmadi düşüşü.hemen ikinci dozu yapalm dedi.tekrar yatis yapildi hastaneye.2.doz ile hizli bir şekilde düşmeye basladi.şu an sifirlandi çok şükür kurtuldm.darisi sana olsun.degerin yeteri kadar düsmezse 2.dozu ol hemen bence.biran once düşsün de kurtul.degerlerimiz ayniymis aşağı yukari.4.gundeki az bir yükseliş normal kabul ediliyor.senin 7.günkü degerin önemli artik.
Ne kadar zamanda sıfırlandı değerleriniz?yarın benim 4.günüm kontrolüm var.ve bu sıfırlanana kadar nasıl bir süreç yaşadınız?bana doktor yemek yapmak için bile kalkma dışarı çıkma yürüme dedi.Siz neler yaptınız sizde de aynımıydı?ve 2.iğneyi vurulunca da hastanede yatmak gerekiyor o gece değil mi.sonrası yine yatak istirahati olarak mı geçecek offffff

2.5 senedir evliyim ilk günden beri hep anne olma hayali ile yaşadım 20 aralık son adetim di ocak 18 de hamile olduğumu öğrendim tabi mutluluk tarif edilmez sonra mı bu türlü gözükmeyen kese ama yükselen değer bugün doktorum dis gebelik dedi direk operasyona alcam dedim hafta 6 günlük olmuş sağ yumurtaligima tutulmus rahim kalinlasmis apar topar kürtaj a alındım içim temizlensin diye iğne yapıldı eğer beta hcg dusmezse tüpüm alınmak zorunda kalinabilirmis darmadumanim beta 4358 olmuş bu arada pzt tekrar gitcem

2.5 senedir evliyim ilk günden beri hep anne olma hayali ile yaşadım 20 aralık son adetim di ocak 18 de hamile olduğumu öğrendim tabi mutluluk tarif edilmez sonra mı bu türlü gözükmeyen kese ama yükselen değer bugün doktorum dis gebelik dedi direk operasyona alcam dedim hafta 6 günlük olmuş sağ yumurtaligima tutulmus rahim kalinlasmis apar topar kürtaj a alındım içim temizlensin diye iğne yapıldı eğer beta hcg dusmezse tüpüm alınmak zorunda kalinabilirmis darmadumanim beta 4358 olmuş bu arada pzt tekrar gitcem
Gecmis olsun...Insallah degerin duser bende igne oldum ve bekliyorum dusmesini.Allah kimseyi evlat hasreti ile sinamasin.9 ocaktan beri 2gunde bir hergun kan veriyorum kan kalmadi adet kanamalarim da cabasi.Gonlunu ferah tut iyi dusun iyi olsun.Allah bizleri tez zamanda annelikle mukafatlandirsin insallah sabrimizin sonu selamet olur insallah...Hastaneye yatirmadilar mi seni

Ne kadar zamanda sıfırlandı değerleriniz?yarın benim 4.günüm kontrolüm var.ve bu sıfırlanana kadar nasıl bir süreç yaşadınız?bana doktor yemek yapmak için bile kalkma dışarı çıkma yürüme dedi.Siz neler yaptınız sizde de aynımıydı?ve 2.iğneyi vurulunca da hastanede yatmak gerekiyor o gece değil mi.sonrası yine yatak istirahati olarak mı geçecek offffff
Ilk igneyi vuruldugum tarihten itibaren toplam bir ay sürdü.tek igne yetmedi zaten.ikinci igneyi yiyince süreç kisaldi.4 gune bir baktiriyordum betaya.öyle aşırı bir ağrım sizim olmadi.sürekli yat filan da demedi doktor.tabiki kendimi yoracak hicbir sey yapmadm ben.evi bile supurmedim çünkü egildigimde kasiklarim agriyordu.basim da agriyordu.doktor agri kesici filan kullanma dedi.evde dinlendim hep.sürekli yatmak seklinde degil tabi.ben genelde oturdum tv izledim falan...tabi doktorun ne dediyse uy derim ben sana.çünkü benm beta degerim pek yüksek değildi belki de bu yüzden pek yasak koymadi.durumun ciddiyetine göre isin rengi degisebilir.umarim ameliyatsiz kurtulursun bundan.ikinci igneyi yiyince de evet hastaned yattim ama bir gece yattim

