• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik- Sarı cisim

karakulli

Üye
Kayıtlı Üye
2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum yani en azından bu aykinin de kimyasal olmasını ümit ediyorum. Beta hcg düşmeye başladı fakat bugünkü ultrasonda sağ tüpün bitiş kısmında yumurtalığa da yakın kese gibi bir şey göründü. Doktorlar dış gebelik olabilir demişlerdi, 3 ay öncesinde tüp ver perde ameliyatım olduğu için. Ama bu SARI CİSİM de olabilir dedi doktor. Bu tip bir şey yaşayan var mı kızçeler? Her geçen gün yeni şeyler çıkıyor...
bir de şu an beta hcg 136. Bu düzeydeki bhcg de bu kesenin görünmesi mümkün mü ki, çok yükselmedi zira... en yüksek 211 i gördük

2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum yani en azından bu aykinin de kimyasal olmasını ümit ediyorum. Beta hcg düşmeye başladı fakat bugünkü ultrasonda sağ tüpün bitiş kısmında yumurtalığa da yakın kese gibi bir şey göründü. Doktorlar dış gebelik olabilir demişlerdi, 3 ay öncesinde tüp ver perde ameliyatım olduğu için. Ama bu SARI CİSİM de olabilir dedi doktor. Bu tip bir şey yaşayan var mı kızçeler? Her geçen gün yeni şeyler çıkıyor...
bir de şu an beta hcg 136. Bu düzeydeki bhcg de bu kesenin görünmesi mümkün mü ki, çok yükselmedi zira... en yüksek 211 i gördük
Canım ben iki defa dış gebelik geçirdim. Geçmiş olsun canım kese görünmez zatenn dış gebelikte. Döllenme tüpte oluyor. Dikkat et. Kanama ile atarsan en iyisi. Betan düşüyorsa daha iyi. Doğal yolla atmış olursun. İki güne bir kan değerine bakıp takip etmelisin

Yok yavrum en son pazar açmıştım konu, sen karıştırdın herhalde... ama olsun yine de bir şey yazmışsın teşekkürler
Canim konu degisik geldi bende gorunsunki kadinlar cevap versin diye yazdim.,. Farkli yazmisim anlatmak istedigimi kbakma canim yane boyle bisey bende ilk defa duyuyorum cok acayip geldi yane onu kastetmeye valistim yane sen zor yerden sormussun kafa gitti bende

Canım ben iki defa dış gebelik geçirdim. Geçmiş olsun canım kese görünmez zatenn dış gebelikte. Döllenme tüpte oluyor. Dikkat et. Kanama ile atarsan en iyisi. Betan düşüyorsa daha iyi. Doğal yolla atmış olursun. İki güne bir kan değerine bakıp takip etmelisin
Sağol canım, dış gebelik de kanamayla sonlanabilir yani... umarım öyle olur yaaaa. Teşekkürler :dua:

Canim konu degisik geldi bende gorunsunki kadinlar cevap versin diye yazdim.,. Farkli yazmisim anlatmak istedigimi kbakma canim yane boyle bisey bende ilk defa duyuyorum cok acayip geldi yane onu kastetmeye valistim yane sen zor yerden sormussun kafa gitti bende
Yok canım yanlış anlamadım, sen kusura bakma. Bana da doktorlar her gün yeni bir şey diyor, kafam obondene oldu :halay:

Sarı cisim bebek kendi hormon üretebilecek duruma gelene kadar bebeğe dışarıdan hormon üreten bir şeymiş. Öyle yazıyor bazı yerlerde. Yalnız genelde bebeğin yanıbaşında bulunuyor sanırım. Benim bu sarı cisimse yanıbaşında bebek varsa bebek tüpte bir yerlerde. Hcg düşük. Bulamadık bugün. Bu işin sonu sondaja gitmesin kendi atsın da valla bi daha bebek diye tutturmıcam, zamana bırakacam :KK45:

Ya sanirim bende olmustu o kanamali kist sanmisti doktorum.sonra bi hafta icinde yok oldu.ondan sonrada hamile oldugumu ogrenmistim dedilerki dollenme sirasinda olabiliyor bu sey tıbbi adini soylediler bende int.den arastrmistim sari cisimdi sanirim adi.onun bi sure sonra yok olmasi lazim olsa gerek:super: bu arada hayirli olsun insaallah saglikla ilerler bebegini kucagina alirsin

Simdi baktim da korpus luteum tibbi adi evet evet benimkinden olmussun.bi beni bulur bi seni iste boyle seyler :D takma kafana dis gebelikle ilgisi yok normalde ama seninki nasi ilerler bilmiyorum

Ayyy gerçekten miiii :KK45: akşamdan beri kimleri kimleri aradım yazdım... kimse bilmiyor bir şey. Yalnız değilmişim :KK48::KK48::KK48: e ben kormayım o zaman. Kanamam arttı biraz sanki, hcg de düştü mü tamamm... rahatladım biraz canım yaaa sağol.

Rica ederim canim insaallah ne olacaksa saglikla kolaylikla olur.benim o cisim sag tarafimdaydi yumurtamin kiste donustugunu dusunmustu dr um.haberdar et durumundan Allah yardimcin olsun

Ayyy gerçekten miiii :KK45: akşamdan beri kimleri kimleri aradım yazdım... kimse bilmiyor bir şey. Yalnız değilmişim :KK48::KK48::KK48: e ben kormayım o zaman. Kanamam arttı biraz sanki, hcg de düştü mü tamamm... rahatladım biraz canım yaaa sağol.
Kanaman artması hcg ti düşürüp gün be gün. Ne güzel iğneye gerek kalmadan doğal yolla atiyorsunuz. Geçmiş olsun tekrar. Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Beta hcg bugün 80 progesteron 1,5 a düşmüş. İnsan düştüğüne de sevinebiliyormuş... içimden bir şeyler düştü bugün. Kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünd içinde beyaz, siyah bir iki siyah noktası olan minnacık bi şey. Ne garip... günlerce bekliyorsun katlayarak yükselsin diye, şimdilerde bir an önce düşsün dediğin. Çok karmaşık duygular bunlar.

Leylaklar getiriyorsun bana güneşli bir gün
Onu saçlarından topladığın belli
Bir leylak bahçesisin karşımda...
Böyle kucağında kalsa daha iyi...
Bir vazoya bırakıp gidiyorsun...
Sen gidiyorsun, leylaklar kalıyor mu sanki :( Rıfat Ilgaz

Beta hcg bugün 80 progesteron 1,5 a düşmüş. İnsan düştüğüne de sevinebiliyormuş... içimden bir şeyler düştü bugün. Kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünd içinde beyaz, siyah bir iki siyah noktası olan minnacık bi şey. Ne garip... günlerce bekliyorsun katlayarak yükselsin diye, şimdilerde bir an önce düşsün dediğin. Çok karmaşık duygular bunlar.

Leylaklar getiriyorsun bana güneşli bir gün
Onu saçlarından topladığın belli
Bir leylak bahçesisin karşımda...
Böyle kucağında kalsa daha iyi...
Bir vazoya bırakıp gidiyorsun...
Sen gidiyorsun, leylaklar kalıyor mu sanki :KK43: Rıfat Ilgaz

:( aglattin beni...

Back
X