Dış gebelik sonrası adet ne zaman olunur?

Glhnglhng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
17
6
30
Arkadaşlar dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldı. Tam 1 ay oldu adet hala olmadım. Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim

Benim 18 ocakta igne yapılmıştı. 7 subatta yaptırdığım kan testinde sifirlandigini gordum. Belki bikac gun once sifirlanmistir ama testi o gün yaptirmistim. 24 şubatta da regl olmuşum takvimi kontrol ettim şimdi.

Benim 18 ocakta igne yapılmıştı. 7 subatta yaptırdığım kan testinde sifirlandigini gordum. Belki bikac gun once sifirlanmistir ama testi o gün yaptirmistim. 24 şubatta da regl olmuşum takvimi kontrol ettim şimdi.
Yani iğne sonrası nerden baksan 45 gün sonra o zaman şimdilik korkulacak bişey yok 15 gün daha beklemedeyim

Arkadaşlar dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldı. Tam 1 ay oldu adet hala olmadım. Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim
Ben 23 nisanda dış gebelik iğnesi oldum ve sürekli kahverengi lekelenmeler devam etti. 23 Mayısta ise adet gibi kanama oldu.bu kanamadan neredeyse 45 gün geçti henüz adet olmadım.Bende anlamış değilim 23 mayısta olduğum adet miydi değil miydi bilemiyorum şuan.ve hala adet olamadım malesef bir belirti de yok

İlk 23 mayısta regl olmuştum ve ikincisi 5 temmuzda oldu.Sanırım ben brokoli kürü yapmıştım 21 gün tüpleri temizlesin diye ve o yüzdren bir gecikme yaşadım.Eğer brokoli kürü yapacaksanız gecikme yapıyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…