Dış gebelik midir

Umudumiz var

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
107
45
18
27
Arkdaslar beta degerim cuma gunu 2200 du bugun tekrar kan verdigimde 3246.2 olmustu fakat bebek kesede gorunmedi 2 farkli doktora gorundum özel doktor dış gebelik dedi devlet hastanesi carsamba tekrar gel dedi sizce nedir gec dollenme olabilir mi

Merhaba bu değer aralığında kese gözükmesi gerekirdi.
Karın ağrısı veya başka bir şikayetin var mı?

Kese gözükmedi ise öyle cnm artış 4 binden fazla olması lazımdı iki katı çok artmamis istersen bı git tkerar bakarlar geçmiş olsun. Geç döllenme olsa adet tariine gire hesapla cnm eğer 6 7 hafta ise gözükmesi gerekir ağrın var mı boyun kol tutulmaları filan

Adet donemime gore 4 haftalik gorunuyor herhangi bir agrim sancim da yok normal saglikli bi insan gibiyim ozel hastane kesin teşhis koydu

Adet donemime gore 4 haftalik gorunuyor herhangi bir agrim sancim da yok normal saglikli bi insan gibiyim ozel hastane kesin teşhis koydu
Devlet Hastanesi'ne git özele gitme sağlıklıdır devlete git özele hiç gitme ben yaptım öyle bı hata celemesini çekiyorum sakın özele gitme sakinsakin

Devlet Hastanesi'ne git özele gitme sağlıklıdır devlete git özele hiç gitme ben yaptım öyle bı hata celemesini çekiyorum sakın özele gitme sakinsakin
bencede devlete git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…