Tamam canım çok güzel anlattın çok teşekkür ederim.birbirimizden haberdar olalım ikimizin durumu aynı anladığım kadarıylaGüzelim benim de degerim yeni sifirlandi igne yapilmisti bana da.simdi ben cuma günü doktora gittm.doktor dedi ki bir ay içinde adet olacaksin dedi.adet olunca ve adetin bitince gel iki veya uc gun sonra gel ama bu süre içinde ilişki olmasin dedi.film çekilecek dedi.iğne yapildigi siralar bende de kanama vardi hatta birkaç gün sürdü ama onlar prob.degil muhim olan igneden ve degerin sifirlandiktan sonra tekrar adet görmek yani biz şuan tekrar adet görmeyi bekliycez.
Tabiki canimsin.haber ederim durumumu her zaman.senin ilk gebelik miydi?Ayrica 2 adet geçirip tekrar deneyebilirsin dedi doktorum.sana kaç ay önerdi?Tamam canım çok güzel anlattın çok teşekkür ederim.birbirimizden haberdar olalım ikimizin durumu aynı anladığım kadarıyla
Bana tüplerine baktıktan sonra direk tüp bebek önerebilirim dedi.ben 31 yaşındayım o yüzden oyle dedi.ilk gebeligimdi bu.ama maddi olarak buna çok imkanım yok ne yapacağım bilmiyorum kısacası.yarın değerlerime baktıracağım beta düşmüş mü diyeTabiki canimsin.haber ederim durumumu her zaman.senin ilk gebelik miydi?Ayrica 2 adet geçirip tekrar deneyebilirsin dedi doktorum.sana kaç ay önerdi?
Hadi ya ben de 29 yasimdayim arkadasim ya.küçük sayilmam.düşük yaptm aslinda o çok vakit kaybettirdi bana.hooop bir de dis gebelik eklendi.moralen çok berbattim her gün agliyordum bakma iki gündür kendimdeyim.doktorun peki diş gebeligin tekrarlama ihtimaliyle ilgili bir şey söyledi mi?bana şimdilik tüp bebek falan önermedi.ama tüpte hasar olustuysa tüp bebek denemek aslinda mantikli.çünkü hasarli tüp diş gebeligi tetikliyor maalesef.rahim filmi çekilince tüpün saglam çikarsa bir kere daha normal yoldan deneyebilirsin bence yaşin geçmiş değil .tüpteki hasar biraz da beta hcg degerinle ilgili.kaçken igne olmuştun mesela.benm 607 idi degerim.bu degerle tüpune zarar verme ihtimali düşük dedi doktor.ayrica ufak yapisiklik varsa bile rahim filmi ile açilir dedi.ne bileyim bekleyip görecez dua ediyorum Allahim tekrarini yasatmasin diye hep.sonumuzu hayir etsinBana tüplerine baktıktan sonra direk tüp bebek önerebilirim dedi.ben 31 yaşındayım o yüzden oyle dedi.ilk gebeligimdi bu.ama maddi olarak buna çok imkanım yok ne yapacağım bilmiyorum kısacası.yarın değerlerime baktıracağım beta düşmüş mü diye