Ilk igneyi vuruldugum tarihten itibaren toplam bir ay sürdü.tek igne yetmedi zaten.ikinci igneyi yiyince süreç kisaldi.4 gune bir baktiriyordum betaya.öyle aşırı bir ağrım sizim olmadi.sürekli yat filan da demedi doktor.tabiki kendimi yoracak hicbir sey yapmadm ben.evi bile supurmedim çünkü egildigimde kasiklarim agriyordu.basim da agriyordu.doktor agri kesici filan kullanma dedi.evde dinlendim hep.sürekli yatmak seklinde degil tabi.ben genelde oturdum tv izledim falan...tabi doktorun ne dediyse uy derim ben sana.çünkü benm beta degerim pek yüksek değildi belki de bu yüzden pek yasak koymadi.durumun ciddiyetine göre isin rengi degisebilir.umarim ameliyatsiz kurtulursun bundan.

Gecmis olsun...Insallah degerin duser bende igne oldum ve bekliyorum dusmesini.Allah kimseyi evlat hasreti ile sinamasin.9 ocaktan beri 2gunde bir hergun kan veriyorum kan kalmadi adet kanamalarim da cabasi.Gonlunu ferah tut iyi dusun iyi olsun.Allah bizleri tez zamanda annelikle mukafatlandirsin insallah sabrimizin sonu selamet olur insallah...Hastaneye yatirmadilar mi seni
Sabahdan aksama kadar yattım ama sadece iğne yapilmadi ne yazikki o kürtaj masasinada oturmak zorunda kaldım tek isteğim değer düşsün çünkü dusmezse tüpümu almak zorunda kalabilirlesmis bidaha bi müdahale yani:(

Sabahdan aksama kadar yattım ama sadece iğne yapilmadi ne yazikki o kürtaj masasinada oturmak zorunda kaldım tek isteğim değer düşsün çünkü dusmezse tüpümu almak zorunda kalabilirlesmis bidaha bi müdahale yani:KK43:

Sakin moralini bozma biliyorun cok zor bende gunlerdir uyku uyuyamiyorum patlar mi patladi mi ic kanama mi geciriyorum diye.Surekli agliyordum dr odasinda da dahil.Doktoruma dedim tupumu kaybetmekten korjuyorum diye sen boyle yaparsan iki tupunu birden almak zorunda kaliriz cok olumsuzsun dedi sanki sana kanser teshisi koymusuz gibi konusuyorsun diye kizdi.Kesinlikle olumsuz dusunme,dusunmemeye calis.Tansiyonunu kontrol et saaat basi.

Sakin moralini bozma biliyorun cok zor bende gunlerdir uyku uyuyamiyorum patlar mi patladi mi ic kanama mi geciriyorum diye.Surekli agliyordum dr odasinda da dahil.Doktoruma dedim tupumu kaybetmekten korjuyorum diye sen boyle yaparsan iki tupunu birden almak zorunda kaliriz cok olumsuzsun dedi sanki sana kanser teshisi koymusuz gibi konusuyorsun diye kizdi.Kesinlikle olumsuz dusunme,dusunmemeye calis.Tansiyonunu kontrol et saaat basi.
Onlara göre kolay giden bebeğe mi yancaz koskoca bi tehlikede oldugumuza mi ya bidaha hamile kalırsak aynı şeyleri yasarmiyiz diye dusunmekden Rabbim yardım etsin bize bende tekrar pzt gidicem bakalım benim tansiyon hep düşük olduğu için öyle baş dönmen yok dün bile en yüksek 10 du hep sadece kurtajdan dolayı ağrıların var :(

Doktorlara göre kolay tabi.kizlar hepimiz ayni şeyleri yaşadık çok zor.ya iğneyle düsmezse ya ameliyat olursam ya tüpüm giderse diye 1 ay ağladım.eşimin omzuna yaslanıp yaslanip ağladım.Allahim beterinden korusun tekrarini da yasatmasin ins. Hayatta her şeyin daha da kötüsü var unutmayin.rahmini kaybedip hic çocuk sahibi olma hayali bile olmayan kadinlar var.bunlari düşündükçe sukretmek de lazim.kadinda rahim varsa erkekte de sperm varsa çocuk oluyor bir şekilde.gerekirse tüp bebek denemeli.eşim bu süreçte beni böyle diyerek susturdu avuttu açikçasi.umarim bu sitedeki herkes kisa sürede sagligina kavuşur.hiçbir şeyini kaybetmeden...

