• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik olabilirmi?

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
Merhaba kızlar. 2. Bebeğimiz için aralık ayı itibariyle çalışmalara başladık. Adetime bir hafta kaldı. Ama bir kaç gündür Karnım in alt tarafında kasiklarim da ani batıcı ağrılar oluştu. Bu sabah ta uyurken öyle bir sancı olduki hareket edemedim Bel ağrısı oluyor. Yine birkaç gün önce tansiyonu çok düşmüştü. Belki yorgunluktan bilmiyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle belirtiler olmamıştı. O yüzden biraz korkuyorum. Ters bişey yoktur inşallah. Dış gebelik mi diye içimden geçmiyor değil..Yorumlarınızı dış gebelik geçirenler yorumlarını bekliyorum

Dış gebelik olduğunu sanmıyorum dış gebelik geçiren arkadaşları okudum burada kan değerleri çok düşük yükselmiyor, aynı zamanda kanama ile atılıyor diye biliyorum, sizde tamamen gebelik belirtisi var bel ağrısı kasıkta batmalar, adetin geçtikten sonra test yap bence :KK14:

Bugün test yaptım hamileyiiim. Bu hamileliğim biraz daha farklı geçiyor. Umarım sağlıklı bir şekilde tamamlarim. Allah isteyen herkese nasip etsin

gözünüz aydın tam dış gebelik belirtisi değil diyecektim ki msjınızı gördüm

Merhaba ben de 1 haftadır dış gebelik şüphesi altındayim. Adetime 1 hafta kala kahverengi lekelenmem oldu 2-3 de sürdü. Kan testinde gebelik pozitif cikti ilk değer 845. Tam 48 saat geçmeden tekrar yapıldı ve 1280 çıktı. Progesteron değeri 31. Pazartesi keseyi görmeyi umut ediyoruz ama hala şüphe var. Yardımcı olabilir mi bilgisi olan:(

ilk kan testimde değerim 135,1 çıktı adete 2 gün vardı. yarın adet günüm tekrar yarın kan testi yaptırcam. dış gebelik ihtimaline karşı. dış gebelik yaşayanların ilk seferde değerleri nasıl çıkıyor acaba bilgisi olan var mı

ben dış gebelik geçirdiğim de beta hcg en son 198 de kalmıştı ne düşüyor ne çıkıyordu

Back