Merhaba fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi için bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gün gecikmişti. reglim 4 gün geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik çift çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum. doktorla ilk görüşmem olduğu için aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şüphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 çıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye söyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum sürekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 çıktı bu seferde çok yükselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer günlerdir ağladığım kendimi yıprattığım için oturup ağladım sevinemedim bile o üzüntünün üstüne. aynı gün kanamam leke gibi başladı çok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gün çoğalınca gittim hcg istedi 225,83 çıktı erken dönem düşük bebeği kaybediyorsun dedi hiç mi kurtulma şansı yok dedim hiç dedi. 4-5 gün kanamam devam etti bittikten 7-8 gün sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 çıktı sonucu gösterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey öğrenemiyorum. fikri olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DIŞ GEBELİK Mİ? NORMAL OLMA İHTİMALİ YOK MU
- Konu Sahibi hazi64
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2021
- 224
- 236
- 18
Ya bu doktorlar neyin kafasını yaşıyor ben anlamıyorum. Allah ol derse olur bunu unutma umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Bence hamilesinMerhaba fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi için bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gün gecikmişti. reglim 4 gün geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik çift çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum. doktorla ilk görüşmem olduğu için aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şüphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 çıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye söyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum sürekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 çıktı bu seferde çok yükselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer günlerdir ağladığım kendimi yıprattığım için oturup ağladım sevinemedim bile o üzüntünün üstüne. aynı gün kanamam leke gibi başladı çok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gün çoğalınca gittim hcg istedi 225,83 çıktı erken dönem düşük bebeği kaybediyorsun dedi hiç mi kurtulma şansı yok dedim hiç dedi. 4-5 gün kanamam devam etti bittikten 7-8 gün sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 çıktı sonucu gösterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey öğrenemiyorum. fikri olan var mı?
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Başka bi doktora gidin . O değerler labarotuvar dan bile fark ediyo benimde lekelenmelerim vardı sağlıksız denildi değer de istenilen artış olmayinca çok şey yaşadım ama çok şükür kızım şuan yanımda .Merhaba fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi için bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gün gecikmişti. reglim 4 gün geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik çift çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum. doktorla ilk görüşmem olduğu için aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şüphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 çıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye söyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum sürekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 çıktı bu seferde çok yükselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer günlerdir ağladığım kendimi yıprattığım için oturup ağladım sevinemedim bile o üzüntünün üstüne. aynı gün kanamam leke gibi başladı çok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gün çoğalınca gittim hcg istedi 225,83 çıktı erken dönem düşük bebeği kaybediyorsun dedi hiç mi kurtulma şansı yok dedim hiç dedi. 4-5 gün kanamam devam etti bittikten 7-8 gün sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 çıktı sonucu gösterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey öğrenemiyorum. fikri olan var mı?
gerçekten bende anlamıyorum sanki doktor olurken insani duyguları alınıyor. bana hamile değilsin dedi diye mr röntgen hepsine girdim baska bir şikayetim için ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum.Ya bu doktorlar neyin kafasını yaşıyor ben anlamıyorum. Allah ol derse olur bunu unutma umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Bence hamilesin
inşallaah öyle olur çok teşekkür ederimBaşka bi doktora gidin . O değerler labarotuvar dan bile fark ediyo benimde lekelenmelerim vardı sağlıksız denildi değer de istenilen artış olmayinca çok şey yaşadım ama çok şükür kızım şuan yanımda .