Amin canım.dr tüpün durumuna göre eğer tüpümde darlık varsa tüp bebek dedi.yani tekrarlama riskine göre tüpün durumuna göre net bir şey söyleyebilirim dedi.dış gebeliğin üç nedeni varmış ya tüple alakalı ya kalitesiz yumurta yani hareket kabiliyeti zayıf bir yumurta döllenmiştir ya da sperm le alakalıdır dedi.işte tüple alakalı değilse tekrarlama olasılığı düşükmüş.bu arada hangi hastahaneye gidiyorsun sen.Hadi ya ben de 29 yasimdayim arkadasim ya.küçük sayilmam.düşük yaptm aslinda o çok vakit kaybettirdi bana.hooop bir de dis gebelik eklendi.moralen çok berbattim her gün agliyordum bakma iki gündür kendimdeyim.doktorun peki diş gebeligin tekrarlama ihtimaliyle ilgili bir şey söyledi mi?bana şimdilik tüp bebek falan önermedi.ama tüpte hasar olustuysa tüp bebek denemek aslinda mantikli.çünkü hasarli tüp diş gebeligi tetikliyor maalesef.rahim filmi çekilince tüpün saglam çikarsa bir kere daha normal yoldan deneyebilirsin bence yaşin geçmiş değil .tüpteki hasar biraz da beta hcg degerinle ilgili.kaçken igne olmuştun mesela.benm 607 idi degerim.bu degerle tüpune zarar verme ihtimali düşük dedi doktor.ayrica ufak yapisiklik varsa bile rahim filmi ile açilir dedi.ne bileyim bekleyip görecez dua ediyorum Allahim tekrarini yasatmasin diye hep.sonumuzu hayir etsin
Bu arada değerim 60 dı benim iğne olduğumda çok yavaş ilerliyordu.ilk baktırdığım da 45 dört gün sonra 60 oldu.aslında ben de bir kez daha denemek istiyorum belki olur diye ama bu rahim filminden sonra netleşir ne yapacağımız herhaldeHadi ya ben de 29 yasimdayim arkadasim ya.küçük sayilmam.düşük yaptm aslinda o çok vakit kaybettirdi bana.hooop bir de dis gebelik eklendi.moralen çok berbattim her gün agliyordum bakma iki gündür kendimdeyim.doktorun peki diş gebeligin tekrarlama ihtimaliyle ilgili bir şey söyledi mi?bana şimdilik tüp bebek falan önermedi.ama tüpte hasar olustuysa tüp bebek denemek aslinda mantikli.çünkü hasarli tüp diş gebeligi tetikliyor maalesef.rahim filmi çekilince tüpün saglam çikarsa bir kere daha normal yoldan deneyebilirsin bence yaşin geçmiş değil .tüpteki hasar biraz da beta hcg degerinle ilgili.kaçken igne olmuştun mesela.benm 607 idi degerim.bu degerle tüpune zarar verme ihtimali düşük dedi doktor.ayrica ufak yapisiklik varsa bile rahim filmi ile açilir dedi.ne bileyim bekleyip görecez dua ediyorum Allahim tekrarini yasatmasin diye hep.sonumuzu hayir etsin
Ben Hatay'da yaşıyorum canim.birden fazla da doktora gorundum bu dis gebelik sürecinde.çünkü inanamadım dis gebelik aklimin ucundan geçmezdi.degerin düşükmüş beta degerin.senin de bence tupte sorun yoktur.düşük değerlerin tupe zarar verme ihtimali azmiş öyle soylemisti.ama şu yumurta kalitesi sperm kalitesi filan kafamı karistirdi şimdi.bana hic böyle bahsedimedi.ogrendigim iyi oldu ama.kaliteli yumurta ve sperm elde etmek için genelde tedavi yapiliyor bence tedaviyi düşünebiliriz klomen tedavisi.yani tüp bebekten once klomen ile tedavi denenebilir tabi tüp saglikli çikarsa geçerli buBu arada değerim 60 dı benim iğne olduğumda çok yavaş ilerliyordu.ilk baktırdığım da 45 dört gün sonra 60 oldu.aslında ben de bir kez daha denemek istiyorum belki olur diye ama bu rahim filminden sonra netleşir ne yapacağımız herhalde
