Canım benim çok sandım olmuştu uykumdan uyandırmıştı sonra sağ tarafımda batma hissi olmuştu.sonrasınra müdahale etmişti ama benim kanamalarım oluyordu ara ara.senin kanaman var mıKizlar bnm cok sancim var adet sancisi gibi.sizde de oldu mu?ilk dis gebeligimde boyle olmamisti 2doz olmasina ragmen.
Canım benim çok sandım olmuştu uykumdan uyandırmıştı sonra sağ tarafımda batma hissi olmuştu.sonrasınra müdahale etmişti ama benim kanamalarım oluyordu ara ara.senin kanaman var mı
Amin canım inş sağlıksız bir gebelik yaşamayız bir daha.benim çocuğum yok bir yıllık evliyim ilk gebeligimde. Ya senin?Dr sana korunmanla ilgili bir şey dedi miBnm durum o kadar karisik ki.Soyle anlatayim canim.Benim degerim ikiye katliyordu en baslarda artisi iyiydi.Sonra agrilarim basladi hafiften.25 ocakta Degerim 464ten 202ye dustugu gun adet kanamam basladi 5gun surdu normal adetimden bir farki yoktu.Kimyasal gebelik dendi kendisi dusecek dedi doktorum.Degerin sifirlanana kadar takip et dedi dr.Bende nasil olsa kanamam oldu kimyasaldi sifirlanmistir diye erteledim 3subatta hcg baktirdim ben sifiri gorecegim diye bekliyorum bir baktim 416ya cikmis.Bir hafta falan bekledim az az dusuyordu cunku.En son 355ti igne oldugum gun 427ye cikti tek doz igne ile sonlandi canim.Allah bir daha yasatmasin insallah
senin cocugun var mi?ilk gebelik miydi?
Amin canım inş sağlıksız bir gebelik yaşamayız bir daha.benim çocuğum yok bir yıllık evliyim ilk gebeligimde. Ya senin?Dr sana korunmanla ilgili bir şey dedi mi
Peki sekiz ay sonraki o arada korunmasının halde hiçbir gebelik olmadı mı.bu arada rahim filminden tüplerine bakıldı mıKorunmayla cok da alakali oldugunu dusunmuyorum benm 8ay sonra tekrarladi mesela.Olacaksa oluyor.Sen doktorunu dinle en dogrusunu o bilir.Bana 3ay vermisti ilk dis gebelikten sonra.
Merhaba ben de yeni diş gebelik geçirdim degerim yeni sifirlandi.iki doz igne oldum .doktorum bana da rahim filmi önerdi.ilk adetini görünce çekilecekmisim.igne yapildiginda degerim 607 idi.tüplerin durumuna filan bakilacak tabi.bence 2 ay beklemeyin hemen çektirin adetin bitiminden iki uç gun sonra çekiliyormus.doktor öyle dedi.Merhaba kızlar.yazılarınızı okuyunca hem ümitlendim hem de korktum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.ben beta hcg mi 45 le öğrendim ve hafif kanamalarım vardı.dr bu durumlara ya kimyasal ya da dış gebelik dedi.benim daha çok küçüktü ama 2 ya da 3 haftalıktır en fazla.değerlerim çok az yükselince ve sağ tüpümde 1 mm bir şey görünce iğne yaptı ve kanamalarım daha da arttı.dr rahim filmi için 2 ay sonra yapacağız dedi ben hemen istiyorum çünkü tüplerin de sorun var mı merak ediyorum.ama Dr rahim biraz dinlensin dedi.ve ben bu aylar içinde korunmalı mıyım sizce
Üzülmeyin diycem ama ayni dert bende de var bir aydir her gün agliyorum.ikinci gebeligimdi ilki normal düşük olmustu ikincisi diş gebelik oldu.diş gebelik sürekli tekrarliycak diye bir kural yok ki.ayrica bir yil çok uzun bir süre.bir yil çocuk düşünmemek sizi daha çok yipratir diye düşünüyorum.benm doktorum iki adet geçir sonra yine deneyin diyor.tabi öncesinde rahim filmi çekilmem gerekecek.yani bilmiyorum ama bir yil beklemek sizi çok üzer diye düşünüyorum.olacagi varsa her türlü olur.ister3 ay bekle ister1 yil bekle.dua edelim insallah tekrarlamaz.insallah biz de bu uğurlu topikte saglikli gebelikler elde ederiz.Geçmiş olsun canım, üzülme elbet geçecek bu günler.
Bir yıl beklemedim zaten canım. 3 ay korunduk 2 aydır deniyoruz. 1 ay daha deneyeceğim olmazsa klomen kullanacağım.Üzülmeyin diycem ama ayni dert bende de var bir aydir her gün agliyorum.ikinci gebeligimdi ilki normal düşük olmustu ikincisi diş gebelik oldu.diş gebelik sürekli tekrarliycak diye bir kural yok ki.ayrica bir yil çok uzun bir süre.bir yil çocuk düşünmemek sizi daha çok yipratir diye düşünüyorum.benm doktorum iki adet geçir sonra yine deneyin diyor.tabi öncesinde rahim filmi çekilmem gerekecek.yani bilmiyorum ama bir yil beklemek sizi çok üzer diye düşünüyorum.olacagi varsa her türlü olur.ister3 ay bekle ister1 yil bekle.dua edelim insallah tekrarlamaz.insallah biz de bu uğurlu topikte saglikli gebelikler elde ederiz.
