- 18 Mart 2023
- 27
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi Neslihan atilgan
-
Aynısını yaşamadım ama görmüştüm. İğneden 4. Gün beta artabiliyormuş 7. Gün de artış olursa 2. Doz iğne vuruluyor. O kanama ağrı olayı da herkeste farklı oluyor benim kananamam 40 gün sürmüştü dokturum kendini lohusa say demişti ama benim gibi olan çok az kişi var. Zaten dış gebelik de çok kanama falan da beklenmiyormuşMerhabalar benim değerim 2.070 degerimi öğrendiğimde dış gebelik olduğum anlaşıldı igne oldum lekenemm oldu.pembe kırmızı oldu 3.gun sürdü sonra kesildi 4 gün beta verdim 2.388 çıkmış 7 gün icin yarın kan verecem ama ağrım kanamam yok değerim düşmüş müdür aynı durumu yaşayan varmı?
Bende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 .gün mü kan verdınızMerhaba bende dış gebelik geçiriyorum benimde giç ağrım kanamam olmadı
7 gunden sonra dususe gecıyor denildi benimde 7 gün %15 düşüş oldu
Evet genelde herkesin 7. Gün düşüyorBende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 .gün mü kan verdınız
Bende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 gün mü kan verdınızMerhaba bende dış gebelik geçiriyorum benimde giç ağrım kanamam olmadı
7 gunden sonra dususe gecıyor denildi benimde 7 gün %15 düşüş oldu
Teşekkür ederim cok korkuyorm ondan sordum bu ikinci kez diş gebelik tek tüpüm alındı o yüzden tekrar yaşamak istemıyormEvet genelde herkesin 7. Gün düşüyor
Evet genelde herkesin 7. Gün düşüBende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 .gün mü kan verdınız
inşallah yaşamazsınız çok iyi anlıyorum sizi betanız kaç suandaBende diş gebelik iğnesi oldum 4 gün beta baktılar düşmemiş yükselmıştı 7 gün mü kan verdınız
Teşekkür ederim cok korkuyorm ondan sordum bu ikinci kez diş gebelik tek tüpüm alındı o yüzden tekrar yaşamak istemıyorm
Beta değerim en son 450 yarın tekrar yaptırcam inş düşmüştürEvet genelde herkesin 7. Gün düşü
inşallah yaşamazsınız çok iyi anlıyorum sizi betanız kaç suanda
Benımde üçünçü gebeliğim bi boş gebelik geçırdım ikinci diş gebelik üçünçü tekrar diş gebelik cok cektım rabbım kimseye vermesın inşallah sizinde benımde düşmüştürBenimde çarşamba günü 450 idi tekrar çarşamba yaptıracağım inşallah sıfırlanmıştır değerlerimiz benimfe ilk gebeliğimdi
Benımde üçünçü gebeliğim bi boş gebelik geçırdım ikinci diş gebelik üçünçü tekrar diş gebelik cok cektım rabbım kimseye vermesın inşallah sizinde benımde düşmüştü
Merhabalar bende diş gebelik gecıyorm 7.gün düştü mü benım 5 gün hala yükseliyo iğne olmama rağmen cevaplarsanız sevınırımMerhabalar benim değerim 2.070 degerimi öğrendiğimde dış gebelik olduğum anlaşıldı igne oldum lekenemm oldu.pembe kırmızı oldu 3.gun sürdü sonra kesildi 4 gün beta verdim 2.388 çıkmış 7 gün icin yarın kan verecem ama ağrım kanamam yok değerim düşmüş müdür aynı durumu yaşayan varmı?
Merhaba benım betam 570 tekrar iğne oldum olduğum gün kanamam oldu acaba düşmüşmüdürMerhabalar benim değerim 2.070 degerimi öğrendiğimde dış gebelik olduğum anlaşıldı igne oldum lekenemm oldu.pembe kırmızı oldu 3.gun sürdü sonra kesildi 4 gün beta verdim 2.388 çıkmış 7 gün icin yarın kan verecem ama ağrım kanamam yok değerim düşmüş müdür aynı durumu yaşayan varmı?
2. kez dış gebeliği neden gecirdiniz. İlk dış gebelikten dolayı mı aynı tüpte mi oldu film çektirmişmiydiniz. Ve ilk dış gebeliğiniz iğne ile mi sonlandı?Benımde üçünçü gebeliğim bi boş gebelik geçırdım ikinci diş gebelik üçünçü tekrar diş gebelik cok cektım rabbım kimseye vermesın inşallah sizinde benımde düşmüştür
Beta degerine bakılarak anlasilir o benim de 50 lerde tek dozda düsmedi simdi ikinci doz vurulacak sanrm insallah düser bianonce degerlerMerhaba benım betam 570 tekrar iğne oldum olduğum gün kanamam oldu acaba düşmüşmüdür
İkinci iğneden sonra düştü 570den 2.gün 311 4.gün de 250 sonra taburcu oldum yarın 7 gün tekrar beta değeri yaptırcamBeta degerine bakılarak anlasilir o benim de 50 lerde tek dozda düsmedi simdi ikinci doz vurulacak sanrm insallah düser bianonce degerler
Merhaba,iğne yan etki yaptı mı acabaMerhabalar benim değerim 2.070 degerimi öğrendiğimde dış gebelik olduğum anlaşıldı igne oldum lekenemm oldu.pembe kırmızı oldu 3.gun sürdü sonra kesildi 4 gün beta verdim 2.388 çıkmış 7 gün icin yarın kan verecem ama ağrım kanamam yok değerim düşmüş müdür aynı durumu yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?