Dış Gebelik Olabilir Mı ?

Gamu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
6
4
1
29
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim.. 3 aydır adet görmüyorum..
3 defa gebelik testi yaptım,1 defa kan tahlili yaptırdım ama sonuç hep negatif çıktı. Bununla birlikte aşırı kilo almaya başladım.. Karnım yusyuvarlak şişmeye başladı,göğüslerim de aynı şekilde şiştiler ve çok acıyorlar.. Henüz bir doktora görünmedim. Acaba Dış Gebelik Olabilir Mı diye dusunuyorum..??

3 defa gebelik testi yaptım,1 defa kan tahlili yaptırdım ama sonuç hep negatif çıktı. Bununla birlikte aşırı kilo almaya başladım.. Karnım yusyuvarlak şişmeye başladı,göğüslerim de aynı şekilde şiştiler ve çok acıyorlar.. Henüz bir doktora görünmedim. Acaba Dış Gebelik Olabilir Mı diye dusunuyorum..??

Dış gebelik olamaz çünkü dış gebelikte de gebelik testi pozitif çıkar. Sonuçların negatif çıktıysa dış gebelik olma ihtimali yoktur.
Adet görememe için doktora görünmende fayda var. Şişliklerin de adet görememenden kaynaklanabilir.

Dis gebelikte testler pozitif cikar. Yani normal gebelik gibi hem idrarda hem kanda cikar. Bi de dis gebelik olsaydi eger 3 ayda Allah korusun buyuyup ic kanama vs yapar hastanelik ederdi. Bence adet olmama sorununuzla ilgili bi doktora gorunun. Pko yada herhangi bisey olabilir

yakin zamanda yaptirmadiysaniz tekrar bi kan tahlili yaptirin. dış gebelik olsa bile pozitif çıkar. kaldiki dış gebelik cok riskli bi durum 3 aylik hamile olsaniz dış gebelik olsa şimdiye hastanelik olurdunuz (Allah korusun).

Yarın gideceğim inşallah hamileyimdir.. Teşekkürler arkadaşlar.. Dua edin lütfen çok istiyorum..

Back