- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi Emine sami
-
Kimyasal gebelik yaşadım 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer dış gebelikti ve sağ tüpüm alındı. Haziran ayında operasyon geçirdim Şu an tekrar hamileyim ve evet aynı senin gibi tek tüp ile doğal yollardan hamileyim canımMerhaba arkadaşlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim biryandan da dis gebelik olduğunu öğrendim o gün acik ameliyata alındım sag tupum alindi sorum tek tüple hamile kalan oldu mu olduysa nezman süre sonra hamile kaldınız tekrar hamile kalirmiyim sorusu kafamda psikolojim bozuldu şimdiden teşekkür ederim
Ohhh içimi rahatlatlattin çok sagol canım benim ilgilendiğin için 34 yaşındayım inşallah tekrar bebek sahibi olurum 4 kez kimyasal yaşadım buda dis gebelik oldu hayırlısı artıkKimyasal gebelik yaşadım 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer dış gebelikti ve sağ tüpüm alındı. Haziran ayında operasyon geçirdim Şu an tekrar hamileyim ve evet aynı senin gibi tek tüp ile doğal yollardan hamileyim canım
İnşallah istediğin gibi olurOhhh içimi rahatlatlattin çok sagol canım benim ilgilendiğin için 34 yaşındayım inşallah tekrar bebek sahibi olurum 4 kez kimyasal yaşadım buda dis gebelik oldu hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun. Ben varım tek tüple hamile kalan sol tüpüm alındı dış gebelikten dolayı 6 ay korundum sonra ardı ardına hamile kaldım.Merhaba arkadaşlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim biryandan da dis gebelik olduğunu öğrendim o gün acik ameliyata alındım sag tupum alindi sorum tek tüple hamile kalan oldu mu olduysa nezman süre sonra hamile kaldınız tekrar hamile kalirmiyim sorusu kafamda psikolojim bozuldu şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım inanın içiimi çok rahatlattiniz suanki psikolojimi ancak siz anlayabilirsiniz ilgilendiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim cansinizÇok geçmiş olsun. Ben varım tek tüple hamile kalan sol tüpüm alındı dış gebelikten dolayı 6 ay korundum sonra ardı ardına hamile kaldım.
Gittim canım kanimda pihtilasma var dedi hamile kalınca kan suladirici ilaç vericem dediİnşallah istediğin gibi olurkimyasallar sonrası doktora gittin mi canım sayısı biraz fazla
Peki canım dikişler sorun oldumu hamile kadiginizdaKimyasal gebelik yaşadım 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer dış gebelikti ve sağ tüpüm alındı. Haziran ayında operasyon geçirdim Şu an tekrar hamileyim ve evet aynı senin gibi tek tüp ile doğal yollardan hamileyim canım
O zaman sorun yok canım. En azından hamile kalabiliyorsun. Benim sağ tüpüm alındı ama sağ yumurtalıktan hamile kaldım büyük ihtimal. Yani bir sorun olmadı içini ferah tut. Darısı başınaGittim canım kanimda pihtilasma var dedi hamile kalınca kan suladirici ilaç vericem dedi
Rica ederim canım, akraba gelini tek tüpü ile ardı ardına 3 çocuk doğurdu. Kalan tüpün açıksa sorun yok ama tetkiklerini yaptır eğer pıhtılaşman varsa doktorla görüşüp hamile kalmadan önce ya da öğrendikten hemen kan sulandırıcı ilaç kullanman gerek. Rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederim canım inanın içiimi çok rahatlattiniz suanki psikolojimi ancak siz anlayabilirsiniz ilgilendiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim cansiniz
Sağol canim benim diger tupum acik şimdilik onda bir sorun yok allaha isteyen herkese nasip etsinRica ederim canım, akraba gelini tek tüpü ile ardı ardına 3 çocuk doğurdu. Kalan tüpün açıksa sorun yok ama tetkiklerini yaptır eğer pıhtılaşman varsa doktorla görüşüp hamile kalmadan önce ya da öğrendikten hemen kan sulandırıcı ilaç kullanman gerek. Rabbim gönlüne göre versin
Sağol canim benimO zaman sorun yok canım. En azından hamile kalabiliyorsun. Benim sağ tüpüm alındı ama sağ yumurtalıktan hamile kaldım büyük ihtimal. Yani bir sorun olmadı içini ferah tut. Darısı başına
Aynen iç kanama oldu kitle gördü birde yumartaligima sicramis temizledi ameliytattan sonra çok ağrı çektin anca bugün toparlandimÇok geçmiş olsun. neden ameliyata gerek duyuldu iç kanam mı olmuştu. Ameliyat gününden sonraki 2-3 gün nasıl geçti
Benim görümcem kaldı :))Merhaba arkadaşlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim biryandan da dis gebelik olduğunu öğrendim o gün acik ameliyata alındım sag tupum alindi sorum tek tüple hamile kalan oldu mu olduysa nezman süre sonra hamile kaldınız tekrar hamile kalirmiyim sorusu kafamda psikolojim bozuldu şimdiden teşekkür ederim
Kaç ay sonra kaldı acaba ameliyat sonrasiBenim görümcem kaldı :))
1 sene yokturKaç ay sonra kaldı acaba ameliyat sonrasi
Anladım cnn tesekkur ederim1 sene yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?