Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole gittiniz mi sonrasında. Bende şubat ayında geçirdim, o yandan bu yana ara ara ağrılarım olurdu ama şiddetli sayılmaz. Gecen hafta acil bi işten dolayı hızlı hareket ettim ve biraz kostum . Durdugumda sag tarafımda inanılmaz agrilarim başladı tıpkı o zamanki gibi. Gece boyu geçmedi haliyle korktum ,biraz da o süreçten sonra panik atak gibi bi sey yaşıyorum. Sabah randevu alıp doktora gittim kistlerim olustugun7 ondan dolayı olabileceğini istedi. Ilacli mr çektirdi sonuçları bekliyorumMerhaba Ocak 30 da mtx ile dış gebeliğim sonlandı. Bir kaç gündür sağ kasık tarafımda iğrenç bir ağrı batma var ara ara oluyordu ama geçiyordu bu sefer geçesi yok gibi. Başına gelen oldu mu acaba
Ben de şubatta sıfırlandı sıfırlanınca da muayene etmişti ve bi sıkıntı çıkmamıştı. Ağrı denecek gibi değil de ayağa kalkarken ani hareket ederken batma hissi oluyor ama evet bende de takıntı haline geldi acaba bişey mi kaldı korkusu oluşuyor hemen yarın için ben de randevu aldım bi gidip göstereceğim bişey çıkmaz inşallahKontrole gittiniz mi sonrasında. Bende şubat ayında geçirdim, o yandan bu yana ara ara ağrılarım olurdu ama şiddetli sayılmaz. Gecen hafta acil bi işten dolayı hızlı hareket ettim ve biraz kostum . Durdugumda sag tarafımda inanılmaz agrilarim başladı tıpkı o zamanki gibi. Gece boyu geçmedi haliyle korktum ,biraz da o süreçten sonra panik atak gibi bi sey yaşıyorum. Sabah randevu alıp doktora gittim kistlerim olustugun7 ondan dolayı olabileceğini istedi. Ilacli mr çektirdi sonuçları bekliyorum
Buradan da okuduğum kadarıyla ağrılar batmalar uzun süre devam edebilirmis, insallah bi sey yoktur korkulan. Yine de muayene olmakta fayda var. Benim kistlerim iç kanama sonrasından oluşan pihtilsrdan kaynaklı. Onun harici regl dönemimden bi hafta öncesinde batma , karın ağrılarım bayagi oliyor bu süreçten sonra. Öncesinde bu kadar olmazdı. İnsanın bütün dengesini degisitiriyormus yani Rabbım hakkımızda hayırlısını versin de ,bunları Ne duyalım ne görelim bundan sonraBen de şubatta sıfırlandı sıfırlanınca da muayene etmişti ve bi sıkıntı çıkmamıştı. Ağrı denecek gibi değil de ayağa kalkarken ani hareket ederken batma hissi oluyor ama evet bende de takıntı haline geldi acaba bişey mi kaldı korkusu oluşuyor hemen yarın için ben de randevu aldım bi gidip göstereceğim bişey çıkmaz inşallah
Amin canım senin sonuçların da iyi çıkar inşallah. Bundan sonra biz de mutlu haberlerimizi konuşuruz inşallah rabbim kimseye bu acı süreci yaşatmasın çok zorBuradan da okuduğum kadarıyla ağrılar batmalar uzun süre devam edebilirmis, insallah bi sey yoktur korkulan. Yine de muayene olmakta fayda var. Benim kistlerim iç kanama sonrasından oluşan pihtilsrdan kaynaklı. Onun harici regl dönemimden bi hafta öncesinde batma , karın ağrılarım bayagi oliyor bu süreçten sonra. Öncesinde bu kadar olmazdı. İnsanın bütün dengesini degisitiriyormus yani Rabbım hakkımızda hayırlısını versin de ,bunları Ne duyalım ne görelim bundan sonra
Amin inşallah inşallahAmin canım senin sonuçların da iyi çıkar inşallah. Bundan sonra biz de mutlu haberlerimizi konuşuruz inşallah rabbim kimseye bu acı süreci yaşatmasın çok zor
