Dış gebelik miii??? Kızlar lütfen yardımm..

%90 ameliyat olacak. Dış gebelik kendiliğinden düşmüyor ameliyat şart yada kürtaj pazartesi belli olacak

%90 ameliyat olacak. Dış gebelik kendiliğinden düşmüyor ameliyat şart yada kürtaj pazartesi belli olacak
Geçmiş olsun canım üzüldüm. Benimki de pazartesi belli olacak. Kese göründü mu Rahimde ise kolay kurtaj olursun benm Dr öyle defi

Bende durumumu yazayım benim gibi olan ve sağlıcakla devam eden kimseye henüz denk gelmedim
SAT 23 ocak
Beklenen adet günümde adet olmadım akşamı test yaptım ve çok silik 2. Çizgiyi gördüm ertesi gün hemen kan verdim ve 21 şubatta beta hcg 39.69 çıktı sonrası 2 günde bir kan verdim
*23 şubatta 92,90
*25 şubatta 356,25
*27 şubatta 821,16 çıktı değerim
Bu artışlara göre 2 mart günü keseyi görmem gerekiyordu öyle de oldu tekrar kan vermeden doktora gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi neyse ben sonra kan takibine devam ettim 5 Mart’ta kan verdim değer 2971,90 çıktı sonra 7 Mart’ta verdim 3809.94 çıktı hcg değerim akşamına acile gittim artışları gösterdim dış gebelik olabilir dediler bende keseyi gördüğümüzü söyledim doktor muayene etti dış gebelik değil ama bozulmuş gebelikte değil kesen çok düzgün hatta yolk saç kesesi de oluşmuş dedi kanaman olmazsa haftaya kontrol ol dedi progestan verdi kullan dedi bu gelişmeleri kendi doktoruma ilettim cumartesi gel dedi gittim tabii cuma günü yine kan testi vermiştim onun değeri de 5248.54 çıktı
Cumartesi sabahtan doktoruma gittim bu değerlerime baktı keseyi görmemize rağmen yinede dış gebelikten şüphelendi
Alttan muyane edicem dedi etti dış gebeliği o da eledi bozulmuş gebeliğide eledi hatta şuan çok şaşkınım çok zayıfta olsa kalp atışı var dedi
Ben beklemiyordum o gün kürtaj olurum diye gitmiştim doktor bu gebelik devam da edebilir etmeye bilir de herşeye hazırla kendini dedi ve 1 hafta sonra gel tekrar muayene edeyim dedi bu cumartesi gidicem inşallah yine hazırlıklı gidicem ya kalp atımı yok kürtaj dicek ya da herşey yolunda dicek
Ama niyeyse benim hiç umudum yok çünkü bu şekilde olup da kucağına alanına denk gelmedim rabbim herşeyin hayırlsını versin inşallah

Aynı şeyleri yasamisiz bende bugün Dr gittim keseyi daha ön e görmüştük Rahimde ydi şimdi minicik bebeği gordu 6haftalikmis dedi bir hafta on gün sonra tekrar gideceğim ama bende bugün kurtaj olurum diye gitmiştim. Allah hayırlısini versin insallah

Hayırlısı ne ise o olsun ikimiz içinde Cumartesi’ye kadar günler geçmek bilmez şimdi bana bakalım ne dicek doktor inşallah seninde sağlıcakla devam eder hamileliğin

Hayırlısı ne ise o olsun ikimiz içinde Cumartesi’ye kadar günler geçmek bilmez şimdi bana bakalım ne dicek doktor inşallah seninde sağlıcakla devam eder hamileliğin
Inşallah hayırlısı bakalim.evet beklemek çok zor gerçekten allah yardımcımız olaun

Ben anlamadım senin neden sağlıksız diyorlar ki? Hcg değerin artarak devam ediyor
Umarım iyi sonuçlanır

Ben anlamadım senin neden sağlıksız diyorlar ki? Hcg değerin artarak devam ediyor
Umarım iyi sonuçlanır
Artıyor ama olması gerekenden çok az artıyor o yüzden devam etme olasığı çok düşük diyor doktor bekleyip görücem cumartesi günü herşey netleşir inşallah
Bu süreç bu belirsizlik çok geriyor beni

Her şey olacağına varıyor arkadaşım, sana sabır diliyorum beklemek çok zordur eminim ama şöyle düşün:
Güçlü ve sağlıklı bi bebekse seninle kalır
Ama sağlıksız bir gebelikse kendini üzmene gerek yok

Çok şükür üzülmüyorum 1.5 yaşında evladım var o tüp bebek tedavisiyle olmuştu bu kendiliğinden oldu yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya zaten ama oğlum olmasa çok yıkılırdım üzülürdüm şimdi çok şükür o var içim rahat Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu versin inşallah oğluma da hayırlı sağlıklı ömür versin

Benimde degerlerim denli artmadi dış gebelik dediler sürekli kan verdim en az iki hafta sonra kese Rahimde cikti bu sefer düşer SAĞLIKSIZ dedi ama kanamam ve ağrım olmadı. Bugün kese de bebek vardı daha altı haftalık kalbi atiyor gibi dedi ama dinlemedi bi hafta on gün sonra geri gel dedi.aynen sizin gibi kurtaj olur diye gitmiştim yiyecek ekmeği varsa rabbim yaşatır allah sabır versin bize beklemek çok zor

Benim doktorum 1 hafta sonrasına çağırdı bu süreçte takip etmemiz önemli dedi şükür bugün bitti hemen gelse cumartesi de son durumu öğrenebilsem muhakkak yazarım buraya sizde haber edin ama

Benim doktorum 1 hafta sonrasına çağırdı bu süreçte takip etmemiz önemli dedi şükür bugün bitti hemen gelse cumartesi de son durumu öğrenebilsem muhakkak yazarım buraya sizde haber edin ama
Evet ikimizin durumu çok benziyor sen benden önce gideçeksin. Inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…