• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik mi ?

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
35
Adetime 8 gun kala devlet hastahanesine doktora gittim sikayetlerim icin buyuk ihtimal dis gebelik dedi yarin oglen gel sonuc ciksin bakalim dedi bnm sabrim gelmedi ayni gun ozele gittim 2, saat icinde hcg sinucu 1.2 cikti gebelik yada dis gebelik yok dedi muhtemelen vucut kisti atmaya calisiyor oda hafif kanama yapinca boyle bi ihtimali dusunmustur doktor dedi adet zamani atarsin dedi
Ve dayanamadim cok fazla kasik bel agrisindan 4,gun kala evde yaptim silik cikti simdi pazartesini bekliyorum gitmek icin ama aklima takilmadan olmuo dis gebelik mi yoksa normal gebelik mi :( bunu yasayan varmi yani dis gebelikte hgc degeri artmayip sonradan artan :(

büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşadığın.. silik çizgi çıkması hamilelik var olduğunu gösteriyor.. yarın bi kan testi yaptır derim.. ilk etapta 1.2 çıkması henüz gebeliğin oluşmamış olmasından kaynaklı. yani yerleşmeden sonra vücut beta hcg salgılıyor.. yani o sonucun çıkması çok normal. sen en kısa zamanda kan testi yaptır.. daha gebeliğin olup olmadığından emin olmadan dış gebelik demiş olması çok saçma.. diğer doktorun da kist atmaya çalışıyor vücut demesi de garip olmuş.. sen kan testini başka bir yerde yeniden yaptır ;)

büyük ihtimalle yerleşme kanaması yaşadığın.. silik çizgi çıkması hamilelik var olduğunu gösteriyor.. yarın bi kan testi yaptır derim.. ilk etapta 1.2 çıkması henüz gebeliğin oluşmamış olmasından kaynaklı. yani yerleşmeden sonra vücut beta hcg salgılıyor.. yani o sonucun çıkması çok normal. sen en kısa zamanda kan testi yaptır.. daha gebeliğin olup olmadığından emin olmadan dış gebelik demiş olması çok saçma.. diğer doktorun da kist atmaya çalışıyor vücut demesi de garip olmuş.. sen kan testini başka bir yerde yeniden yaptır :KK66:
cevabın için tesekkurler boyle demelerının nedenı yumurtalıkta yada tuplerde cok bılmıyorum 12.8 mm buyklugunde kanamalı bısey gormelerı dıstan kanama yok yanı o kıtlenın cevresinde varmıs herhalde halen cok sancım var hatta oylekı oyle cıkmassa 2 3 saate hastayım dıyecegım umudumu yıtırıcem galıba :( bı de asırı oksuruk ılac ta kullanmıyorum uykuda haram oldu :(

yine de canım sen ne olur ne olmaz başka bir doktora görün derim. çünkü kese zaten henüz oluşmamış oluyor ve o kitleyi görebilme ihtimalleri ne bilim az yani.. yani dış gebelikte benim bildiğim değerlerde anorma artış oluyor.. yine de başka doktora görün canım

yine de canım sen ne olur ne olmaz başka bir doktora görün derim. çünkü kese zaten henüz oluşmamış oluyor ve o kitleyi görebilme ihtimalleri ne bilim az yani.. yani dış gebelikte benim bildiğim değerlerde anorma artış oluyor.. yine de başka doktora görün canım
canım merhba bende en son 5 nisanda regli oldum ve sadece 18 nisanda da korunmasız ilişkiye girdik eşimle adet gecikmesinin beşinci gunu kan testinde beta hcg degerim 511 cıktı ve kahverengi leke geliyordu 7. günü 2219 oldu degerim ve kahverengi leke siyahımsı cok koyu pıhtı gibi kan geldi agrım yok fakat kesemde görülmedi :((( kafayı yıycem ıkı gundur ecoprın içiyorum bırde kan sulandırıcı .Allah ım inşaallah dış gebelik değildir ALLAHIMMM kimseyi bu dış gebelikle sınamasın .bu konuyla alakalı bilginiz varmıydı nolur bana yardımcı olunnnn hiçççç iyi değilimmmm :(((((((((((

H haticeselim ALLAH şifa versin kardeşim şuan kanaman varmı? belki adetin başlamıştır eğer kesildiyse gebelik olabilir değerlerine tekrar baktır istersen ve sakin ol strese sokma iyice kendini ALLAH a sığın inşallah yardım edecektir O sana...

CANIM EVET GİTTİM ve alttan muayene ile 5mm kese göründü çok şükür ama yinede korkuyorum üstten görünmedi ve progestan kullanıyorum 200 mg gunde uc defa ve halaaa kahverengi lekem var yarın doktor randevum var 6. haftam bu hjafta ve inşaaallah kesemde bebegımın kalp atışlarıda duyulur ALLAH IMMM nolur butun mucize bekleyen kardeşlerime rahman isminle kuşatsın yanında benıde ınşaallah .cok heycanlıyım nolur bana dua edin olur mu

Back