• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik olabilir mi

aselce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
312
142
103
34
İstanbul
Arkadaslar gecn ay deıl ondan oncekı ay kımyasal yasadım.gecen ay ıse 6 gun suren lekelenme ve sonrası yogun adetle 13 gun suren bir regl durumum oldu sımdı ıse eger lekelenmenın basladıgı tarıhı baz alırsak adet gecıkmesının 9.gunu beta hcg degerım 16.21 yine kımyasal sanırım dıs gebelık te olabılırmı acaba yarın yıme kan verıcem umarım deıldır

Değildir canım. Dış gebelikte bebek geliştiği için beta HCG bu kadar az olmaz diye biliyorum.

Saol canım o zamn kımyasal olabılır yıne ama 9 gun gecmesıne ragmn hala kanama gelmedıgı ıcın bunlardan suphelendım

Benim 3 günlük geçikmede 21,16 mı ben çıkmıştı ama öğrendiğim gün kanama başlamıştı erken düşük dediler. Şöyle bişeyde var canım geç yumurtlamışsındır ondan düşük çıkmış olabilir geçen adet olduğun tarihe göre hesaplarsan eğer karışık çıkar aklında soru işareti kalır böyle

Arkadaslar eger bu konu hakkında bılgı arayanlar olursa dıye yazıyorum 10 gun sonunda beta hcg gottıkce duserek 10. Gunde reglım basladı ustuste kımyasal yasadım yanı olmadı onumuzdekı aylara bakacagız artık allah banada tum ısteyenlerede hayırlısıyla versin ınsallah

Back