Dış gebelik mi???

FZLDNZ

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
5
0
6
34
Ankara
Mrblar öncelikle aranıza yeni katılmış bir anne adayıyım. benim her ay adetim 10unda olurken agustos 12de oldu ve bu ay 7 gün geçti ve hala adet görmedim dün test yaptım çift çizgi çıktı bugünde doktora gittim ultrasonda göremedi (vajinalultrasyon ve karından) dış gebelik olabilir dedi acil kan tahlili istedi sonuca göre detaylı ultrason yapacağını söyledi ama kanda beta hcg 188.8 cıktı Sonrada daha çok küçük olduğunu 2 gün sonra tekrar kan tahlili için gelmemi söyledi. Çok şaşkınım lütfen arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. Şimdi ben gebemiyim yoksa dış gebelik mi ??

Son düzenleme:
canım küçükken ultrasonda görülmüyor bazen bta hcg günde ikiye katlıcak sanırım onu takip edicek korkma umarım bişey yoktur.

çok teşekkür ederim canım ya umarım yarın tekrar bakılcak inşallah Rabbim kortuğumuza uğratmaz

korkma canım bazen doktorlar insanı korkutabiliyolar umarım sorun cıkmaz sonucu yazmayı unutma.

ultrasonda görememsi normal benim ilk gittiğim doktor da beni böyle korkutmuştu
sen bebeğine inan ve sabret 72 saat sonra aynı hastanede kan testini tekrarla artarsa sorun yok kese ancak 5 haftalık gorunuyo

ultrasonda görememsi normal benim ilk gittiğim doktor da beni böyle korkutmuştu
sen bebeğine inan ve sabret 72 saat sonra aynı hastanede kan testini tekrarla artarsa sorun yok kese ancak 5 haftalık gorunuyo

inşallah canım ya yarın gitcem 48 saat sonra vercem :s umarım Rabbim korktuğumuza uğratmaz teşekkür ederim

canım küçükken ultrasonda görülmüyor bazen bta hcg günde ikiye katlıcak sanırım onu takip edicek korkma umarım bişey yok

canım bugün tekrar kontrole gittim ve beta hcg 701 cıktı vajinalultrasyon ile baktılar kese hala görülmedi ama dr bı sıkıntı yok 15 gün sonra gel bebeğin kalp atışına bakalım dedi çok mutluyum Rabbim birde kucağımıza nasip etsin inşallah. bu mutluluğu herkese yaşatsın Rabbim.

kızlarr ben adetim gecikmeden gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. bir kaç gün sonra doktora gittim ultrasonla bakıldığında hiç bişey çıkmadı bebeğin görünmesi imkansızdı zaten okadar erken. Ama yumurtalıklarımda temizdi. adetime 2 gün varken Beta Hcg testi yapıldı ve sonuç 109 çıktı. Doktor gebelik olduğunu fakat 10 gün sonra keseyi görebilmemiz için tekrar çağırdı. daha sonra gittiğimde adetim 1 gün gecikmişti. Tekrar ultrasona girdiğimde doktorum 2,5 cm kist olduğunu söyledi. benim öğrenmek istediğim acaba gebelik var mı yoksa bu kistten dolayı hormon yükselmiş olabilir mi? çok korkuyorumm çok sevinmiştim benn bi kaç kişi kistten dolayı hormon yükselmiş olabilir dedi

Buraya ilk kez yaziyorum cevaplarsaniz sevinirim..Ben adet günümde kan testi yaptirdim 25 çıktı 4 gun sanra 193 ardindan 2 gun sonrası yani bugun 658 çıktı..doktor keseyi goremedi ama benimle cok ümitsiz konustu adet gününe gore 5 haftalık ama gec dollenme olamazmi yani.. doktor dış gebelikte olabilir ben suan birsey diyemem deyip kestirip attı..cok endiseliyim ne yapmam gerek bilmiyorum .. normal gebelik degilmidir..ben daha once ölü doğum yaptım ama inanın belkide kafami toparlayamadigimdan anlayamiyorumdur.simdiden cok tesekkur ederim Allah hepimize saglikli sihhatli evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…