Mrb arkadaşım.öncelikle çok geçmiş olsun.ben de 2.5 yildir evliyim.ilk sene çocuk düşünmedik.ve 1 yili aşkın süredir uğraşıyoruz.bu süreçte bir normal düşük bir de dis gebelik yasadim.bir buçuk yildir elde var sıfır.seni çok iyi anliyorm.geçen yil bu zamanlar düğününe gittigim arkadaslarim su an çocuk sahibi oldu. ben daha saglikli bir gebelik elde edemedim.bazen düşündükçe kafayi yiyecek gibi oluyorum.ama diyorum bir taraftan da dur isyan etme.sabret.daha da kötüsü olabilirdi diyorum.böyle avutuyorum kendimi.umarim bizim gibi olan dış gebelikle sinanan herkese çocuk sahibi olmak nasip olur.geçmişte bizim durumumuzda olan çok bayan yazmis buraya.çoğu yine hamile olup çocuğunu doğurmuş hem de birden fazla.buranin uguruna inanip üye oldm ben de.insallah uğur getirecek hepimize burasi.

Mrb arkadaşım.öncelikle çok geçmiş olsun.ben de 2.5 yildir evliyim.ilk sene çocuk düşünmedik.ve 1 yili aşkın süredir uğraşıyoruz.bu süreçte bir normal düşük bir de dis gebelik yasadim.bir buçuk yildir elde var sıfır.seni çok iyi anliyorm.geçen yil bu zamanlar düğününe gittigim arkadaslarim su an çocuk sahibi oldu. ben daha saglikli bir gebelik elde edemedim.bazen düşündükçe kafayi yiyecek gibi oluyorum.ama diyorum bir taraftan da dur isyan etme.sabret.daha da kötüsü olabilirdi diyorum.böyle avutuyorum kendimi.umarim bizim gibi olan dış gebelikle sinanan herkese çocuk sahibi olmak nasip olur.geçmişte bizim durumumuzda olan çok bayan yazmis buraya.çoğu yine hamile olup çocuğunu doğurmuş hem de birden fazla.buranin uguruna inanip üye oldm ben de.insallah uğur getirecek hepimize burasi.
Inşallah cnm bizede Rabbim sağlıklı bebis ler nasip eder umudumu yitirmek istemiyorum ama çok zormuş ama bi yandanda kendime bişi olabilirdi diye kendimi avutuyorum

Inşallah cnm bizede Rabbim sağlıklı bebis ler nasip eder umudumu yitirmek istemiyorum ama çok zormuş ama bi yandanda kendime bişi olabilirdi diye kendimi avutuyorum
Olabilirdi tabiki.bize de bir şey olabilirdi.çocuk tamam çok önemli ama biz de önemliyiz.sağlıklı olmaliyiz ki gelecekte güzel sonuçlar elde edebilelim.bu illet öyle bir sey ki resmen dogurganligimizi tehdit ediyor.ya tüp giderse, ya bir daha doğal yoldan hamile kalamazsam düşünceleri kafanda dolaşıp duruyor.süreci yasiyorken dedim ki hep keşke normal düşük yapaydm.kurtlurdum dedim.beta hcg ölçturmekten kan vermekten kan kalmamisti artik.temmuz ayinda yine bir düşük yapmistim ama o rahim içi bir gebelikti.ben yine normal bir gebelik beklerken aklima bile gelmezdi dış olacagi.ne diyelim haktan hayirlisi.her şeyin hayirlisini dilemek ve istemek lazim...ayrica bu diş gebeligin birsürü sebebi varmış ama bizde neden olustu bilinmez.yani ben de anlamadim.35 yaş üstü olmak sigara kullanmak falan çok fazla risk olusturuyormus.bende bunlar yok niye olustu niye oluştu diye diye soruyorum hep.tesadüfi oluşurmuş bazen de.yani kader...

Son düzenleme:
Back