Dış gebelik sonrası adet

Yarın rahim filmi çekineceğim ondan sonra da bi tedavi planlanacak Allah’ın izniyle sizin durum nasıl
Sürecim yeni bitti 3-4 ayımı Aldı değerimin sıfırlanması ilk reglimi geçen hafta oldum doktor ilk reglinden sonra tekrar gebelik planlayabiliriz dedi ama bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama rahim filminde de kararsızım biraz beklesem tüplerim kendimi toparlasamı diye düşünüyorum bir de c life bitkisel bir macununu kullanıyorum

Pcos var mı acaba. Bide betanız kaça kadar çıkmıştı sıfırlanması o yüzden mi uzun sürmüştü

Pcos var mı acaba. Bide betanız kaça kadar çıkmıştı sıfırlanması o yüzden mi uzun sürmüştü
Hayır yoktu bildiğim kadarıyla çünkü öncesinde hiç düzensizliği ağrım olmadı doktora gitmedim hiç , betam 2.500 dü iğneden sonra 4500 kadar çıktı 2. Dozda sonra düşmeye başladı ve düşüş yavaş oldu ama sürekli düştü

Kan uyuşmazlığı iğnesi gebelikten önce yapılmıyor. Gebelikte 28. Haftada ve doğumdan sonra bebeğin kan grubu (+) ise yapılıyor. Tabi eğer gebeyken kanama veya düşük olursa da yapılıyor. Benimde kan uyuşmazligim var. 28. Haftamda ignemi oldum. Doğumdan sonra bebeklerim (ikiz) ikisi de (-) olduğu için tekrar iğne olmadım.
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliginiz olur. Kucağınıza alırsınız

Zaten ilk önce artıyor genelde sonra düşüyor rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşaAllah teşekkür ederim

İnşaAllah teşekkür ederim
Düşük için iğne yaptıklarında kan uyuşmazlığı iğnesini de yaptıklarını söylediler bana benim kan grubum(-) eşimin (+)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…