Peki sekiz ay sonraki o arada korunmasının halde hiçbir gebelik olmadı mı.bu arada rahim filminden tüplerine bakıldı mı
Bir yıl beklemedim zaten canım. 3 ay korunduk 2 aydır deniyoruz. 1 ay daha deneyeceğim olmazsa klomen kullanacağım.
Nevarnee isimli arkadasimiza demiş ya doktor bir yil çocuk düşünme diye.ona cevaben demistim aslinda bir yil beklemek insani daha çok yipratir diye. Sen de canim insallah tez vakitte saglikli bir gebelik elde edersin.bu kaçıncı gebeligindi?benim ikinciydi ilki normal düşüktü 2 aylikken kaybettim.bu da ocak ayinda diş oldugunu öğrendim degerim yeni sifirlandi igneyle düşürüldü.internette bazi doktorlar iğne tedavisi görenlere 6 ay korunma önermisler.gözüm korktu açikçasi.6 ay bekleyemem ki ben.zaten hemen hamile de kalamiyorum.2 adet görüp tekrar denemeye başliycaz.ben de dis gebelik geçirince üye oldm buraya.ve bu topige geldm.uğur getirir inşallah hepimize.geçmiste birçok kisi bizim gibi dis gebelik yasayip saglikli gebelikler geçirmisler.morale çok ihtiyacim var.bir aydir her gün agliyordum iki gündür kendime geldim.hastanede dogumhanede o igneyi yiyip bebek sesleri duyarak aci çekmek çok zor çok .sadece yaşayan bilirgeleceğe umutla bakmaktan başka çarem de kalmadi zaten.burada yasanmis sonu iyi biten hikayeleri okudukça umut buluyorum.insallah dis gebelik yasayan herkese umut olur burasiBir yıl beklemedim zaten canım. 3 ay korunduk 2 aydır deniyoruz. 1 ay daha deneyeceğim olmazsa klomen kullanacağım.
Evet canim diğer arkadaşa yazmistim.yanlis yere yazmisim sanirim.ama inşallah sen de saglikli gebelige kavusursun tez zamanda.iki aydir denediginizi soylemişsin.benim de iki adet geçirmem gerekiyor tekrar basliycaz.tabi rahim filmi çekilcem gelecek ay öncelikli olarak.diş gebeligin niçin olustuguyla ilgili bir sey söylemiş miydi doktorun?birçok nedeni var diyorlar ama insan yine de düşünüyor niye oldu niye benm başıma geldi diye
Çok teşekkür ederim.inşallah...tek temennim unutmak ve tekrardan gebe kalmak ama saglikli.ne güzel bir evladiniz varmis.Allah ona uzun saglikli ömür versin.benm hiç çocugum yok.iki kere hamile kaldm.ilki normal düşük ikinci dış oldu.psikoloji altüst oldu tabi benim.bir aydir her gün agliyordum...inşallah geçecek bu günler ve bu topigin uguruna inanip yazdım.geçmişte bizim gibi olan çok bayan var burada.E Ebru_87 canım doktorum hiçbir altta yatan neden bulamadı, seninki tamamen şanssızlık dedi bana... bir kızım var benim. Kardeş istiyor çok,
Ben iki doz iğne oldum yine de olmadı tüpüm patladı, sağ tüpümü aldılar. Benim doktorum 3 ay korunma verdi biz de 3 ay korunduk. Sana da çok geçmiş olsun evet dış gebelik zor ama geçti gitti yeter artık unut o günleri geleceğe bak. Herşey güzel olacak...
Canım hani demişsin ya adetin bitiminden sonra diye.bunu da anlamıyorum ben mesela bana bu iğne yapıldıktan sonra yani cuma günü adet kanı gibi kanamam var kastettiğin adet bu mu yoksa bu kanamam bittikten sonra adet olup bitince mi film çektir diyorsun.çünkü ben şuan düşük yapıyorum ama adet gibi bu.Merhaba ben de yeni diş gebelik geçirdim degerim yeni sifirlandi.iki doz igne oldum .doktorum bana da rahim filmi önerdi.ilk adetini görünce çekilecekmisim.igne yapildiginda degerim 607 idi.tüplerin durumuna filan bakilacak tabi.bence 2 ay beklemeyin hemen çektirin adetin bitiminden iki uç gun sonra çekiliyormus.doktor öyle dedi.
Peki Dr bu dış gebeliği neye bağlıyor o zaman.tüplerinde sıkıntı yoksa problem neymişFilm cekildim tuplerde birsey cikmadi.1Ay korunduk hamile kaldim ama kimyasal oldu malesef.
Güzelim benim de degerim yeni sifirlandi igne yapilmisti bana da.simdi ben cuma günü doktora gittm.doktor dedi ki bir ay içinde adet olacaksin dedi.adet olunca ve adetin bitince gel iki veya uc gun sonra gel ama bu süre içinde ilişki olmasin dedi.film çekilecek dedi.iğne yapildigi siralar bende de kanama vardi hatta birkaç gün sürdü ama onlar prob.degil muhim olan igneden ve degerin sifirlandiktan sonra tekrar adet görmek yani biz şuan tekrar adet görmeyi bekliycez.Canım hani demişsin ya adetin bitiminden sonra diye.bunu da anlamıyorum ben mesela bana bu iğne yapıldıktan sonra yani cuma günü adet kanı gibi kanamam var kastettiğin adet bu mu yoksa bu kanamam bittikten sonra adet olup bitince mi film çektir diyorsun.çünkü ben şuan düşük yapıyorum ama adet gibi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?