hayır herhangı bır kasık agrısı falan yok lekelenme de bulunmamaktadırKese 1500lu değerden sonra görünüyor diye biliyorum herhangi bir kasık ağrısı lekeleme varmı,dış gebelik ihtimali yüksek gibi
yarınki kan tahlılımden sonra hemen karar vermeden baska doktor da baktırıcamGeç döllenmenin normal gebelikten hiçbir farkı yok. Sadece olması gerekenden daha geç yumurtlamış oluyorsun. Ondan sonraki seyri aynı. Sizinki daha çok dış gebelik ihtimali gibi duruyor. Ama bazen kese olmasına rağmen cihazdan ya da doktordan kaynaklı olarak görülemeyebiliyor. Başka doktora gitme şansınız var mı?
son ıkısı farklı ıkı hastanede yapıldı doktorumda belkı o degerler yalnıs olaılır dıe kendı hastanesınde tekrarını ıstedı yarınSon 2 sonucundada beta istenilen yükseklikte değil. Allah gönlüne göre versin canım Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmso
İnşallah yanlıştır. içini ferah tut yinede her ihtimale karşıda hazırlıklı ol. hepimizin başında maalesef elimizden bişey gelmiyorson ıkısı farklı ıkı hastanede yapıldı doktorumda belkı o degerler yalnıs olaılır dıe kendı hastanesınde tekrarını ıstedı yarın
ben bir mol gebelik geçirdim peşine 3 düşük bu 5.hamilelik açıkcası ama inşallah geç döllenmedir ve bebek kesesi sağlıklı şekilde gözükürİnşallah yanlıştır. içini ferah tut yinede her ihtimale karşıda hazırlıklı ol. hepimizin başında maalesef elimizden bişey gelmiyor
benimde ikiz gebeliğim 1 er ay arayla düştü 1 yıl sonra tekrar kaldım düştü parsiyel mol dediler. şimdide tık yok hakkımızda hayırlısı ne diyeceğimi inan bilmiyorum yoruldum bende isyana düşmek istemiyorum. Rabbim görsün bizideben bir mol gebelik geçirdim peşine 3 düşük bu 5.hamilelik açıkcası ama inşallah geç döllenmedir ve bebek kesesi sağlıklı şekilde gözükür
amın ınsallah sağlıklı sekılde cocuk sahıbı oluruzbenimde ikiz gebeliğim 1 er ay arayla düştü 1 yıl sonra tekrar kaldım düştü parsiyel mol dediler. şimdide tık yok hakkımızda hayırlısı ne diyeceğimi inan bilmiyorum yoruldum bende isyana düşmek istemiyorum. Rabbim görsün bizide
31.12.2020 tarihinde çiğli araştırmadan 53,32 beta hcg
04.01.2021 tarihinde çiğli araştırmadan 644,20 beta hcg
07.01.2021 tarihinde çiğli araştırmadan 2346 beta hcg
11.01.2021 tarihinde başka hastanede 4815 beta hcg çıktı ve kese gözükmedi doktorum ıkı gun sonra tekrar beta hcg ıstedı sızce dış gebelik mi geç döllenme olabılırmı?aşağıda ultroson goruntulerını paylaştım doktorum rahım kalınlıgımın cok ıyı oldugunu soyledı.Yardımcı olurmusunuz.
Sonuç ne oldu merak ettim seni31.12.2020 tarihinde çiğli araştırmadan 53,32 beta hcg
11.01.2021 tarihinde başka hastanede 4815 beta hcg çıktı ve kese gözükmedi doktorum ıkı gun sonra tekrar beta hcg ıstedı sızce dış gebelik mi geç döllenme olabılırmı?aşağıda ultroson goruntulerını paylaştım doktorum rahım kalınlıgımın cok ıyı oldugunu soyledı.Yardımcı olurmusunuz.
Arkadasim sonuc ne ögrenebilirmiyiz? Insallah hersey yolundadir31.12.2020 tarihinde çiğli araştırmadan 53,32 beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?