Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar.Adetim dört gün geçtikten sonra gebelik testi yaptım ve pozitif sonuç aldı bugün Dr.ye gittim kan tahlilleri ne bakılınca beta HCG 15000 çıktı ilişkiye girdiğim tarihi baz alırsam benim hesaplamalarıma göre 4 haftalık gebeyim ama adet tarihimin başlangıcından hesaplarsam 6 hafta olmam lazım DR. bugün ultarasyondan karnıma baktığında keseyi göremedi dış gebelik mi diye korkmuyorda degilim size HCG olması gerektiği gibi mi çıkmış yoksa Yüksek mi çıkmış yardımcı olabilir misiniz.
15 binde nasıl karından görünmez Dış gebelikte bu kadar değer yükselmez , bana doktorum söyledi. Allah korusun tüplerin patlar. Dış gebelik değildir Ya değerin yanlış ya doktorun ultrasonu bozuk
15 binde nasıl karından görünmez Dış gebelikte bu kadar değer yükselmez , bana doktorum söyledi. Allah korusun tüplerin patlar. Dış gebelik değildir Ya değerin yanlış ya doktorun ultrasonu