• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik mi arkadaşlar yardım :(

serapyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
3
0
1
42
6 eylülde ilişkim oldu.8 saat sonra ella içtim 1 2 gün kanamam oldu.Geçen ay 22 Ağustosta regl olmuştum.Bu ay 16sında regl oldum.Üstüne görme olduğunu sanmıyorum leke şeklinde değildi çünkü.Regl bittikten sonra 2 kez test yaptım negatif çıktı. İlişkiden 20 gün sonra kan testi yaptırdım <2.00 çıktı.2 haftadır saniyeden az süren ağrılar saplanıyor belli aralıklarla ama şiddetli değil.Kanamam vs. yok ama Dış gebelik olabilir mi :(

Telaslanma cnm. Zannetmiyorum. Daha dikkatli ol icin rahat etmiyorsa testi tekrarla artma yoksa yoktur ztn.

Test yapmışsın negatif dış gebeliği nerden çıkardın.o ağrılar norml ağrılardır

dış gebeliklerde de test pozitif çıkar ama yavaş yavaş artış olur,ve ağrısı dayanlmaz olur yani acile gitme ihtiyacı duyarsın..

6 eylülde ilişkim oldu.8 saat sonra ella içtim 1 2 gün kanamam oldu.Geçen ay 22 Ağustosta regl olmuştum.Bu ay 16sında regl oldum.Üstüne görme olduğunu sanmıyorum leke şeklinde değildi çünkü.Regl bittikten sonra 2 kez test yaptım negatif çıktı. İlişkiden 20 gün sonra kan testi yaptırdım <2.00 çıktı.2 haftadır saniyeden az süren ağrılar saplanıyor belli aralıklarla ama şiddetli değil.Kanamam vs. yok ama Dış gebelik olabilir mi :KK43:
dis gebeligi biraz arastirmani tavsiye ederim dis gebelikte de bhcg artis gosterir. ella ninda yan etkilerini yasamaya devam edio olabilirsin icin rahat etsin istiosan bi kan testi daha yaptir ama hamilelik oldugunu sanmiorm

Arkadaşlar merhaba ayın yirmi beşinde adet olmam gerekiyordu fakat eşimle düzenli ilişkiye girdik e korunmadık da "adetten altı gün önce hamileliği gösteren test" vardı ve aldım ayın 22 sinde yaptım pozitif çıktı. Fakat benim çok kasık Ağrı'm ve gazım var. Acaba dış gebelik olabilir mi ? Yarına randevu aldım sanırım dört beş haftalık ultrasonda cıkar heralde di

Back