Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik görünmüyor dedi kan testi iştedi sonuçlara internetten baktım bu şekildeydi son adete göre şuan 7 haftalık olmam gerekiyordu yarın doktora gidip tahlil sonuçlarını ogrenecem
Dış gebelik olabilir malesef benim betam 500 iken vajinal muayenede sağ tüpte görünmüştü. Korkulacak bişey değil eğer ki dış gebelikse erken yakalamışsın ama yine de karında. Ultrasonla 3000-5000 değerlerde kese görünüyo bir iki güne netleşir. İnşallah sağlıklıdır
2580 düşük karından zor görür zaten, 7 haftalık gorunmuyorsa geç döllenme falandır belki inşallah sonra ki kontrolde görürsün, neden dış gebelik diye düşündün ki doktor olabilir mi dedi
Canım acilen yarın kadın doğuma git ve vajinal ultrasonla baktır. Progesteron değerinin bu denli düsük olması iyiye delalet değil. Eğer bir de vajinal ultrasonla keseyi göremezsen hemen tedavşye basla. Net konusuyorum cunku benim de 1875 ile kese görünmedi ahmak doktor tüpteki odağıda göremedi ve iç kanama geçirdim. Cok arastırdım progesteron değerini de ordan biliyorum. Yarın mutlaka gir