dış gebelik mi gelişmeyen gebelik mi normal gebelik mi belirsizlik çok zor yardım edin ne olur

nwlpkrgrlr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
132
80
28
39
merhaba arkadaşlar 10 agustos son adet tarhim beta hcg değerlerim 15.eylül 1036 17 eylül 1636 19 eylül 2820

doktora gittim 18 eylülde keseyi göremedi dış gebelik yada gelişmeyen gebelik dedi dış gebelik olsa karın ağrısı çekmezmiyim ?

gelişmeyen gebelik olsa kanama olmaz mı ?
benim kanamam var ama günde bir kere falan hafif lekelenme şeklinde
değerlerim iki katı artmıyor farkındayım ama %66 dan çok artarsa normal deniyor beni öyle artıyor çok korkuyorum durumum nedir ne olur benimle fikirlerinizi paylaşırmısınız

Teşekürler

Canim ben yasadiklarimi anlatayim.. umutsuzluga kapilma sakin!! Benim basimdan gecenlerdn ornek al..

Ben tup bebegim turkiyede yaptirdim ama malesef testimi yasadigim ulkede yani hollandada yaptirmak zorunda kaldim..
Tup bebek yerlestirildiktn 10 gun sonra kan testi yaptirdim degerim 36 cikti..
2 gun sonra tekrar yaptirdim 40 cikti.. doktor aradi ve kimyasal gebelik yasiyosun ilaclarini birak dedi.. turkiyedeki dotorumla gorustum kesin hamilesin tekrar yaptir dedi
mecbur tekrar kan tahlili yaptirdim.. bizkm burda kendi kafana gorede yaptiramazsin ev dokturunun izni olmadan olmaz.. kavga ederekte olsa 4 gun sonra kan tahlili yaptirdim ve 149 cikti yani kimyasal gebelik felan degildi.. doktora kalsa bebek yok ilaclari birak demisti halbuki..

Neyse kan degerim yukseldigi icin hastaneye randuvu yapti.. o gun degerim 829 fln cikmisti vajinal ultrason yapti ve dis gebelik dedi doktor.. halbuki benim ne agrim vardi ne de kanamam gayette iyi hissediyodum kendimi.. doktor tutturdu ameliyat olacaksin yumurtaligin alincak felan filan. Normal biseymis gibi anlatmaya.. sok oldum elim ayagim titredi ama inanmadim icimden birses bebegin gayet iyi ve dis gebelik fln degil inanma defi durdu...
doktor gitti 10 dakka baska doktorla gorustu en iyisi 2 gun snra yine gel birdaha bakalim dedi 829 de zaten kese gozukmezmiss dedi.. nasil bir doktorsa artim bir dedigi 10 dk sonra dedigini tutmuyodu.. halbuki ben arastirmistm ve biliyodumki 1500 olmadan degerim zaten kese gozukmez .. herneyse..
2 gun sonra gittim baska doktor bakti ve kesem rahimdeydi ve dis gebelik felanda degildi.. nasil oyle teshis koydugunu hala anlamis degilim..

Saana demem suki inan icini dinle ve bebegine guven.. umutsuzluga kapilma bol bol dua et..

canım çok sağol uzun uzun yazıp destek vermişin allah razı olsun ben kaybetmiyorum hep umıdım var yarın sabah gidiyoruz doktora umarım dua ettğimi gibi olur herşey

Benimde yarin randuvm var.. doktor gecen hafta dusuk yapacaksin deidi kendini hazirla dedi ama hala cok sukur birseyim yok gayette iyiiyim..
sende morelini yukset tut canim.. onemli olan o.. benimde iki katina cikmadi degerlerim ama o halde bile kese felan goruldu.. umidini asla kaybetme..

Zaten öyle cart diye herkezde kese görülmez ki.. dr en kötü ihtimali söylemiştir.. sen güzel düşün.. Olsan olsan 3-4 haftalık gebesin ve kese ilk aydan sonra görünüyor.. benim iki gebeligimde de öyle olmuştu.. hakkında hayirlisini dilerim.. inşallah sağlıklı bir bebeğin olur.. bana sadece değerlerin yüksek gibi geldi..

Suanda doktora gore 7 haftalik olmus..
Degerlerim tam tersine cogu doktora gore dusuk gelmis :):) en son degerim
6 hafta + 1 deyken 4098 di

Suanda doktora gore 7 haftalik olmus..
Degerlerim tam tersine cogu doktora gore dusuk gelmis :):) en son degerim
6 hafta + 1 deyken 4098 di

Konu sahibine demiştim neyse.. sana da hayırlı sonuçlar diliyorum o vakit.. bu arada; görünen gebelik haftası her daim tahminidir.. döllenme süreci vardır.. Bu nedenle 2 hafta fazladan eklenir.. Sen kendini 5.5-6 haftalık bil canım.. doğum tarihini de öyle gör.. çoğu dr böyle yapıyor.. her zaman fazla söylerler; sonra da gelişimi düşük, geriden geliyor deyip anne adayını korkuturlar.. İyi düşün.. İyi olsun..

Hahah pardon yaa daha ilk gunum bu sitede tam olarak cozemedim ondan karisti benimki tup bebek cnm ondan kesin diyip duruyolar dollenme tarihi belli cunki

Hahah pardon yaa daha ilk gunum bu sitede tam olarak cozemedim ondan karisti benimki tup bebek cnm ondan kesin diyip duruyolar dollenme tarihi belli cunki

Önemli değil canım.. inşallah hayırlısı diyelim.. sağlıcakla al kucağına bebisini..

kızlar sağolun ben düşük yaptım kürtaj oldum allah nasip etmedi

Ayyy canim..
rabbim güc kuvvet sabir versin..
vardir bundada bir hayir.. insAllah en kisa zamanda tekrar mutlu haber alir kucagina almayi nasip edrr yarabbim..

merhaba kızlar bende yeni üye oldum ve siz e birsey sormak istiyorum bende doktora göre 5 haftalıkken kan değerim 1740 çıktı 5+2 haftalıkken 3400 çıktı ve üstten muayene oldum ve kesem görünmedi ve doktor 10 gün sonra görünmezse dışgebelik olabilir dede moralim çok bozuldu. bugün yani 6 hafta oldu kan verdim 20400 çıktı ve bende hiç bulantı kusma yok sadece karın ağrısı var acaba dış gebelik olabilirmi hemen doktora gitmem gerekmi

10/11 beta hcg 38,35 çıktı 11/11 de 49,51 13/11 de 89,51 bu gidişat iyimi ya doktorum yavaş ilerliyor diyor pazartesi tekrar çağırdı adetimin günü 14 ü yani yarın endişelendim yardımcı olurmusunuz....

Hisleri i dinlemekle doğruyu yapmışsın bunu hayatın her alanında yapmalıyız

bu cok stresli bir süreç

1 test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59 ( aynı gün adet oldum devam ediyor)
4. 93.24( bugün yaptırdım)
idrar testinde silik 2. cizgi
hastanede doktor kan testi istedi muhtemelen düşük dedi ama değer ikiye katlamıştı
yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…