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Hayırlısı olsun hakkınızda folikasit filan damı başlatması yada düşük önleyici vsinşallaah öyle olur çok teşekkür ederim
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
Kesinlikle başka doktora gidin ..ama kan degerlerin düzenli yükselmemiş insalah dış gebelik degildir bu tehlikeli o yuzden hemen baska doktora git...benimde başıma geldi kan degelerim duzensiz bi sekilde 1000 e kadar cikti sonra duştu bana kimyasal gebelik dediler kalp atışını duyamadan bitti zaten hersey
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Değerlerinde dengesizlik var maalesef. Benmde böyle düzensiz oldu sonradan yoğun kanamalarla birlikte doktor kontrolünde kaldım hastanede yattım yeri geldi. Çok şükür kendi kendine düştü sağlıksız gebelik olduğu anlasildi ama dış gebelik değilmiş kimyasal olmuş. O yüzden hayırlısı olsun doktora git bu değer iyice yükselir dış gebelik durumun olursa riske atmış olursun sağligini önlem alınır temizlenir
Içini ferah tut eğer bu dünyada rıskı varsa doktor ne derse desin dünyaya gelecek merak etme. Ama benimde tavsiyem mutlaka başka Bi doktordan görüş al muayene ol çünkü doktorun sanki ilgisiz gibi geldiMerhaba fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi için bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gün gecikmişti. reglim 4 gün geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik çift çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum. doktorla ilk görüşmem olduğu için aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şüphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 çıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye söyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum sürekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 çıktı bu seferde çok yükselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer günlerdir ağladığım kendimi yıprattığım için oturup ağladım sevinemedim bile o üzüntünün üstüne. aynı gün kanamam leke gibi başladı çok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gün çoğalınca gittim hcg istedi 225,83 çıktı erken dönem düşük bebeği kaybediyorsun dedi hiç mi kurtulma şansı yok dedim hiç dedi. 4-5 gün kanamam devam etti bittikten 7-8 gün sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 çıktı sonucu gösterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey öğrenemiyorum. fikri olan var mı?
hayır hiç birşey yapmadı malesefHayırlısı olsun hakkınızda folikasit filan damı başlatması yada düşük önleyici vs
- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 31
Doktorunu değiştirmeni üniversite yada araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ediyorumMerhaba fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var, iki yıldır sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyordu tedavi için bir doktordan randevu aldım ve reglim 4 gün gecikmişti. reglim 4 gün geciktiğinde 1/10 da idrar testi silik çift çizgi çıktı sevinçten havalara uçtum. doktorla ilk görüşmem olduğu için aslında tedaviye gelmiştim ama şuan hamilelik şüphem var dedim. 2/10 da hcg testi yapıldı 145,21 çıktı doktor direk kimyasal gebeliktir kimseye söyleme boşuna takip edelim dedi. 3 gün nasıl geçti bilmiyorum sürekli araştırıp ağladım. 5/10 da hcg 242,92 çıktı bu seferde çok yükselmemiş ama gebesin gene takip edelim dedi. Ben bu sefer günlerdir ağladığım kendimi yıprattığım için oturup ağladım sevinemedim bile o üzüntünün üstüne. aynı gün kanamam leke gibi başladı çok hafif aradım olabilir takip et dedi ertesi gün çoğalınca gittim hcg istedi 225,83 çıktı erken dönem düşük bebeği kaybediyorsun dedi hiç mi kurtulma şansı yok dedim hiç dedi. 4-5 gün kanamam devam etti bittikten 7-8 gün sonra tekrar kanamam başladı gidip hcg yaptırdım bu seferde 865,36 çıktı sonucu gösterdiğimde o kesin sağlıksız gebelikti ama şimdi dış gebelik olabilir takip edelim diyor. yani takip edelim dışında birşey öğrenemiyorum. fikri olan var mı?
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Çok yanlış açıkçası başka bı doktora gitmeniz gerekhayır hiç birşey yapmadı malesef
- 18 Şubat 2021
- 359
- 191
- 33
- 31
merhbalar; kızlar 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay once ıkı tupumude operasyonla actırdım ama yumurtlamada sorun vardı benım neyse normaldede adetlerım 3-4 ayda bır olur .. 1 hafta once test yaparken ıcındekı ıdrar toplama seyı lvaboya dustu bende elımde ıdrarı koydum teste negatıf cıktı ama ara ara sancılar goguslerde asırı buyume sıskınlık ve gaz var .. acaba testı elle yaptıgım ıcın olmamıs olabılırmı 4 yıldır ugrasıyorum test yapmaya korkuyorum artık
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Kaçtı değeriniz nasıl artış gösterdi aynı şeyi yaşıyorum çok korkuyorumBaşka bi doktora gidin . O değerler labarotuvar dan bile fark ediyo benimde lekelenmelerim vardı sağlıksız denildi değer de istenilen artış olmayinca çok şey yaşadım ama çok şükür kızım şuan yanımda .
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Tam iki kat artış göstermedi keseyi görene kadar o yüzden sağlıksız denildi. Progestanlarla yatarak geçti kim ne derse desin nasipten öte değil yiyecek ekmeği olan imkansız görülen öyle bı geliyor kiKaçtı değeriniz nasıl artış gösterdi aynı şeyi yaşıyorum çok korkuyorum