Dış gebelik mi düşük mü?

nuriye3542

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
12
0
6
38
arkadaşlar iyi günler
kısaca anlatayım 2 tane çikolata kistim var hamile kalmazsın dedi doktorlar ama hamile kaldım. yanlız normal bi gebelik görülmüyor. 2 gün arayla beta hcg değerlerim:
1. deger:155
2. deger:198
3.deger:255
4. deger:298
sürekli böyle artıyo adet kanamam var yada artık oyle sanıyorum . ama dış gebelik mi düşük mü tespit edilemiyor. sizce nedir düşünmekten kafayı yicem artık

kaç haftalık onu belirtmemişsin dış gebelik olabilir inşallah değildir bekle ama kontrollerini aksalma sakın dikkat et kendine

valla 5 haftalık olması lazım ınsallah degıldır ya napacam bılmıyorum dıs gebelık yada dusuk olunca adet olunuyomu acaba:

dış gebelikde olur bende dış gebelik geçirdim ama bende kanama olmamıştı bir de değerlerim iki günde bir yaptırdı 2 katı oluyordu herşey normaldi kese göründü bebek göründü kalp atışınıda duyduk 8 haftalıkken yerinin tüpde olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum demek istediğim bekle dış gebeliğinde çeşitleri var inşallah değilsindir stres yapma doktor ne diyor keseyi görmek için gittin mi

kese görünmüyor daha doktorlar hiçbirşey demiyor sadece tahlil yapıyolar ama ben artık kesinleşmesini istiyorum düşük olma ihtimali varmıdır sizce değer düşmüyo ama kan adet kanı gibi adet görüyor gibiyim kafam çok karışık gerçekten bekleye bekleye içim çürüdü

evet sancım var canım ama işte değer düşmeyince hatta artınca kafam çok karışıyor bi atlatsam artık:/

geçmiş olsun. kanamanız ne zamandan beri var ve doktor kanamanızı biliyor mu?

teşekkürler kanamamil günlerden beri az az vardı şimdi çoğaldı adet gibi oldu doktor olabilir hamilelikde bile adet olabilirsin ağtı kesici al dedi.

teşekkürler kanamamil günlerden beri az az vardı şimdi çoğaldı adet gibi oldu doktor olabilir hamilelikde bile adet olabilirsin ağtı kesici al dedi.

ağrı kesici mi al dedi hamileyken nasıl böyle bişey dedi anlamadım bilmiyorum ama ben ikinci düşüğümde değerim az az artıyordu kanamam vardı acile gittim o zaman yeniydi tabi beni geri gönderdi hamilelikte normal deyip. eve geldim kanamamda attı sancımda arttı

geçmiş olsun sanada canım. inşallah benimkide düşük olur dış gebelik olmaz artık bebek tutunmasına dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyorum garip

herkeze tesekkurler dusuk yaptim kendiliginden kistleride laparoskopiyle aldirdim umarim hersey guzel olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…