Dış gebelik ignesi

Neslihan atilgan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
27
2
6
31
Merhabalar benim değerim 2.070 degerimi öğrendiğimde dış gebelik olduğum anlaşıldı igne oldum lekenemm oldu.pembe kırmızı oldu 3.gun sürdü sonra kesildi 4 gün beta verdim 2.388 çıkmış 7 gün icin yarın kan verecem ama ağrım kanamam yok değerim düşmüş müdür aynı durumu yaşayan varmı?

Aynısını yaşamadım ama görmüştüm. İğneden 4. Gün beta artabiliyormuş 7. Gün de artış olursa 2. Doz iğne vuruluyor. O kanama ağrı olayı da herkeste farklı oluyor benim kananamam 40 gün sürmüştü dokturum kendini lohusa say demişti ama benim gibi olan çok az kişi var. Zaten dış gebelik de çok kanama falan da beklenmiyormuş

Merhaba bende dış gebelik geçiriyorum benimde giç ağrım kanamam olmadı
7 gunden sonra dususe gecıyor denildi benimde 7 gün %15 düşüş oldu

BEN 19 ŞUBATTA TEK DOZ OLDUM AMA BENİM DEĞERİM 130 DU EN FAZLA O YÜZDEN 2 HAFTA SONRA BETAM 2 YE DÜŞMÜŞTÜ RABBİM YAŞATMASIN BİDAHA ... GEÇMİŞ OLSUN DEDİKLERİ GİBİ ÖYLE AĞRI SIZI VS. HİÇ OLMADI 4.GÜN ADETİM BAŞLADI ZATEN DURUMDAN DOLAYI 40 GÜN GEÇİKMİŞTİ .

Merhaba bende dış gebelik geçiriyorum benimde giç ağrım kanamam olmadı
7 gunden sonra dususe gecıyor denildi benimde 7 gün %15 düşüş oldu
Bende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 gün mü kan verdınız
Evet genelde herkesin 7. Gün düşüyor
Teşekkür ederim cok korkuyorm ondan sordum bu ikinci kez diş gebelik tek tüpüm alındı o yüzden tekrar yaşamak istemıyorm

Bende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 .gün mü kan verdınız
Evet genelde herkesin 7. Gün düşü
inşallah yaşamazsınız çok iyi anlıyorum sizi betanız kaç suanda

Benimde çarşamba günü 450 idi tekrar çarşamba yaptıracağım inşallah sıfırlanmıştır değerlerimiz benimfe ilk gebeliğimdi

Benimde çarşamba günü 450 idi tekrar çarşamba yaptıracağım inşallah sıfırlanmıştır değerlerimiz benimfe ilk gebeliğimdi
Benımde üçünçü gebeliğim bi boş gebelik geçırdım ikinci diş gebelik üçünçü tekrar diş gebelik cok cektım rabbım kimseye vermesın inşallah sizinde benımde düşmüştür

Merhabalar bende diş gebelik gecıyorm 7.gün düştü mü benım 5 gün hala yükseliyo iğne olmama rağmen cevaplarsanız sevınırım

Merhaba benım betam 570 tekrar iğne oldum olduğum gün kanamam oldu acaba düşmüşmüdür

Benımde üçünçü gebeliğim bi boş gebelik geçırdım ikinci diş gebelik üçünçü tekrar diş gebelik cok cektım rabbım kimseye vermesın inşallah sizinde benımde düşmüştür
2. kez dış gebeliği neden gecirdiniz. İlk dış gebelikten dolayı mı aynı tüpte mi oldu film çektirmişmiydiniz. Ve ilk dış gebeliğiniz iğne ile mi sonlandı?

Merhaba,iğne yan etki yaptı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…