Dış gebelik mi kimyasal mı yardım edin

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
26
Beta değerlerim 2 güne bi şu şekildeydi 6-47-79-116 sonrasında 106ya düştü artık hamile gibi düşünme dedi doktorum ve kimyasal dedi düşük için hap verdi kanama gelsin diye 2 gün sonra gittiğimde 138e çıkmıştı doktor böyle kaymalar olabilir dedi ama kafam çok karışık bilmiyorum bugünde kahverengi leke geldi böyle bi durum yaşayıp sonucunda ne olduğunu biri söyleyebilir mi ?

Kimyasal gebelik geçiriyosunuz öyle görünüyor değer en son 106 çıkmasa bi umut normal olabilirdi ama düşmesi kimyasal gebeliği işaret ediyor

Daha sonra çıkması biraz garip sizi korkutmak istemem ama bir hekim görüşü daha almalısınız bence hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim kimyasal düşünce yükselişe geçmiyor
Pazartesiyi beklemem gerekiyor. Doktorumda perşembe gel tekrar kan ver dedi ona göre normalmiş böyle olması beni çok yıprattı

Bence dış gebelik benimde aynen böyle oldu 238 kadar düştü çıktı derken iğneler falan dış gebelik geçirdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…