dış gebelik ne olur yardım edin...

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
kızlar o kadar üzgünüm ki elllerim resmen tutmuyor yazmakta zorluk çekiyorum bundan tam bir hafta önce bugün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim evet çok mutluyduk artık bebeğimiz bize geliyordu önce ailelerimiz haber verdik sonra yakın arkadaşlara herşey yolunda gidiyordu ben salı gününe randevu aldık o güne kadarda 2 günde bir testi tekrarlayıp pozitifi görüyoduk pazartesi günü hafif bir kanama başladı tabi hemen acile gittik daha kanda bakılmadığı için hcg ye bakıldı evet hamilelelik var 249 du devletteki doktor düşük zannedip progesteron verip eve yolladı ama salıya kanmam arttımıştı bu sefer özele gittim hcgy bakıldı 300 olmuştu hemde allttan bakıldı doktorum normal değil dedi kanaman var dedi salı bir daha gittik değerim 33o oldu ve kanamam devam ediyordu doktorlar karar verdi acilen sonlondırıldı ameliyat olmadım tüplerim alınmadı erken teşhis edildi anesteziyle uyuşuturuup kanama yapan parçayı aldılar ve 1 arkadan 1 tane iğne yaptılar 1 gece hastanede yattım ve bugün eve geldim xcumatesi tekrar hcg ve karaciğer testi yapılcak nedenini bulmak için o parçadan yolladılar patolojiye o da çarşamba çıkcak kızlar o kadar kötüyüm doktora pek bişey soramadım sadece tekrarlar mı dedim patolojiye göre cevap vercekmiş ben şimdi ne yapayım bu arada bende kese falanda yokmuş sadece kanayan parça varmış kızlar ilişki ne zamana kada yasak olur bir daha ne zaman hamile kalabilirim birde değerim en 310 du cumartesi düşer mi 2 tanede ilaç verdi birde adet düzeniniz bozuldu mu

canim benim cok gecmis olsun .ben kendim dis gebelik gecirmedim ama bildigim ve duydugum kadariyla biseyler yazmak istedim...bi kere cok sanslisin ki erken teshisle tüplerin zarar görmeden kurtulmussun.su an kanaman yada lekelenmen var ise iliski zaten yasak.bunlar yoksa bile en az 3 hafta prezervatip ile korunun ki enfeksiyon riski olmasin.bide en az 3 ay hamile kalma...bi müdahaleden sonra doktorlar 3 ay korunun diyorlar.tekrarlama olasigi bence sende kücük bi ihtimal diyebilirim.cünkü tüplerin zarar görmemis.cünkü dis gebelikten sonra o kadar kisi duydum ki sonrasin da yavrusunu kucagina alan. sende kendini toparlamaya calis,gelecege umutla bak....rabbimize dua et.insaallah rabbim saglikli ve sihhatli yavrular nasip eder ...

canım çok sağol hiç bu rahatsızlık hakkında bilgim yok napcağımı bilmiyorum ben doktora neden böyle bişey oluyor dedim herkeste dış gebeliğin nedeni farklıymuş bende tüplere taşırken yumurtalıktaki fırçlardan birinde bozukluk varmış galba haftaya patolojiden sonra kesin teşhis konulup tedaviye başlancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…