1111
inşallah değildir tabi ama bencede dış gebelik gibi görünüyor canım.bende dış gebelik yaşamış biri olarak bu belirsizliğin ne demek olduğunu ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi bilirim.dış gebelikte değerler kesin şu şekilde olur diye bir kural yok.inip çıkması en büyük kanıtı.düşüklerde değer birden bire düşerek sıfırlanıyor.ayrıca çok yüksek olmasıda şart değil değerin ben 360 ken değerim birçok doktor düşük demesine rağmen sadece bir doktor teşhis edebildi dış gebelik olduğunu.doktorun kesin birşey söylemeyeşinin nedeni gözle birşey göremedikleri için bu kesin dış yada notmal gebelik diyemiyorlar.değer 1500 lere çıkarsa ve rahimde gözükmezse ancak evet bu dış gebelik diyorlar.banada 4 doktor düşük dedi.1,5 ay süründüm resmen.kanmam vardı azalıp artıyodu kahverengi lekelenme vardı.ayrıca doktor dış gebelik olsa ağrıdan duramasın diyodu ama ağrımda yoktu.yani başkasında ağrı yapabilir ama sende yapmaz yada başkasında değer çok yükselir senin daha düşük seyreder.
kısacası temkinli olmakta fayda var canım.başka doktora gitme imkanın varsa bi git drim.hakkında hayıslısı olsun.
galiba ben kendi gerçeğime inanmak istemiyorum.
zor.....
bugün bir doktorla görüştüm parça kalmış olduğunu kürtaj olma durumum da olabileceğini söyledi.bi de değerlerimi söyledim bu değerlerde patlama olmaz dedi.ama forum da bir arkadaş 100lerdeyken patlama olduğunu yazmış neye inanacağımı şaşırdım valla.
yine beklemek gerekiyor
şuan durumunuz nedir bilmiyorum ama daha önce başka başlık altında da kendi durumumu yazmıştım. sizinle çok benziyo değerlerin çıkışı düşüşü. bana da dış gebelik dediler yok düşürüyosun dediler hastanede yatırdırlar ama ben kendi imzamla çıktım ordan çünkü psikolojim darma dağan olmuştu.. diceğim şu siz rabbime sığının ve bol dua edin ben şuan rabbimin izniyle 19 haftalık hamileyim. dış gebelik değil düşük değil rabbim nederse o olur emin olun
düşük olduğunu öğrendiğim gün yani ayın 31inde lekelenme oldu kahverengi akıntı ve günlerce bu kahverengi devam etti ilk kez bu cumartesi adet kanaması gibi kanama başladı.ve devam ediyor.düşük olduğunu öğrendiğimizde değerim yaklaşık 215den 115edüştü.inşallah tez zamnda içini ferahlatacak şeyler duyarsın canım.düşük dğerlerde doktorlar risk görmediği için biraz daha rahat olabiliyorlar.yani takip yapalım diyorlar.ama değer yüksekse ve ksinleştiyse hemen ya iğne tedavisi yada duruma göre başka tedaviler uygulanıyor.durumunu çok iyi anlıyorum aynılarını bizde yaşadık.dış gebelik herkeste aynı olmaz çok farklı belirtileri vardır kişiden kişiye değşir.sende beta dışında kanama,lekelnme gibi şeyler varmı.inşallah dış gebelik değildir.ama öyleyse bile erken teşhis çok öenmli iğne tedavisiyle sonlandırılıyor.her duruma hazırlıklı ol ama panikte olma.şuan korkmanı gerektirecek bir durumda yok sadece temkinli ol.inşallah doktorların dediği gibi düşüktür.hiç değilse daha kolay atlatılıyor.hakkında hayırlısı olsun.
şuan durumunuz nedir bilmiyorum ama daha önce başka başlık altında da kendi durumumu yazmıştım. sizinle çok benziyo değerlerin çıkışı düşüşü. bana da dış gebelik dediler yok düşürüyosun dediler hastanede yatırdırlar ama ben kendi imzamla çıktım ordan çünkü psikolojim darma dağan olmuştu.. diceğim şu siz rabbime sığının ve bol dua edin ben şuan rabbimin izniyle 19 haftalık hamileyim. dış gebelik değil düşük değil rabbim nederse o olur emin olun
Merhaba bende aynı tarz bi durum yaşıyorum şu an siz nasılsınız bu arada çocuk sahibi olabildiniz mi?hcg değeri 210dan 115 düştüğünde normal düşük olduğu söylendi bana.peki eğer dış gebelikse iki günde değer neden bu kadar düştü.çok az düşmesi ya da artması gerekmez miydi.
yani ben düşük yapmamışda dış gebelik mi geçirmiş oluyorum.
bi de anlamadığım artık 8.haftaya dayanmış oluyo değerin 1000lerde olması gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?