• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik miii??? Kızlar lütfen yardımm..

Suhedaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
204
118
53
32
Kızlar lutfen yardım edin moralim çok bozuk.. son adet tarihim 11 ocak ve adetin 20.gününde yumurtladım.. 12 şubatta bhcg 61 çıktı.. 16 şubatta 300e yükseldi.. ama haftasonu kahverengi akıntım oldu 2 gün.. bugun doktara gittim bhcg 568 çıktı.. doktor düşük dedi.. 700 olmalıymış en az.. progestan verdi ve yarin tekrar cagirdi.. dış gebelik de olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi.. çok korkuyorum boyle bir sey yaşayan var mı

Ben daha once dis gebelik yasadim
Adetim bir hafta gecikince gitmistim beta 350 lerde cikmisti
Doktor deger dusuk dedi iki gun sonra 600 lerde cikti
Doktor yine dis gebelik olabilir dedi iki gun sinra tekrar gel dedi
Ben beklemeyi tercih ettim bir kac gun sonra lekelenmem basladi 4-5 gun surdu sonra agrili bir kanamayla dusuk yaptim.
Ins senin bu sekilde degildir.

Ben daha once dis gebelik yasadim
Adetim bir hafta gecikince gitmistim beta 350 lerde cikmisti
Doktor deger dusuk dedi iki gun sonra 600 lerde cikti
Doktor yine dis gebelik olabilir dedi iki gun sinra tekrar gel dedi
Ben beklemeyi tercih ettim bir kac gun sonra lekelenmem basladi 4-5 gun surdu sonra agrili bir kanamayla dusuk yaptim.
Ins senin bu sekilde degildir.
Benim ilk guzel yukseldi ama sonra iş değişti.. yarın durum belli olcak.. tam anlamiyla kanama olmadi bende kahverengi lekelenme oldu ve ağrım sancım yok o yüzden ümidi kesmek istemiyorum..

Guzel haberlerini bekliyoruz
Bugun 522 ye düştü:110: doktor sağlıklı gebelik değil kendi kendine düşer dedi düşmezse iğmeyle düşürürüz dedi tabi dış gebelikse daha zor olur dedi.. hiç mi geri dönüşü yok bu işin yaa hiç mi geri yükselme ihtimali yok.. kanamam yok ağrım sancım yok.. bir kaç kişiden duydum düşüp tekrar yükselen ne olur yardım edin

Dis gebelik olup olmadigini tespit edemiyorlar mi vajinal ultrasonla?
Yok malesef birşey gorunmuyor.. horman 465 e düştü ama kimyasal da olabilir dış gebelik de olabilir diyo doktor.. çok sancın olursa gel dedi.. şuan resmen simsiyah akıntım var

Yok malesef birşey gorunmuyor.. horman 465 e düştü ama kimyasal da olabilir dış gebelik de olabilir diyo doktor.. çok sancın olursa gel dedi.. şuan resmen simsiyah akıntım var
Insallah kendi kendine duser dis gebelik degildir. Sagliksiz bebegi orda tutmaya kimsenin gucu yetmiyor biliyorsun. Cok geçmeden saglikli bir hamilelik yasarsin inss.

Nasilsin?Son durumun nedir merak ettim.
Insallah hic mudahaleye gerek kalmaz...
Kan vermissindir insallah

Nasilsin?Son durumun nedir merak ettim.
Insallah hic mudahaleye gerek kalmaz...
Kan vermissindir insallah
Kan değerlerim beklendigi gibi düşmüyor dün gece acil hastaneye yatırıldım.. bekliyorum daha ne yapacaklarina karar veremediler

Geçmiş olsun durumunuz nasıl oldu merak ettim yeni okudum konuyu benimde dış gebelik şüphem vardi allahtan kese Rahimde göründü.

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 27.01.2018. 27.02.2018 de kan tahlili yaptırdım beta hcg 75.71 çıkmıştı. 4 haftalık hamilesin dedi 07. 03. 2018 de keseyi göremedi tahlil yaptı. Bu defa da değerim 130. 2 çıktı. Kimyasal gebelik kendiliğinden düşer düşmezse hemen kürtaj dedi. Çevremdeki herkes bekle geç döllenme olmuştur başka doktora git dediler. En son adet tarihimden bu yana Ne kanamam nese ağrım oldu. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihim 27.01.2018. 27.02.2018 de kan tahlili yaptırdım beta hcg 75.71 çıkmıştı. 4 haftalık hamilesin dedi 07. 03. 2018 de keseyi göremedi tahlil yaptı. Bu defa da değerim 130. 2 çıktı. Kimyasal gebelik kendiliğinden düşer düşmezse hemen kürtaj dedi. Çevremdeki herkes bekle geç döllenme olmuştur başka doktora git dediler. En son adet tarihimden bu yana Ne kanamam nese ağrım oldu. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum?
Aynı ben 34 tu 96 oldu beş gün sonra 235 oldu anormal dedi dr sonra yine kan 735 sonra 905 şimdi 2000 i geçmiş ama Dr sağlıksız düşer dedi .kese kan değeri 1000 de görülüyormus.905 te göründü benimki Rahimde. Kese göründü ten sonra on gün bekle dedi özelde ki Dr. Devlette ki ise istersen bi hafta bekleyelim şans verelim dedi bekliyorum suan.kanama lekelenme falan olmadı.

Kesinlikle başka Dr a görün. Ayın Yirmi sinden beri kan veriyorum.sıkıldım artık. Özelde ki dr um önemli olan kese dedi .bu ada arkadaşım bol bol su iç. Kese oluşumu için çok önemliymis.iki güne kan ver 1000 e yaklasinca kan değerin ultrasonda görülür kese

Kesinlikle başka Dr a görün. Ayın Yirmi sinden beri kan veriyorum.sıkıldım artık. Özelde ki dr um önemli olan kese dedi .bu ada arkadaşım bol bol su iç. Kese oluşumu için çok önemliymis.iki güne kan ver 1000 e yaklasinca kan değerin ultrasonda görülür kese
Çok teşekkür ederim. İçim biraz da olsa rahatladı kimyasal gebelik de değerler düşer denildi ama bende düşme olmadı Bakalım artık hayırlısı yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah vardır bebişimde sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım. Rabbim herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim. İçim biraz da olsa rahatladı kimyasal gebelik de değerler düşer denildi ama bende düşme olmadı Bakalım artık hayırlısı yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah vardır bebişimde sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım. Rabbim herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Bende korkuyorum ama en azından kese görüldü şimdide içinde bebek var mı kalbi atacak mi onu düşünüyorum. Pazartesi gideceğim

Geçmiş olsun durumunuz nasıl oldu merak ettim yeni okudum konuyu benimde dış gebelik şüphem vardi allahtan kese Rahimde göründü.
çok şükür iğne falan kullanmadan kendiliginden dustu.. hormonun tamamen sonlanmasini bekliyoruz.. insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Merhaba naptiniz kan verdiniz mi durumunu ada bir değişiklik oldumu

Kizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor

Back