• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik nasıl anlasilir

gyy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
24
3
36
32
Kızlar dış gebelik nasıl anlaşılır 1 hafta önce doktora gittim değerim beta HCG 84 tü kan aldılar 2 gün sonra 274 e çıktı ama doktor dış gebelik olabilir dedi başka doktora gitme limiyim dış gebelikmi yaşıyorum bilemedim 2 gündür karnimda acayip bir ağrı var

Merhaba canım . Uganda’daki doktorum karnımda belli bölgelere baskı yapıp ağrım olup olmadığımı sordu. Neden yaptığını anlayamamış ve çok garip bulmuştum. heralde imkanlar yetersiz olduğu için böyle kontrol ediyor demiştim. Meğerse dış gebeliği böyle anlıyorlarmış. Aynı doktor başka bir arkadaşıma aynı kontrolü yaptığında arkadaşımın ağrısı oldu ve ona Dış gebelik teşhisi koydu. Arkadaşım inanmayıp doktor değiştirdi Fakat sonuç değişmedi:bicak:
bir de ultrasonla belli oluyor 5 haftadan sonra.
karnındaki ağrı sürekli mi oluyor peki?

Değerin gayet güzel artmış aslında. Ağrıların şiddetlenir kanaman olursa mutlaka doktora git. Kese görünene kadar her zaman dış gebelik riski vardır

Kızlar dış gebelik nasıl anlaşılır 1 hafta önce doktora gittim değerim beta HCG 84 tü kan aldılar 2 gün sonra 274 e çıktı ama doktor dış gebelik olabilir dedi başka doktora gitme limiyim dış gebelikmi yaşıyorum bilemedim 2 gündür karnimda acayip bir ağrı var
Merhaba,
Ben de şuan dış gebelik yaşıyorum. İlk belirtileri kanama kese gözükmemesi,karın da kasıklarında ağrı ve degerlerin 2 ye katlanmaması. Geçmiş olsun insallah dış gebelik olmaz

Karın ve kasıklarda adet olucakmışsın gb birwz daha şiddetli agrılar oluyor bu rahim genişlenmesinden kaynaklanıyormuş. Endişe etöe 2 günde bir kan ver takip ettir. Bana da dış gebelik olabilirsin dediler ama değerlerim çok güzel yükseldi 16 ile başlamıştı benim. Bugün randevum var keseyi görebiliriz umarım. Zaman geçmiyor net birşey demiyorlar insan çok stres yapıyor biliyorum ama 2 günde bir kan ver canını sıkmamaya çalış degerlerin gayet güzel yükselmiş

merhaba gecmıs olsun dış gebelıkmı yasadınız. bende yenı hamıle oldugumu ogrendım. yanı şoyle ayın 25 ınde betam 589 çıktı adetım 2 gun gecıkmıstı. 26 aksamı bıdaha beta baktrdım baska yerde 343 cıktı 28 ınde bugun yanı ılk yaptrdıgm yerde yaptrdım bıdaha test 719 çıktı. suan koronada var cok korkuyorum dıs gebelıkten ıgne olsam bagısıklıgı baskılıyrmus. duzelır mı yada kımyasal olma ıhtımalı yok mu ya duser mı kendı

Back