Beta hcg den düştü mü değeri kaç şimdi.bende halsizlik oldu ama benim kanamam var.dr iğneyle sonlandırıldıktan sonra vücudunun gebeliği nasıl sonlandıracağı konusunda bilgi vermedi mi.bir de serum bağladılar mı sanaMerhaba kızlar 2 gün önce 5 haftalık gebeliğim dış gebelik sebebi ile iğne ile sonlandırıldı.3 gün hastanede yattım eve çıkışımı istedim red kağıdı imzalayıp eve çıktım riski olduğunu söyledi doktor.size sorum şu yardımcı olurmusunuz;tansiyonum düşük ve sürekli başım dönüyor otururken bile.kanamam ağrım yok şükür ama bu baş dönmeleri korkutuyor beni sizde de böyle oldu mu?iğneden diye düşündüm ben bilmiyorum doğru mu düşünüyorum yardım lütfen
2 gün önce iğne vurduklarında 2595 idi iğneden sonra 1300 lere düştü o gece.ben hastaneden nefret ettiğim için çıktım dün.evde dinlenirim dedim evim hastaneye yakın diye.doktorum ne ağrı kesici ne serum hiçbirşey önermedi.sadece keseyi temizledikten sonra Ağrı kesici iğne yaptılar.en ufak bir sorun sezdiğinde hastaneye gel dedi.iğneden sonra 4.gün yani Çarşamba günü çağırdı beni ama başım çok dönüyor tansiyonum normalde 10-6 dır hastanede yattığım süre boyunca 9-5 idi bugünde 8-6 iğneden mi acaba diye düşünüyorum korkmalımıyım bilemedimBeta hcg den düştü mü değeri kaç şimdi.bende halsizlik oldu ama benim kanamam var.dr iğneyle sonlandırıldıktan sonra vücudunun gebeliği nasıl sonlandıracağı konusunda bilgi vermedi mi.bir de serum bağladılar mı sana
Canım ben cuma iğne olmuştum ya cumartesi değerim 60 dan 58 e düştü ama bugün kan verdim 60 olmuş ya.çok moralim bozuldu ya.offBen Hatay'da yaşıyorum canim.birden fazla da doktora gorundum bu dis gebelik sürecinde.çünkü inanamadım dis gebelik aklimin ucundan geçmezdi.degerin düşükmüş beta degerin.senin de bence tupte sorun yoktur.düşük değerlerin tupe zarar verme ihtimali azmiş öyle soylemisti.ama şu yumurta kalitesi sperm kalitesi filan kafamı karistirdi şimdi.bana hic böyle bahsedimedi.ogrendigim iyi oldu ama.kaliteli yumurta ve sperm elde etmek için genelde tedavi yapiliyor bence tedaviyi düşünebiliriz klomen tedavisi.yani tüp bebekten once klomen ile tedavi denenebilir tabi tüp saglikli çikarsa geçerli bu
Merhaba iğne olduktan sonra tüpünüzün patladığını nasıl anladınız?yani kanama mı oluyor Ağrı mı artıyor nasıl oluyor?3. gün artış normal karşılanıyor. Benim 3. gün çok az düşmüştü 7. gün biraz daha düştü 11. gün tekrar arttı ama benim sağ tüpümde 1.5 cm ektopik kitle görünüyordu ve değerlerim 500 civarındaydı. Sonra 2. dozu yaptılar iki günde 300 civarına düştü ama tüpüm patladı ve acil laparoskopi ile alındı. Senin değerlerin çok düşük bence tek dozla hallolur moralini bozma. 100'ün altında tüp patlamıyormuş. Sabırlı ol düşecek.
