çok geçmiş olsun canım ne çok aynı kaderi paylastım insanlar varmıs ne çok aynı acıyı yaşayanlar varmış az kalmış bitmesine hemen çalısmalara baslıcakmısın rahim filmi çektircekmiisinBetanin sıfırlanması yaklaşık 15 20 gün suruyor bu iğne ilk yapıldığında biartis olup sonra dustugunu söylüyorlar ben kurtaj oldum dusmedi iğne oldum dusmedi tekrar kurtaj oldum 2300 du beta HCG 700 oldu banada iğneden dolayı 3ay bekle dedi doktor nisanda yaşadım bende 3ayin dolmasini bekliyorum
benimkide 5 haftanın bitti gün kürtaj oldum ilk gebeliğimdi ve 4 aydır ugrasıyordum hamileligimi öğrenince çok sevinmistim ama öğrenmemle kaybetmem bir oldu değerlerimiz iyi gidiyordu o gün düşüşe geçince hemen kürtaja aldı rahmi temizledi sonrada o dedim igneden vuruldu şuan beta hcg değer kontrolü yapılıyor onun sıfırlanması gerekiyormus korunmamı istedi 4 ay sonrada hsg istedi sen çektirmismiydin rahim filmi ne kadr oldu senin bebisin varmı şuanCanım çok sıkıntılı bisurec ilk gebeligimdi üstelik benim daha da zor oluyor bisurec ilk te olunca benim kan degerim tam iki katı olmadı canım önce dış gebelik dedi sonra için gelişmeyen hali dedi 4haftalikken kurtqj oldum tam yapamamis kurtaji ki bide uyumadan oldum bana bebeğinin parçası diye gösterdi falan sonra dusmedi iğneyi oldum 50mg lik senin ne kadardı canım
evet gidicem bbetam sıfırlansın farklı birine gidicem 4 ay dedi o kadr gözümde büyüyorki o 4 ay beklemek istemiyorumOda ağrılı ve sanciliymis canım busureci biraz atlatinca başka bidoktorun daha gorusunu al
rahmi temizlemek için rahim kendini hamileliğe hazırlamıs duvarım kalınlasmıs içini temizledi duvarı inceltti o iğneylede vücut keseyi eritcekmis biraz zaman alır dedi işteYok canım ben 6nisansa oldum 3adet dönemini atlatmam istendi 2.yi atlattım 1tane kaldı dış gebelikse neden kurtaj yaptı sanabende daha bekleme suremi doldurmadim
bana et ye dedi sadece oda iğnenin etkisi kanım düşermiş o yüzden dedi ama hurmayı bilmiodum bende yim folik asiti yasakladı şuan kese eriyene kadarbana hurma ye demislerdi rahmi toparliyormus bide Folik asit kullanıyorum kaç aydır kendimi hazırlıyorum
canım sen ne zamn sonra adet oldum 6 nisanda oldum demistin ya 2 adet geçti diosun hemen adet oldunmuİğneden dolayı canım hayırlısı ile busureci atlatip inş. Hamile kalırsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?