Gidebildiniz mi doktora, bugün nasilsinizBen de şubatta sıfırlandı sıfırlanınca da muayene etmişti ve bi sıkıntı çıkmamıştı. Ağrı denecek gibi değil de ayağa kalkarken ani hareket ederken batma hissi oluyor ama evet bende de takıntı haline geldi acaba bişey mi kaldı korkusu oluşuyor hemen yarın için ben de randevu aldım bi gidip göstereceğim bişey çıkmaz inşallah
Evet canım gittim muayene etti herhangi bi sıkıntı görünmüyor ara ara ağrı olabilir dedi. Bide adetim biteli 15. Gündü çatlama ağrısı olabilir dedi. Yalnız ben ısrarla rahim filmi istiyorum ama bi kaç kere dene gebelik olmazsa çekeriz diyor Nası olacak hiç bilmiyorum. Ağrım da hafiflediGidebildiniz mi doktora, bugün nasilsiniz
Cok sukur ya evet bende güvenilir bi yerde kesinlikle cektirmek istiyorum. Yine olabilme riski varken insanın kafası rahat edemiyo. Çektirmek en iyisi gibiEvet canım gittim muayene etti herhangi bi sıkıntı görünmüyor ara ara ağrı olabilir dedi. Bide adetim biteli 15. Gündü çatlama ağrısı olabilir dedi. Yalnız ben ısrarla rahim filmi istiyorum ama bi kaç kere dene gebelik olmazsa çekeriz diyor Nası olacak hiç bilmiyorum. Ağrım da hafifledi
Ben görevim nedeniyle muştayim . Burada hastane anlamında cok ciddi sıkıntı var malesef. Kontrollere elaziga diyarbakira çevre illerdeki hastanelere gitmeye çalışıyorum, buda çok zorluyor. Siz neredesinizSiz hangi şehirdeydiniz acaba
Ben de kayserideyim gebelik için özel hastahaneye gitmiştim ama dış gebelik tanısı alınca şehir hastanesine gittim malum özeller uçtu gidiyor. Bide özelde ki doktorum ilk kürtaj sonradan ameliyatla sonlandıralım iğne vurmam dedi çok korkuttu beni. Farklı farklı doktorlara gitmekte fayda varBen görevim nedeniyle muştayim . Burada hastane anlamında cok ciddi sıkıntı var malesef. Kontrollere elaziga diyarbakira çevre illerdeki hastanelere gitmeye çalışıyorum, buda çok zorluyor. Siz neredesiniz
Evet haklısınız, Rabbım şifa ve kolaylik versin bundan sonraki süreçlerimiz icinBen de kayserideyim gebelik için özel hastahaneye gitmiştim ama dış gebelik tanısı alınca şehir hastanesine gittim malum özeller uçtu gidiyor. Bide özelde ki doktorum ilk kürtaj sonradan ameliyatla sonlandıralım iğne vurmam dedi çok korkuttu beni. Farklı farklı doktorlara gitmekte fayda var
Canım merhaba aynı kasık yumurta ağrısını ben de yaşadım dış gebelikten sonra bi sorun mu var diye de doktora gitmiştim muayene etti sıkıntı görünmüyor yumurtlama ağrısı olabilir dedi. Sen de bi doktora git istersen hem muayene olmuş olursun hem de bi sıkıntı var mı bakarlarMerhaba, Nisan ayında dış gebelik yaşadım ve Mayıs ayında Betam sıfırlandı. İlk aylar birkaç kez çok hafif saniyelik ağrılar girdi karnıma, düzenli folikasit kullanmaya başlayınca geçti. Dış gebelik ağrıları sonrası çok çok hafif kalıyordu bu ağrılar. Bundan 5 ay sonra yani ekim ayının başından beri yumurtalıklarımda çok ciddi ağrı var. Sanki iğneler batıyor, bıçaklar batıyor, kocaman taşlar taşıyormuşum gibi bir ağırlık var ve uyumama bile engel oluyor ağrılar. Bu ay hamile olmaktan şüphelendim, bu kadar ağrı ancak hamilelikte olur dedim fakat hamile değilmişim normal şekilde regl oldum. Dün regl bitti bugün hala daha yumurtalıklarımdaki ağrılarım devam ediyor. Yaklaşık 1 aydır karın ağrılarım, mide bulantılarım, halsizliğim ve vücut ağrılarım var. Benimle aynı durumda olan var mı? Dış gebelik hakkında çok bir bilgi yok, sadece bunu yaşamış kadınlar en doğru bilgileri veriyorlar. Yardımcı olacak kızlarım varsa çok mutlu olurum.