Ahh ahh o bekleyişçok kotu zaten.simdi igne yapidiktan sonra 4.gün ve 7.gün tekrar bakiliyor.4.gun az bit yükseliş olmasi normalmis ki benm de öyle oldu.sonra 7.gün tekrar bakiliyor 7.günde igne yapilan gune göre en az yuzde15 düşüş olmasi gerekiyor.benmki yüzde15 düşmedi bu yüzden ikinci doz igneyi de yedim.çok şükür su anda sifirlandi.bence bekle biraz.bu degerle dusmesi lazim.dusmezse gerekirse ikinci dozu yersin.ameliyat olmaktan iyidir.atlatacagina inanıyorumCanım ben cuma iğne olmuştum ya cumartesi değerim 60 dan 58 e düştü ama bugün kan verdim 60 olmuş ya.çok moralim bozuldu ya.off
Merhaba iğne olduktan sonraki günlerde baş dönmeleriniz oldu mu?benim 2 gün oldu iğne yaptıralı kanamam da yok fakat sağdan sola dönerken bile başım dönüyor ayağa kalkınca bayılacak gibi hissediyorum sizde varmıydı böle bişiCanım ben cuma iğne olmuştum ya cumartesi değerim 60 dan 58 e düştü ama bugün kan verdim 60 olmuş ya.çok moralim bozuldu ya.off
Merhaba ben de oyle bir şikayet olmadı.dr ucuza danışın istersenizMerhaba iğne olduktan sonraki günlerde baş dönmeleriniz oldu mu?benim 2 gün oldu iğne yaptıralı kanamam da yok fakat sağdan sola dönerken bile başım dönüyor ayağa kalkınca bayılacak gibi hissediyorum sizde varmıydı böle bişi
Canım Dr da normal buldu.çok teşekkürler cevap içinAhh ahh o bekleyişçok kotu zaten.simdi igne yapidiktan sonra 4.gün ve 7.gün tekrar bakiliyor.4.gun az bit yükseliş olmasi normalmis ki benm de öyle oldu.sonra 7.gün tekrar bakiliyor 7.günde igne yapilan gune göre en az yuzde15 düşüş olmasi gerekiyor.benmki yüzde15 düşmedi bu yüzden ikinci doz igneyi de yedim.çok şükür su anda sifirlandi.bence bekle biraz.bu degerle dusmesi lazim.dusmezse gerekirse ikinci dozu yersin.ameliyat olmaktan iyidir.atlatacagina inanıyorum
Mrb arkadasim evet benim de bas dönmlerim ve kasik agrim oldu baya.başım da agriyordu hep.bunlar igneden dolayi.su an degerim sifirlandi ve çok iyiyim çok şükür.darısı sana.tek doz mu oldun igneyiMerhaba iğne olduktan sonraki günlerde baş dönmeleriniz oldu mu?benim 2 gün oldu iğne yaptıralı kanamam da yok fakat sağdan sola dönerken bile başım dönüyor ayağa kalkınca bayılacak gibi hissediyorum sizde varmıydı böle bişi
Baş dönmesi aşiri ise doktoruna sor.ben de igne yapildgm gün hastaneye yatis yaptik o gece hastanede kaldm.hemsireler saat başı gelip tansiyonumu ölçuyordu.Allahtan hep normaldi tansiyonum.eve geldm sonra başim agridi dört bes gun boyunca.kasigim agridi dis gebeligin olustugu sol kasigim.onun dışında başka sikayetim yoktu.ama bunlar aşiri olmadigi sürece normal.ignenin yan etkileri olabiliyorMerhaba iğne olduktan sonraki günlerde baş dönmeleriniz oldu mu?benim 2 gün oldu iğne yaptıralı kanamam da yok fakat sağdan sola dönerken bile başım dönüyor ayağa kalkınca bayılacak gibi hissediyorum sizde varmıydı böle bişi
Ben 3 gün yattım hastanede iğneyi olduğum gece de kaldım dün çıktım.tansiyonum zaten hep düşüktür benim ama iyice düştü şimdi 9-5.tek doz iğne vurdular evet.sol kasığımda hafif ağrı ve kanama var ama normal dedi doktor fakat hastaneden çıktığımdan beri baş dönmem çok var.doktorum bugün hastanede yok gidemedim o yüzden muayeneye burada sizlere sorayım dedimBaş dönmesi aşiri ise doktoruna sor.ben de igne yapildgm gün hastaneye yatis yaptik o gece hastanede kaldm.hemsireler saat başı gelip tansiyonumu ölçuyordu.Allahtan hep normaldi tansiyonum.eve geldm sonra başim agridi dört bes gun boyunca.kasigim agridi dis gebeligin olustugu sol kasigim.onun dışında başka sikayetim yoktu.ama bunlar aşiri olmadigi sürece normal.ignenin yan etkileri olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?