Dış gebelik mi geçiriyorum nolur bilenler yardım etsin

Asena_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
66
16
28
Merhabalar beta 119 ile hamile olduğumu öğrendim iki gün arayla kan verdim 119,216,333 çıktı ertesi gün akşama kadar kasıklarım ağrıdı akşama kahverengi kan geldi acile gittim kan verdim değerim düşmüş 182 olmuş kimyasal gebelik dedi doktor iki gün sonra kan verdim 400 e yükselmiş iki gün sonra yani bugün yine verdim 612 olmuş üç gün kadar kahverengi kanamalarım oldu kırmızı kan gelmedi hıc bugün kesildi doktorum kötü bişey demedi düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi sağlıklı bir gebelik söz konusu olabilir mi yoksa imkansız mı şuan ne yaşıyorum ben lütfen yardım edin bana çok korkuyorum dış gebelikten 😭😭😭😭

Merhabalar beta 119 ile hamile olduğumu öğrendim iki gün arayla kan verdim 119,216,333 çıktı ertesi gün akşama kadar kasıklarım ağrıdı akşama kahverengi kan geldi acile gittim kan verdim değerim düşmüş 182 olmuş kimyasal gebelik dedi doktor iki gün sonra kan verdim 400 e yükselmiş iki gün sonra yani bugün yine verdim 612 olmuş üç gün kadar kahverengi kanamalarım oldu kırmızı kan gelmedi hıc bugün kesildi doktorum kötü bişey demedi düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi sağlıklı bir gebelik söz konusu olabilir mi yoksa imkansız mı şuan ne yaşıyorum ben lütfen yardım edin bana çok korkuyorum dış gebelikten 😭😭😭😭

Şu an hala değeriniz yükseliyorsa umut var demektir düzenli olarak hcg baktirin az araliklarla yükseliyorsa bu iyiye işaret değil ama her 2 gunde bir %66 oraninda bir yukseklik varsa iciniz rahat olsun buyük ihtimalle saglikli bir gebeliktir yinede dikkatli olmanizda fayda var

bende suan dış gebelik geçiriyorum ve 1 hafta önce igne yaptılar serum yoluyla benim değerlerim söyleydi hep iki günde bir yaptım bu arada 5 :16 45 89 179 sonra dr bekleyelim 1 hafta keseyi görürüz dedi ve gittiğimde dış gebelik dedi çünkü değerim 235 olmuştu ertesi gün iğne yapıldı 4 gün sonra değerim 265 oldu dünde baktırdım 176 olmuş belki bugün kontrolüm var tekrar iğne yaparlar senin için üzücü bi deneyim olmaz inşallah 🙏 ben çok üzüldüm çok yıprandım 12 agustostan beri

Cevaplarınızı yeni görüyorum iki günde bir beta veriyorum Dr kimyasal gebelik dediği gün değerim 333 den 182 ye düşmüştü sonrasında iki güne bir kan verdim 400 oldu sonra 612 en son yani bugün 650 ve kahverengi kanamalarım oluyor hafif hafif Kasık ağrılarım da hafif var dış gebelik mi sizce bu pazartesi farklı iyi bir doktora gideceğim 😢

Cevaplarınızı yeni görüyorum iki günde bir beta veriyorum Dr kimyasal gebelik dediği gün değerim 333 den 182 ye düşmüştü sonrasında iki güne bir kan verdim 400 oldu sonra 612 en son yani bugün 650 ve kahverengi kanamalarım oluyor hafif hafif Kasık ağrılarım da hafif var dış gebelik mi sizce bu pazartesi farklı iyi bir doktora gideceğim 😢
Durumunuz nedir

Durumunuz nedir n’aptınız 😐

Sağlıksız gebelik diyor Dr beta ve progesteron düşmeye başladı dış gebelik çok düşük ihtimal dedi şuan adet oluyorum gibi kanamalarım var en son 652 gördü beta
Takipte olun lutfen kanamayla degerlerim cok cok dusmustu kimyasal dediler ama lekelenmem kesilmeyince akil edip kan verdim tekrar firlamisti. 0 olana kadar betaniz 4 gunde bir kan verin bence.

Bende aynı şekilde ilk beta 21,51,212 idi on gün sonra ultrasona bakılacakti ama bir anda kan geldi yataktan kalkınca uzun sürmedi ama yoğun bir şekilde geldi sonrasinda kahverengi leke ye döndü beta verdim tekrar 659 olmuş normal değer dedi dış gebelik olabilir belki dedi iki sonra tekrar vericem kahverengi leke hala devam ediyor ama bende napicami bilmiyorum 🤷‍♂️

Canım yüksek ihtimal dış gebelik geçiriyorsun o da kendiliğinden düşük olabiliyor erken tehşis önemli kimyasalda dalgalanma olmaz senin düşüp artmış sakin ol çoğu zaten iğneyle düşüyor dış gebeliklerin en önemlisi moral umursama hep takipte kal

X