• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik ihtimali!?

Meryem vera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
10
6
36
31
Hayırlı geceler hanımlar. Henüz 5 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden çok tedirginim. Önce beta değerlerim gittikçe artacak mı acaba diye stres yaşadım, çok şükür ki arttı. Şimdi de dış gebelik var mıdır diye korkuyorum. Önümüzdeki perşembe ultrasonda keseyi görmemiz lazım dedi doktor. Yoksa dış gebelik olabilrmiş. Hafif karnımda sancı var dünden beri. Dış gebelik belirtilerini okuyorum ama çok teknik geliyor. Hiç bu durumu yaşayan var mı acaba?

Hayırlı geceler hanımlar. Henüz 5 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı o yüzden çok tedirginim. Önce beta değerlerim gittikçe artacak mı acaba diye stres yaşadım, çok şükür ki arttı. Şimdi de dış gebelik var mıdır diye korkuyorum. Önümüzdeki perşembe ultrasonda keseyi görmemiz lazım dedi doktor. Yoksa dış gebelik olabilrmiş. Hafif karnımda sancı var dünden beri. Dış gebelik belirtilerini okuyorum ama çok teknik geliyor. Hiç bu durumu yaşayan var mı acaba?[/QUO

Yaklaşık bir yıl önce bir dış gebelik geçirdim. Bende kahverengi lekelenme olmuştu. Arada batma gibi hafif sancı oluyordu . Ama bunlar kimilerinde sağlıklı hamilelik belirtileri olarak da görülüyor. O yüzden sen içini ferah tut . Yaşadığın kötü deneyim nedeniyle bir tedirginlik hissetmeni anlıyorum. Ama vücudunu çok dinleme olumlu düşün canım. İnşallah keseyi görürsün hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin rabbim .

Yaklaşık bir yıl önce bir dış gebelik geçirdim. Bende kahverengi lekelenme olmuştu. Arada batma gibi hafif sancı oluyordu . Ama bunlar kimilerinde sağlıklı hamilelik belirtileri olarak da görülüyor. O yüzden sen içini ferah tut . Yaşadığın kötü deneyim nedeniyle bir tedirginlik hissetmeni anlıyorum. Ama vücudunu çok dinleme olumlu düşün canım. İnşallah keseyi görürsün hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin rabbim .
Allah razı olsun canım benin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.çok teşekkür ederim

Back