merhaba shed, ben dış gebelik geçirmedim ama ilk gebeliğimin dış gebelik ihtimali vardı. Kasık ağrısı şikayetiyle gittiğimde 2 adet 4-5 cm lik kistlerim vardı. doktor dış gebeliğe bağlı olabilir diye test yapalım demişti. Ben o zmnlar bebek beklemiyordum dolayısıyla nasıl bir saçmalıksa adet olacağım gün gitmişim doktora.. Adet günümde yapılan bhcg 108 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladık 336 çıktı yani, 2 günde bir 2 katına çıkması gerektiğinden beklenilen düzeydeydi ve rahimiçi gebelik çıktı. Şuan 3 yaşında
Senin katlanma oranı da normal görünüyor 2 gün için..Peki bugünle birlikte mi adetini 6 gün geçtin yoksa pazartesi mi 6 gün geçmiş oldu? yani ben tam hangi haftada kaç olması gerektiğini bilemiyorum ama kendiminkinden yola çıkarak değerlendirdim. benim değerime göre 6 günlük bir gecikmede 1200lerde fln olması gerekiyor. Ama geç döllenme gibi bir ihtimal var. Şu an 5 haftalık sandığın gebeliğin belki de daha 4 haftalık..Katlanma oranında bakarsan bence normal ama tabi emin olmak için 2 gün sonra tekrarlaman gerek testi.. Hakkında hayırlısı olsun cnm,inşallah dış gebelik değildir, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine...