- 15 Temmuz 2024
- 31
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi Elif343455
Dis gebelik icin birsey diyemem ama kurtajdan tam 31 gun sonra ben adet oldum yogundu pihtiliydi sonra normale dondu bos gebelik gecirmsdim ben kurtaj oldm dedm gibi dis gebeligi bilemiyorumKızlar dış gebelik sonrası ne zaman adet oldunuz ve kaç gün sürdü?
Anladım teşekkür ederimDis gebelik icin birsey diyemem ama kurtajdan tam 31 gun sonra ben adet oldum yogundu pihtiliydi sonra normale dondu bos gebelik gecirmsdim ben kurtaj oldm dedm gibi dis gebeligi bilemiyorum
Bende 17 temmuzda iğne oldum değerim en son 100 dü kanamam var pıhtılı acaba adet mi oldum diye düşünüyorum daha önce kanamam olmamıştıOcak 31 de mtx iğne vurundum Mart 12 de ilk adetimi oldum ben
Değeriniz sıfırlandı mı ? Acaba sıfırlanmadan sona doğru adetle birlikte sıfırlanır mı benimde parçalı kanamalarım var ama sürekli çok yoğun değil5 ağustosta iğne oldum. 12 ağustosta açık kırmızı kanama oldu devamında az az ve leke şeklinde kanama oldu.
Pazar gününden itibarende kahverengi cılız akıntım vardı. Bugün pıhtılı normal adet kanamasına döndü. Bugün adet olduğumu düşünüyorum.
Değer sıfırlanınca adet olunuyor galiba ama şuan da atıyor olabilirsiniz benim kanamam 40 gün sürmüştü değer sıfırlanınca bitmişti bir ay sonra da adet olmuştumBende 17 temmuzda iğne oldum değerim en son 100 dü kanamam var pıhtılı acaba adet mi oldum diye düşünüyorum daha önce kanamam olmamıştı
1 eylül pazar günü beta değerim 5 çıkmıştı. Artık sıfırlanmıştı. 5e gelince kahverengiye döndü cılız cılız. Sonrada adet gibi pıhtılı kanama başladı. Adetten biraz daha yoğun.Değeriniz sıfırlandı mı ? Acaba sıfırlanmadan sona doğru adetle birlikte sıfırlanır mı benimde parçalı kanamalarım var ama sürekli çok yoğun değil
40. gün oldumKızlar dış gebelik sonrası ne zaman adet oldunuz ve kaç gün sürdü?