• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik Sonrası Adet Düzensizliği Yardım Lütfen

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
4.858
9.933
108
Merhabalar arkadaslar,ben 27 mayısta dıs gebelık sonlandırılması ıcın metotreksat ıgne olmustm sonr aılk adetım 2 temmuzda olmustu sonra 24 temmuzda oldu ve bugun (10 agostos) yıne adet olmusum:( en son adet gorelı 15 gun olmustu daha,bu benı korkuttu hiç başına gelen varmı,sonradan ne zaman duzelıyor dr a gıtmeye gerek varmı,daha once ysayan arkadaslar tecrubelerını paylasırşarsa cok sevınırım..

Merhabalar arkadaslar,ben 27 mayısta dıs gebelık sonlandırılması ıcın metotreksat ıgne olmustm sonr aılk adetım 2 temmuzda olmustu sonra 24 temmuzda oldu ve bugun (10 agostos) yıne adet olmusum:KK43: en son adet gorelı 15 gun olmustu daha,bu benı korkuttu hiç başına gelen varmı,sonradan ne zaman duzelıyor dr a gıtmeye gerek varmı,daha once ysayan arkadaslar tecrubelerını paylasırşarsa cok sevınırım..
Merhaba bende mayısta son adetim oldum sonra 1,5 aylık hamileydm ama düşük yaptm dış gebelik ti iğneyle düşürdüler ama hala adet olmadim normal. Mi ne zman adet olunur bilen var mi

Back